- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
herkese merhabalar kızlar. uzun zamandır girmiyodum. kendimi hatırlatayım. ben adete 1 hafta kadar kala korunmayı bırakmış ve adet olmamıştım. fakat hamile de değildim.
adet olamamamın üstünden nerdeyse 1.5-2 ay geçti. bundan 2.5-3 hafta kadar önce çok yoğun akıntım oldu ve ben yumurtladığımı düşünüp o günleri değerlendirmiştim ama ne garip ki adet olmadan yumurtluyordum. buna göre tam gün belirleyemesem de bu hafta adet olmam gerekiyodu fakat 20 martta idrar testiyle 2. çizgiyi silik gördüm inanamayıp ertesi gün yani dün kan testi verdim ve değerim 138.00 çıktı yani hamileyim Allah'ın izniyle:)
böyle uzun yazdım ama belki birilerine faydam olur durumumum farklı yani korunmayı bıraktım adetim gecikti geciktikten bi süre sonra yumurtladığımı hissettim ve sonra da hamile olduğumu ögrendim
bu forumda bi yerlerde adetin birden düzensizleşmesi için vücut gebeliğe hazırlanıyor diye okumustum bi zamanlar. belkide gercekten öyledir.:) buna göre 2. ayımızda hamile kalmış oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh..
evet çok çok ilginç bir durum senin yaşadığın...ama sonucu güzell..Canım tebrik ederim..Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn..
kızlarr nerdesinizzz kimsecikler yokk bende bugun ancak girebildim bütün gün eğitimim vardı neysee canlar benim ağrılar hala devam ediyorrr kasık ve gögüs agrısı şiddetle devam ediyorr hele gögüs uçlarım cok fena dokunamıyorum bile hayırlısı Rabbimden ama cok merak ediyorum vallahi yaa bata 1 hafta var nasıl gececek zamann offf kendimi bu ay okadar cok hamile gibi hissediyorum başımda dönüyor kokularda cok fazla alıyorum ayyy cok tuhaf seyler yasıyoum kızlarr ama gercekten bende şaşkınımm
ama regll olursam da kendime cok kızıcamm yuh yanii her ayda bukadar kandırılmazki arkadaşş
lavinacımmm :) ilk tebrik eden ben olayım..kuzum bal gibi hamilesin..Tebrik ederim:)(inşaallahhh Allahım)