- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
Kızlar ben gider...İyi geceler canlar..
yrna iyi hbrler almak dileğiyleee:)Dua ile..
Sana da iyi geceler canım. Allah rahatlık versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
DUCKLİNGİMİZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
DUCKLİNGİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
2-Duckling : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
3- : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
4- : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
5-
6-
7-
Arkadaşlar 9. listeye başladık biiznillah... Katılmak isteyen var mı?
Ben çok hızlı okuyamıyorum Tuğbanınki bitmedi daha. ama perşembeye kadar okurum Allah'ın izniyle. Beni de ekle canım
kızzz türk kahvesini biliyorumda helva niye? nedir hikmeti hıııımm
Anatolyacım, ekledim canım. Allah razı olsun şimdiden...
Benide ekleyebilirsin:)
Bi hikmeti oldugundan degil kuzum:)::):) sonucta tatli ya doping olsun diye yaptim:):):)
Bi hikmeti oldugundan degil kuzum:)::):) sonucta tatli ya doping olsun diye yaptim:):):)
Cümlemizden razı olsun güzel arkadaşım. Bu liste bitince başa dönelim mi? insan dua ederken kafası boşalıyor bebek olayını takmıyor. Hepimize iyi geliyor sanırım .
canlar benide ekleyin okurum bemde cok fazla yazamıyorum trlden giriyorummmm
tugba icin 1000tane okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
Buarada canim Hakkini helal et sana 1000den fazla okumus olabilirim cünkü zikirmatigim 800küsürken birden sifirladim yanlislikla bende üstüne 200 daha cektim ama Allahim 1000tanesini tugba icin olsun ona armagan ediyorum dedim.kusura bakma canim Hakkini helal et
yarinda toprak icin okuyacagim Insaallah
Igdeci duckling arkadas icin persembeye kadar okurum 1000tane yazarmisin onun icin okuyacam
Nartanesiii, ekledim canım. Hadi Allah kabul etsin! Amin!!!
tugba icin 1000tane okudum Rabbim kabul etsin Insaallah
Buarada canim Hakkini helal et sana 1000den fazla okumus olabilirim cünkü zikirmatigim 800küsürken birden sifirladim yanlislikla bende üstüne 200 daha cektim ama Allahim 1000tanesini tugba icin olsun ona armagan ediyorum dedim.kusura bakma canim Hakkini helal et
yarinda toprak icin okuyacagim Insaallah
Igdeci duckling arkadas icin persembeye kadar okurum 1000tane yazarmisin onun icin okuyacam
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
DUCKLİNGİMİZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
DUCKLİNGİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
2-Duckling : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
3-Anatolya : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
4-Yesimm : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
5-Tugba : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
6-Berkuncan : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
7-Nartanesi : 1000 tane (Perşembe'ye kadar)
Arkadaşlar 9. listeye tamamladık biiznillah... Allah şimdiden kabul etsin inşaAllah!..