- 18 Eylül 2012
- 1.465
- 19
Beklenen Adet tarihi canım,ben ona beklenmyen yazdım
haa tamam sagol canim benimde beklenmeyen bat 13 aralik.ama 18 aralik randevum var doktorda yeni tup deneme icin start veriyoruz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen Adet tarihi canım,ben ona beklenmyen yazdım
inşaallah canım,dua topiğinde burda hep berabedik inşaallah bundan sonra anne topikleri açarız hep birlikte
canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde veriyo:))))))
canlarım ben geldim bebeğim 5 haftalık hemen hemen 1 ay 1 haftalık keseyi gördük 13 aralıktada kalp atışlarını duyccazzz hayal gibi
hiçbiriniz kafaya takmayın bunu bana derlerdide inanmazdım ama öyle rabbim saatinde gününde veriyo:))))))
iyi akşamlar arkadaşlar dünden beri kimse yazmamış en yakın benim batım 3 aralık inşallah hamile haberini veririm sizlere belirti varmı derseniz her ay olduğu gibi adet belirtileri var umarım bu belirtiler gebeliktendir hayırlısı olsun inşallah
Merhaba, şu anda senin için dua ediyorum umarım bu 3 Aralık senin için en güzel 3 Aralık olur 1-2 gün içinde de güzel haberlerini alırız hadi hayırlısı
BATı 8 Aralık olan ne kadar çok :) Benim de 8 veya 10 Aralık.Yaklaşık 1 hafta var.Ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım.Çift çizgi çıktı.Sizce bu ne anlama geliyor? Dün ayrıca yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geldi.Bugün o akıntı yok.Adet döngüm 30 gün.
çok sevindim canım.. inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın..
kafaya takmamak elde olsa keşke..
canım senin tedaviyle mi oldu, normal mi?
sorun neydi?
BATı 8 Aralık olan ne kadar çok :) Benim de 8 veya 10 Aralık.Yaklaşık 1 hafta var.Ben dün ve bugün ovulasyon testi yaptım.Çift çizgi çıktı.Sizce bu ne anlama geliyor? Dün ayrıca yumurta akı kıvamında uzayan akıntı geldi.Bugün o akıntı yok.Adet döngüm 30 gün.
merhaba kızlar. listeye beni de eklermisiniz? benim uzun zamandır bebeğim olmuyor. inşalah bu topik uğurlu gelir de Rabbim beni ve sizleri bebeksiz bırakmaz