- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
Evet mrvcim.şimdi sn bekleme dönemindesin ..Ve kk tüm başlıklar sana hitap ediyor şu an..:).(acaba hamilemiyim...silik çizgi çıktı kızlar...adetime 7 gün varken hissettiklerim...kasık ağrısı belirtimi sizce kızlar..."gibi gibi gibi ....:)
Ben giroyorum çıkıyorum okuycak başlık bulamıyorum şu an..ha bazen doğum yapanları okuyorum..doğum anlarını anlatıyolar..Ayy ozman göreceksiniz suratımı çirkin ördek yavrusu ağladı ağlayack moduna giriyorum..duygulanıyorum...
ayyy aynen öyle girebileceğim bir sürü topik var ama bu arada vaktim yok maalesef :)))
hamile kalınca doğum anını beynimizin alt kısımlarına iteceğiz, bebeği kucağına alma kısmını düşüneceğiz sadece tamam mı bgn nisanbu'ya da aynısını söylemiştim :)))
TOPRAKCIM ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM BEN SİZİN DUALARINIZA KATILAMADIM AMA NAMAZLARDAN SONRA TEK TEK İSİMLERİNİZ SÖYLEYİP DUA ETMEYE GAYRET EDİYORUMM RABBIM KABUL ETSIN İNŞALLaH 2 .TUR DONERSEK ONDA YANINIZDA OLMAYA ÇALIŞCAGIM YA GERCEKTEN HİÇ TANIMADIGIN BİLMEDĞİN ARKADASLIKLAR KURUP BIRDE SENIN ICIN DUA EDIYORLAR ZAHMETE GIRIYORLAR İNSAN BUNU DUYUNCA GERCEKTEn COK DUYGULANIYOR Allah gayretımızı boşa cıkarmasın gonullerimiz bir tutsun dualarımızı kabul etsın aminn....
Senden de Allah razı olsun canım benim :)))
Güle güleyinn
Canım yaa boşver bozma morelini gerçekten bende şaşırdım birden noluyor dedim,bende aynen öyle düşündüm resmen bi işaret bekliyolarmış hepsi,yoksa sadece o yazdığımız mı gitti bildirim olarak mail olarak bende bişey demedim sadece çok ücüldüm dedim onlar çok hassas bu facedeki grup hakkında bi hamile arkadaşımızada burda neler neler demişlerdi hatırlıyor musun,hiç birimizde onları şikayet etmedik kendileri burdan o gruba yönlendirme yaptıkları için ceza aldılar ama bizi suçluyorlar,tamam onlar memnun halinden biz memnunuz toprağında dediği gibi grubun kapanmadığını ispat ettiler sadece canımı sıkan bi onlar anlıyorlar sanki arkadaşlıktan dostluktan valla mideme kramplar girdi yaa neyse gitiler bende diyorum neyi bekliyorlar meğer,bizim güle güle dememizi beklemişler ev sahibesiyiz ya topik sahibesizyiz ya uğurlamamız lazımdı
alemsin sen valla :))
kızlar bişey soracağım aranızda kaynanasıyla aynı binada oturan var mı?
canım sen oturuyosun sanırım
Tamam canım sizde üzülmeyin ama şimdi iğdeçiçeği,ikizler ablamız,diğer arkadaşlar okuyunca nolmuş burda diyecekler,mrvb okudu galiba...dediğin gibi kabak tadı verdi neyse bende çıkıyorum canım akşama girersem görüşürüz
ben okudum cevap yazmak için işaretledim işaretledim yazamadan çıkmak zorunda kaldım yoğundum bugün biraz bilgisayarımı falan da yeniledim sürekli açamadım maalesef
O aramızdaki posta güvercinini bi yakalarsammmm
aylardan bir ay mı yoksa o ???
Kızlarrr...
Biz geldik.
Geçmişi okuyordum bebişim cvp veremedim :-D
Boş işler bunlar kafanıza niye takıosunuz ya koy gitsin aman herkesin başından ayagına ugurlu olsun dostları .böyle şeylerin olması ne güzel işte kimin ne oldugunu anlıyor ve ayıklıyorsun, yani hayırlısı olmuş.
NEYSE
iki günün sonunda nihayet ev bulabildim istedigim gibi bakalım daha eşyalar gelecek ben annemdeyim bebiş iyidir herhalde bi sorun yok simdilik ama hic iştahım yok hic karnım acıkmıyor ve hiç birsey canım çekmiyor sorun varmıdır ki bilemiyorum pazartesi dr gitcem bakalım haber vericem size durumu öpt cok sizleri cok özledim islerim bitince ayrılmıcam sizden birdaha )
hoşgeldiniz canım evinide bulmuşsun bebişde iyi maşallah maaşallah