- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
karmakarışığım
selam canlar bu ay çok streslı geçti her zamankinden çok daha ümitliydim yaklaşık 1.5 senedir evliyim ilk beş ay korunmamız oldu.şimdi bebiş istiyoruz denemelerimize rağmen sonuç alamıyoruz çok zor günler bu günler...öncelikle bu ay ovülasyon testi denemedim ve adet başlangıcından 15 günü çift çizgiyi tam göremedim silikti birleşme oldu ...mart 29 da regl günümdü bugün malesef ilk lekenlenme oldu koyu renk sonra bir iki damla pembe leke geldi morelim alt üst oldu yine kırmızı kart yedim ya adet miyim de tam bilmiyorum şimdi kanamam olmuyor lekenlenme şeklinde bana yardım edin nedir bu anlayamadım hep hüsran hep hüsran sizce bu iki günlük adet gecikmesi ve sonra böyle ara ara lekenmeler nedir ? hamile olma olasılığım devam ediyor mu bu ay şimdiden teşekkürler kızlar
Bilemiyorum ki canım nedir :26: Burda bir yerlerde okumuştum sanırım kahverengi lekelenme adet gecikmesinde hamileliğe işaret de olabiliyor.İnşallah hamilesindir canım çok istiyorsun belli. Ama 1 yıl diyorsun benim 4 yıl oldu ya bebek bebek diyeli. Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak canım benim. Bizler sadece kendimizi üzüyoruz elimize başka bir şey geçmiyor ki? Keşke üzülünce ağlayımca olsaydı bu işler. O zaman benim herhalde en az 10uzum olurdu Sen kendini rahat bırak ve içini ferah tut. Eğer hamileysen hep beraber seviniriz burda. Ama değilsen de dünyanın sonu değil ya. Bu son şansın değildi ya. Bu ay olmadıysa diğer aylar bizim tatlım.