- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
selam kızlar. ben yeni üyeyim. hamile miyim değil miyim bi an önce öğrenmezsem ölücem meraktan. 18 aralıkta malesef bebeğimin kalp atışları olmadığından 7-8 haftalıkken kürtaj oldum daha sonra ocak 28'de regl oldum. Yani 41. günde. periyodum 36-37. günde bir aslında. ama kürtajdan sonraki ay böyle geç olması normalmiş. hala regl olmadım ve bugün itibariyle tam 38 gün oldu. P.tesi günü yani üç gün önce test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Pek belirtim yok öyle göüğslerde hassasiyet, şişlik falan. Sadece biraz gazım var ve mide bulantılarım var biraz da. Ama çok istediğim için psikolojik de olabilir diye ümitlenmek istemiyorum. Bi de aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım acaba diye korkuyorum. Biri bana yardımcı olsun lütfenn..
geçmiş olsunn... Aynı sebeple kürtaj oldum 8+3 haftalıkken 13 aralık'da...adet gecikmesi kürtajdan sonra bende yaşadım malesef hormonlarım normale dönmemiş estradiol hormonum yüksekti ilaçlar vs. zar zor regl oldum.. bu ay da korunma sürem bitti denemelere başladık o korku insanın içinden hiç gitmiyor ama yapacak birşey yok tek isteğim sağlıklı bir evlat sahibi olmak.. normalde 38. günde idrarda çıkmalı ama senin periyod normalin üstünde 36-37 yazmışsın.. o yüzden birkaç gün daha bekle tekrarla testi hala gelemzse kan testi yaptır ama ilaç mümkün olduğunca kullanma folik asit hariç tabi...... dayanmaya çalış canım
Son düzenleme: