- 6 Mart 2013
- 750
- 72
serapcımm canım tebrik ederim :) ohh çok şükürrrr yani..en kısa zamanda keseninde görürüsün inşallahhh sonra kalp atışları sonra cinsiyeti sonra sağlıcakla kucağına alırsın..
bu arada bende baya geliştim..daha bir yıl önce ne kese,ne kalp atışı,ne haftalık hiç birşey bilmezdim..
hamile olanları duyunca direk kaç aylık derdim(onlarda hafta olarak söylerdi..bende anlam veremezdim:)
şimdi hamileleri görünce .."kaç haftalık?,kalp atışınu duydunmu ,gibi sorular sorabiliyorumm cancağazlarıımmm:) prof oldukkk profff :)
günaydıııınnn herkeseeeee güzel günler öpüyorum herkesi şapuuurr şupurrrr
Evet serapcımm sabırlı olmaya bak bebişinin kalp atışlarını bi duyun Allahın izniyle gerısı gelirr ee sen şimdi ne yapcaksın başka bır doktora gıdıp hamilelik takiplerine başlamak gerekk ..Hadi bakalım önümüzdeki 9 ay boyunca artık 2 canlısı ve kendine cokkk dikkat et.. bizede dua et inşallah adet olmamm da pzatersi gunu bende mutlu haber verırımmm degdıgın gıbı umarım suankı hıslerım psıkolıjık degıldır cokk ıstemeye başladım gene beeen yaakoca ay unutmusdum hatta olmasa ıyıde olur dugun var yakında dıyordummm ama su son gunlerde kıvranmaya başladım
kızz sen 32.gündeymişsin reglin geçmiş test yapmıyacak mısın
canım gecen ayın 25nde olmusdum ama benim genelde 33-34 gunü bulur regl olmam yanı 35 kadar bekleeycegım gecmıs sayılmazz günlerin içindeyim hala
günaydınn kızlarrr serapcım brova valla güzel bi yontem bulup içini rahatlatmıssın canım hayırlısıyla bebısın seninlee..ah bizdee senin gibi suan testlerde cıft cızgıyı gorebılsekkk..kızlarrr benım goguslerr cok agrıyorr yaa yatagın ıcınde donerken bıle acıyorr hemde cok nerdeyse 2 haftadır adet olcak moddayım ben yaa eşim bile farketmıs hala acıyormu yaa dıyorr kac zmandır acıdıgı soyluyorsun dıyor ayrıca akşam eve gıdınce ozellıkle belım cok agrıyor karnımda agıyorr kasıklarım aynı adet olcakmıs gıbı agrıyorr ..farklı yasadıgım seyler ise, adet olcagım zman canım acayıp tatlı ıster bu sefer hıc ama hıc tatlı ıstemiyorum arada bırde hafif midem bulanıyor boyle kalkıyor mıdem sonra gecıyor ,aynı şekilde sanki tansıyonum düşer gıbı başım donuyor oda gecıyor sonra ,devamlı degıl off genede umutlanmıyorumcunku bunlar hep adet belırtıs de olabılir galiba adett olcammm ya bikaç gün önce akıntımda kesildi bugunler olmam gerek son adetın ustunden 32 gün gectı 35 e kadr bekleycegım yani bu haftayı doldurayım inşallah olmazsam pzartesi teste gıdıcem hayırlısı inşallah kızlarr pazartesi gunu hamile oldugumu ogrenmeyı cok ıstıyorumm vallahı bu ay hıcc sallamamıstım ama su son gunlerde gene başladı benım psıkoljı
hadi inşallahh:) ben ümitliyim bu ay senden
inş hamilesindir cnm benimde öğrenmeden önce belim çok ağrımıştı özellikle ütü yaparken :)))
hepinize güzel dilekleri için çok çook teşekkür ederim öncelikle :) darısı isteyen herkesin başına inşallah.
serapcığım senide tebrik ederim Allah tamamına erdirsinberkunum sende sıkma canını zaten kızlar bayağı bi gelmiş üstüne toparlamak durumunda kalmışsın bayrıca folik asite başladım ama senki geç kaldım gibi geldi bana. bide kızlarr bişiy diycem size bu sigara işini napcam ben çok zorlanıyorum
Kızlar haberlerinizi okurken içim içimi yedi. Hepinizi özledim. Serapcım, o doctr elime geçerse çekeceği var. Bence şikayette bulun, aynı şey başka anne adaylarının başına gelmesin. İnsan bi özür diler, yüzsüzlüğünde bu kadarı fazla yani. Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Amin!!!
kızlarrr cok fenayımm yaa goguslerım ve kasıklarım ınanılmaz agrıyorrrrrrher tarafım patlamaya hazırrr off napsam ...ama olmuyorum adet .. sarı kuru akıntım varrr
canım biraz daha sabretki net sonuç alasın. biliyorum beklemek çok zor ama negatifi görmek daha da acı olabiliyor. Erken gidip de boş yere kendini üzmemiş olursun hem. 3 güncük daha bekle :)
serapcım inan varya şöyle hızlı adımlarla yürüyunce bile goguslerım zonkluyor kasıklarımda desen sankı bacaklarımdan yukarı yukarı cekıyor agrıyı.. anlasıldı adet olcamm ben yaaa en yakın zmanda patlaycagımm galiba hissediyorumm
canımmm niye sen adet olmadan önce bu belirtilerimi yaşıyosun ..
çünki anlattığın belirtiler gebelik gibi bence ...dayan bebeğim bak sonucu güzel olucak inşallahh..