Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kızlaaaarrrrr maşallahhh size ne yapmışsınız öyle yaa.hafta sonu bir gittim baya arkadaşa okunmuş maşallah. hem sevindim hem dualara katılamadığım için üzüldüm. Benim için okuyan, okuyamayan herkesten Allah razı olsun kızlarr. çok duygulandım gerçekten.Bu kadar güzel yürek nasıl da toplanmış bir yerde . Rabbim bizlerin dualarını görür, içimizden birinin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhh. ben daha yeni geldim eve. şöyle bir geçmişi okudum. berkunumun, ikizler ablamın ve mervemin duaları bitmiş.ben de ikizler ablama okumuştum Rabbim kabul eder inşallahhh. ben de yarına anca okuyabilirim kendiminkini. ve iğde çiçeğimin listesine tabi ki beni de ekleyin 1000 tane. hepinizi çok ama çok seviyorum. iyiki varsınız

249 degerim kizlar

tü tütütü maşallah tatlım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

heyy maşallahh kuzuma. hiç meraklandırmadan gösterivermiş cinsiyetini ana, babasına. ama ben demiştim sana cinsiyeti belli olabilir diye . Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah nisanbucuğum

iğdeçiçeği için

1-ikizler
2iğdeçiçeği
3berkuncan
4lavinia
5-ducling başlamış az önce okudum:))
6-anatolya
7- .................

Anatolyacım teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kabul etsin ben senin duanda bulunamadım kaçırmışım hakkını helal et güzel kardeşim.

İğdeçiçeğim senin dua listeni ben yaptım sen yoktun ben de yapıvereyim dedim 1 kişi kaldı herhalde toprak hep yazın demişti o girer diye düşünüyorum. Sen daha güzel yazıyordun ablacın bu kadar becerebildi. Sen yine güzel bir duasıyla yaz istersen.

Helal olsun ablam ne demek.benim de dualarına katılamadığım arkadaşlar oldu. sonuçta kasıtlı değil ki nete giremediğimiz için oldu. Bu hafta burdayım nasipse diğer dualara katılırım inşallah.

Yarinda igdecicegimin duasina baslicam insallah:)

Canım Allah razı olsun, çok ama çok teşekkür ederim.

İkizlerim canım dostum, çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. aman dikkat et. Sakın tam iyileşmeden çalışma hemen rapor al bence. bu çok fena bir hastalık. Allah şifa versin canım .

Mrvbnin duasını bitirdim..Allah kabul etsin.

iğdeçiçeği için başlıyorum..

duckling canım çok teşekkür ederim. Rabbim güzel gönüllerinize göre versin inşaAllah!.. amin!!!

bana biri anlatabilirmi nezamana kadar ne okunacagi ve kac kere??????????????

sevgili nartanesiii, önceki sayfalarda nasıl okunacağını, yazmıştık canım sayfa 415-416 oralara bi bakıver olur mu canım? Aramıza hoşgeldin...

berkuncanım özledik seni, tekrar hoşgeldin canım.:))

laviniacım, epeydir aklım sendeydi. Nerde bu kız hiç gözükmüyor diye... Nolur arkadaşım çok üzülme emi? Senin yaşadığın bütün duyguları bizde yaşıyoruz canım. Beraber aşacağız inşAllah bu zor günleri... Yeni listelere eklerim adını canım.

Tamam canım listeyi oluşturalım bakalım Allah'ın izni ile...

iğdeçiçeği için

1-ikizler
2iğdeçiçeği
3berkuncan
4lavinia
5-ducling başlamış az önce okudum:))
6-anatolya
7- .................

Canlarımsınız yaa, hepinize teşekkür ediyorum.Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. Yalnız bbenim için okumaya başlayanlar var önceden.Ben şimdi ne yapayım arkadaşlar? O isteyenleri mi yazayım yoksa başka birine yeni bir liste mi yapalım, işin içinden çıkamadım.

İĞDEÇİÇEĞİ İÇİN DUA SIRALAMASI

1-iKİZLER
2-İĞDEÇİÇEĞİ,
3-BERKUNCAN
4-LAVİNİA
5-DUCKLİNG
6-ANATOLYA
7-TUĞBA
Herkesinkini şimdiden Allah kabul etsin.

Kendi yerime toprakı koysam olur mu arkadaşlar ve listeyi duasıyla düzenlesem hım? ne dersiniz? ayyy süpersiniz ya yüreğinize sağlık.Rabbim hepinizden razı olsun. içim doldu şimdi ağlayacağım.

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

İGDECİCEGİNİZİN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ SALI gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

İGDECİCEGİNİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-iKİZLER : 1000 tane (Salı'ya kadar)
2-TOPRAK : 1000 tane (Salı'ya kadar)
3-BERKUNCAN: 1000 tane (Salı'ya kadar)
4-LAVİNİA : 1000 tane (Salı'ya kadar)
5-DUCKLİNG : 1000 tane (Salı'ya kadar)
6-ANATOLYA : 1000 tane (Salı'ya kadar)
7-TUĞBA : 1000 tane (Salı'ya kadar)

Can dostlar, candan dostlar hepinizden Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ... :)))

Son düzenleme:
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

TUGBAMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-Anatolya : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
4-Tugba1989 : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
5-
6-
7-

Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))

Son düzenleme:

Naptin baciimmm yaaaaa cok duygulandirdin beni... Ben sizin dua okuyan dillerinize kurban olurum yaaaaa.... Canlarim benim cok cok cok tessekkür ederim... Cok kötü oldum yaaaa.... Baskalarina okumak iyiydi birden kendi ismimi görünce duraksadimmm. Allah'im hepimize nasib etsin tüm isteyenlerin kucagini doldursun... Cok uzattim yaaa

3. sıraya Beni yaz canım.

tugbacım bu güzel iş böyle işte. Kendi adını dua listesinde gören ağlıyor. Allah bu güzel dualar hürmetine yüzümüzü güldürür inşaAllah!..

3. sıraya Beni yaz canım.

Yazdım canım.Hemen yazdım.Allah kabul etsin şimdiden... Ben çıkyorum arkadaşlar geceniz hayrolsun!..

Gerçekten öyle iğdeçiçeğim adını görünce insan çok duygulanıyor. sana da hayırlı geceler canım

dukling ve tuğba dışında başka kimler başlamış iğdeçiçeğim hemen yenileyelim tabii ki.

canım benim coldriverim ..sana bi itirafda bulucagım hani sen baya onceden yazmıstın yaa ben zaten hep hıssederdım cocugum olmaycak fılan gıbı bısey yazmıstın inan varya o gun bu yazdıgını sankı kendımı yazmısım gıbı geldı okurken ..çünkü bende kendimim bildim bileli hep cocugum olmaycak gıbı hıssederdım oyle bı endişe vardı içimde..işte sen bu duygundan kurtuldun ben hala aynıyım..:18::18: Rabbım inşallah banada senın gıbı yaşatır ve bende bu endişemden kurtulurumm en yakın zmanda inşallahhhh..canım bende boyle yapıyorum aslında sabah kadar kalkmıyorumm..ama kısmet işte

ben iğdeçiçeğim için başladımm yarılamak üzereyimm.Allah kabul etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…