- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu topiğe yazan ve konuyu bilen bilmeyen ilgisi olmayan kişilerin muhabbetini böldüğümüz için özür dileriz öncelikle..
amacımız ne tartışma,ne kavga..
fakat bugün bize karşı bikaç arkadaş tarafından yazılan (alıntıda da belirttik zaten kimler olduğunu) cümlelere hitaben cevap verme hakkımızı kullandık ve çok düzgün cümlelerle kendimizi grubumuzu ifade ettik..grupları çökmüş,aaay çok üzüldüm vs tarzında kullanılan alaycı cümleleri görmezden gelip sadece kendimizi savunduk..kötü söz sahibininmiş öyle derler,susuyoruz o yüzden..
durduk yere yazmadık (ki zaten olaydan beri topiğe hiç uğramadık)
sebepsiz yere ceza yedik,yine büyüklük bizde kalsın dedik sustuk..
ama durup dururken arkamızdan konuşan siz oldunuz..şimdi bunları gördükte yazdık diye biz mi suçlu olduk?
arkadaşlar herkes yaşını başını almış insanlar burda..kimi çocuklu,kimi hamile..yazık şu geldiğimiz noktaya!!
arkadaş demiş ki,kimse kimseyi sevmek zorunda değil..çok doğru!! ama dürüst olmak gerekir..öyle ki arkamızdan konuşmayın..topikler herkese açık + mail bildirimleri var haberimiz oluyo görüyoruz,birinin aracı olmasına gerek mi var acaba?
ne sizlerle derdimiz var,ne tartışmaya kavgaya lüksümüz,kişiliğimiz..alıngan hiç değiliz ki bizi tanımıyosunuz çoğunuz..tanımadan yorum yapanlara sadece "önyargılı" denir..
gereksiz şeyler bunlar..boşa vakit kaybı..oysaki ortak amacımız vardı ilk başta,bebek...
şimdi herkes kendi arkadaşını,kendi çevresini seçti ve onlarla beraber..sizede kendi içinizde mutluluklar ama arkamızdan ulu orta laf etmeyin,grubumuza hele hiç!!! bizede cevap hakkı doğmasın böylece
hoşçakalın...
bu topiğe yazan ve konuyu bilen bilmeyen ilgisi olmayan kişilerin muhabbetini böldüğümüz için özür dileriz öncelikle..
amacımız ne tartışma,ne kavga..
fakat bugün bize karşı bikaç arkadaş tarafından yazılan (alıntıda da belirttik zaten kimler olduğunu) cümlelere hitaben cevap verme hakkımızı kullandık ve çok düzgün cümlelerle kendimizi grubumuzu ifade ettik..grupları çökmüş,aaay çok üzüldüm vs tarzında kullanılan alaycı cümleleri görmezden gelip sadece kendimizi savunduk..kötü söz sahibininmiş öyle derler,susuyoruz o yüzden..
durduk yere yazmadık (ki zaten olaydan beri topiğe hiç uğramadık)
sebepsiz yere ceza yedik,yine büyüklük bizde kalsın dedik sustuk..
ama durup dururken arkamızdan konuşan siz oldunuz..şimdi bunları gördükte yazdık diye biz mi suçlu olduk?
arkadaşlar herkes yaşını başını almış insanlar burda..kimi çocuklu,kimi hamile..yazık şu geldiğimiz noktaya!!
arkadaş demiş ki,kimse kimseyi sevmek zorunda değil..çok doğru!! ama dürüst olmak gerekir..öyle ki arkamızdan konuşmayın..topikler herkese açık + mail bildirimleri var haberimiz oluyo görüyoruz,birinin aracı olmasına gerek mi var acaba?
ne sizlerle derdimiz var,ne tartışmaya kavgaya lüksümüz,kişiliğimiz..alıngan hiç değiliz ki bizi tanımıyosunuz çoğunuz..tanımadan yorum yapanlara sadece "önyargılı" denir..
gereksiz şeyler bunlar..boşa vakit kaybı..oysaki ortak amacımız vardı ilk başta,bebek...
şimdi herkes kendi arkadaşını,kendi çevresini seçti ve onlarla beraber..sizede kendi içinizde mutluluklar ama arkamızdan ulu orta laf etmeyin,grubumuza hele hiç!!! bizede cevap hakkı doğmasın böylece
hoşçakalın...
Denk mi geldi,o kadar yazılanlar var nasıl olmuşda bi o kısım denk gelmiş:44:
3 tanede ziyaretçimiz varmış
berkuncan canım boşver moralini bozma hiç takılma bile....
Kızz ne takacamm allah aşkına onlar beni takmışlar aslındaa neysee demiyeyimde laf hakkı doğmasın sonrraa
Nisanbu canımmm bu olayy sanırım benim sadece bir cümlemle başladı ama resmen takip altındaymışız dedim
ama ben burada sadece tek bir eklime kullandım ve bana koca koca insanlarız diyen insanların ettiği lafların yarısını sarf etmedim kimseye madem dağılmadınız size mutluluklar bize neeee ne yapabilirizki bu durumda bizde bir laf vardır muhabbet kabak tadı verdi derler hakkaten iş oraya gitti yani..........
İnankiii bu muhabbet zaten yeterince sıkıncıı yaniii biz dostuz gerçek dostuzzz falanızz feşmekanızzz töbe töbee biz neyiz diyecemm olmayacakk allah aşkına gitsinlerde ben başka ihsan istemiyorum biz girip çıkıp onların işlerini karıştırıyormuyuz allah aşkına ufacık bişi yakalasınlarrr ordularr ilerriiii
Sende böyle şeylere takıpda teyzelerinin paşasını üzme bakiimm biz gelirizz herşeyin üstesindennn
O aramızdaki posta güvercinini bi yakalarsammmm
kızlar bişey soracağım aranızda kaynanasıyla aynı binada oturan var mı?