Evet canım denk gelemedik bir türlü. Hoş denk gelsek de muhabbet edebilirmiydik bilmiyorum. Benim pc izin verirmiydi
yaw ya bu pc beni ya ben bu pc yi durumundayım.40saatte açıyor bir sayfayı. Ben de yazıp çıkıyorum daha fazla sinir olmayayım diye.Kız sorma ben ne olursa olsun gülen biriyim.Okulda suratım asık bile olamıyorum.Hemen başlanıyor "neyin var hastamısın alışık değiliz seni böyle görmeye" diye.Rabbim hepimizin yüzünü daha bir güldürsün inşalahhh.
Canım haklısın.Senin yaşadıklarını bizler de yaşıyoruz zaman zaman.Ama bir de şöyle düşün. Rabbim bizi bebekle sınıyor.Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Bizim ki de bebek.Ben de en çok etrafımda benim gibi bebek isteyen ama olmayan en azından 1 kişi olsun çok isterdim ama yok.Nasip canım.Rabbim bu mübarek günde duysun dualarımızı inşallahh.
Oyyy oyy ablam çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine. Soğuk hava geliyor diyordu arkadaşlar sıkı sıkı giyin emi??
Ne güzel nisanbucuğum yaa.Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip edecek inşallahh. Ettiğin dualar için de Allah razı olsun canım senden
Kızz sar kaynananın başına örgü işini. Belkim senle uğraşacak zaman bulamaz