kızlar ben iki tane yakı aldım..bel bölgene yapıştıryosun sıcak tutuyomuş,gebeliğe zemin hazılıyo diye duydum..neyse alayım dedim..aldım..
aslında bakarsınız ne zman kullanacağınmı bilemdim.çünkü 2 gün kalacakmış ..düşündüm ovlsyn döneminde olunca duş almak gerek ozamn çıkarıcam dedimki ;en iyisi ben şimdi deneyim bakalım nasıl bişey..
dün akşam yatmadan belime yapıştırdı eşim..ilk 5 dk..valla iyi dedim alttan altan sıcak geliyo..hatta acaba ayaklarımada mı yapıştırsam diye :44: diye düşündüm..Ayaklarım buzz gibidir benim..böyle sıcak kumlara yatmış hissi veriyor..
5 dk sonra sıcaklık arttı..arttıı artıı bide ben yatağa girdim uyuma modundayım..ana bi süre sonra nasıl yakmaya başladı..sanki kırmızı biber yakarya kavuruyo..iğne iğne batmalar..sırtüstü yattım anam yatmaz olaydım..hııng dedim kaldım..fazla sesimide çıkartmıyorum..eşim kızar "nerden buluyon böyle şeyler der şimdi..."çaktırmadan sağa döndüm elimle destek alarak , güya uyucam..resmen nefesimi ordan alıyorum..."amaaaaannn başlarım yakana da sanada dedim "kalktım çıkardım ne laa böyle senle mi uğraşcam.."..
uzun lafın kısası kızlar ben becemedim yakı işini..paylaşmak istedim