- 18 Şubat 2013
- 77
- 0
Açıkcası yapmadım çünkü forumda okuduklarıma göre 10 dkdan sonra cıkan sonuclar gecersiz diye okumuştum. o yüzden doktora gitmeye korktum ve idrar testi içinde bekledım ama bugün adetim biteli tam 33 gün oldu. Ama dün sağ göğsümün ucunda sızı vardı kasıklarım şişti akşamları mide bulantım oluyo ama çok istediğim için psikoljik olabilir diye korkuyorum test yapmayaa
sabrına hayran kaldım... denemeden bilemezsin.... idrar testinde çıkmalı benim 32. günde çıkmıştı...bence yap bekleme .. hem öğrenmek olumlu da olsa olumsuz da olsa iyidir.. inşallah hamilesindir sağlıkla kavuşursun bebeğine haydi bakalım merakta bırakma
lavinacımmm sabah ki yaşadığın şey çok etkiledi beni ya...
canımm bebeğin geliyo inaşşallhhh:)
super bir düşünce canım..Benim kayınvalidem eşimin bebeklik saçını saklamış ve doğum günümde bana hediye etmişti..o kadar duygulandım ve ağlamıştım ki.(eşim benim kızıldır-bebklik saçıda böyle bakır rengi o kadar tatlı ki..) şimdi be saklıyorum benim bi tane hazine sandığım vardır:) hayatımdaki değerli gördüğüm manevi şeylerimi saklarım içinde..ilk oyuncak bebeğim-kundağım-anneannemin bana verdiği pullu gelinklik yazması...neler neler...benimde müthişş planlarım vardır ilerisi için..
inş canım sen naptın nasıl gidiyo
inş canım sen naptın nasıl gidiyo
yasemin gerçekten nasıl durabiliyorsun sonucu öğrenmek olumsuzda olsa böyle arada kalmakdan iyidir kana gitmeye cesaretin yoksa eczaneden bir test alıp yapabilirsin yap ve lütfen bize bildir canım
Pıt pıtları duyduk kızlar Allahım herkese tattırsın bu duyguyu