- 18 Şubat 2013
- 77
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakin ol canim hemen hastaneye git dr unu ara sakin ol bakalimmmmselam kızlar canım çok sıkkın yaklaşık 1 saat önce çamasırmda kahverengi leke gördüm bebeğim bu seferde beni terk edicek galiba ((
aramadım açıkcası gitmeye de korkuyorum.
sakin ol canim hemen hastaneye git dr unu ara sakin ol bakalimmmm
ayy canimm allah kabul etsin inşallahhhh ne bileyim istemeden unutuyorum aslında bu ay hayırlısı diyorum artikberkunummm bende çok özledim valla..
kız bu ay olu mu olur senin..kafadan atmışsınn ohh mis gibi antiyobitiğede başlamışsın:)bak gör şimdiii..
şaka bir tarafa hakikaten biraz bebek fikrinden uzaklaşmak iyi..
bende bu ay güyaaaa takmıyorum..genede çalışma yapıyoruz ama bir daha ay karar verdik eşimle artık çalışmalarımız (çalışma olark değilde canımız ne zamn isterse olucak öyle yok yumurta yok bu olmuyacak.)valla bak en iyiisu bu..
ben bu ay meryem suresi okuyorum inşallah 41 tamamlıycam sonra tükanı kapatacam:)
bi kere geldi daha sonra da gelmedi. sürekli peçeteye siliyorum ama yok acaba normal adet günüm geldi üstüne görme gibi lekenmeler oluyo diye duymuştum olabilir mi sizce?
ben önceki gebeliğimde çok karışık yaşadım ilk önce doktorum anlamadı ikiz olduğunu sonra ikiz ama biri bozulmuş dedi daha sonra diğerinin de kalp atışını duyamadı. çok gittim geldim doktora şimdide aynı şeyi söylerse kaldıramam
ben önceki gebeliğimde çok karışık yaşadım ilk önce doktorum anlamadı ikiz olduğunu sonra ikiz ama biri bozulmuş dedi daha sonra diğerinin de kalp atışını duyamadı. çok gittim geldim doktora şimdide aynı şeyi söylerse kaldıramam
canım buralardn okdğm kdryla düşük tehlikesi olanlara progesteron veriyolar..sende en azındn dr gitsen varsa düşük tehlikesi müdahle edilr progestrn filan verirler nebileyim..
ama şimdi düşündükçe strese girceksin..
selam kızlar canım çok sıkkın yaklaşık 1 saat önce çamasırmda kahverengi leke gördüm bebeğim bu seferde beni terk edicek galiba ((
Herkese günaydın kızlar dün akşam neler olmuş yasemin umarım doktora gitmişsindir canım doktoruna güvenmen lazım ben en ufak bişeyde arıyorum ona sormadan hiç bişey yapmıyorum inşallah önemli bişey yoktur,kızlar sizler iyi misiniz?
çok şükür canımm iyiyiz .sende ne var ne yok..nasıl gidiyooo hamişlik ağırlaşmaya başladın mı,iştahın nasıl..
burdaki hamile arkadaşım sanırım 12-13 haftalık heralde..artık iştahımm çok açıldı diyor..ilk zamanlar canım bişey istemiyodu,şimdi öyle değil diyor..
senin nasıl iş yerinde ara öğün yapabiliyomusun..
iyi gidiyo canım ama iki sabahdır boğazım ağırarak uyanıyorum acıyohaftasonu kör amelim yüzünden dondurma yedim o yaptı galibaonun dışında iyiyim canım,iştahımın maşallahı var yemek yemek büyük bir zevk benim için pıtırcık içimi kemirmeye başladı galiba,ara öğün meyve yemeye çalışıyorum canım iş yerinde o kesmiyo tatlı bişiler yiyesim geliyo öğleden sonra artık çikolata bisküvi allah ne verdiyse :125:
İyi gidiyo canım ama iki sabahdır boğazım ağırarak uyanıyorum acıyohaftasonu kör amelim yüzünden dondurma yedim o yaptı galibaonun dışında iyiyim canım,iştahımın maşallahı var yemek yemek büyük bir zevk benim için pıtırcık içimi kemirmeye başladı galiba,ara öğün meyve yemeye çalışıyorum canım iş yerinde o kesmiyo tatlı bişiler yiyesim geliyo öğleden sonra artık çikolata bisküvi Allah ne verdiyse :125: