- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
Yazdım canım yazdım, ama okumak isteyipte açıkta kalanlar oldu. Fazla okumana gerek yok bitanem.
Canım, geçmiş olsun. Lütfen dikkat et kendine.Tedbirini erken al benim durumuma düşme canım.
Toprakcım çok güzel bir şiir, çok sevdim. Allah razı olsun, böyle bir paylaşımda bulunduğun için :)))
Laviniacım, Allah dua eden, okuyan, vesile olan ve amin diyen herkesten Allah razı olsun!!! Bu güzel duayı okumak hepimizin kalbini, umudunu inancını yeniledi.
Berkuncanım çok şanslısın. :))) Herkes senin kadar şanslı değil canım. Çok istemiştim ben de, ağzı dualı bir kaynana ve kayınbaba malesef tam tersi oldu. Yine Allah hayırlısını versin canım!..
Hepsinden Allah razı olsun canım benim gerçekten herkes nekdar duyarlı ve istekli oldu bu dua konusunda sendende Allah razı olsun vesile oldun hepimizee ..bu arada kızlarr dünden beri boğazlarım agrısı hala devam edıyor hafta sonuna inşallah ıyıce bı yatar dinlerim evde..şifayı kaptım galiba:2::2::2:
bu arada Allah ondan razı olsun benimde kayın valide konusunda şanslıyım benimkide ağzı yüzü dualıdır..telfn dahi etsem cok mutlu olur yavrum..kuzum ..diye sever..cok şükür rabbim bu konudada yüzüme güldü..ama kızlarr ben hayatımın her evresınde yaşadıgım şanslılıklarımın kendi anamın babamın özellikle babacıgımın dualrından oldugunu düşünüyorumm.. onun duasının yüzü suyu hürmetine rabbim önümü açıyor... öyle inanıyorum tabi rabbim bilir dogrusunu..demek isteidiğim ana baba duası alın ömürünüz güzelleşsin inşallah....