- 23 Mayıs 2010
- 1.832
- 8
249 degerim kizlar
Bizzz geldikKızlar maşallah badem şekerimizin gelişimi çok iyi ense kalınlığı ve burun kemiği herşeyi iyi dedi görmelisiniz yaa eli ayağı bi hareketli amuda kalkmış yaramaz tepe taklak duruyo veeeee kim bana gelin kız yetiştiriyo :123:aslan parçası geliyo kızlar ben daha bişey sormadan erkek dedi nee dedim kesin söylemek istemiyorum ama erkeğe benziyo dedi bu kadar hareketli olmasıkemik yapısı dedi vee sizler için resmimizide koyuyorummaşallah diyin emi teyzeleri Eki Görüntüle 634625
iğdeçiçeği için
1-ikizler
2iğdeçiçeği
3berkuncan
4lavinia
5-ducling başlamış az önce okudum:))
6-anatolya
7- .................
Anatolyacım teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kabul etsin ben senin duanda bulunamadım kaçırmışım hakkını helal et güzel kardeşim.
İğdeçiçeğim senin dua listeni ben yaptım sen yoktun ben de yapıvereyim dedim1 kişi kaldı herhalde toprak hep yazın demişti o girer diye düşünüyorum. Sen daha güzel yazıyordun ablacın bu kadar becerebildi. Sen yine güzel bir duasıyla yaz istersen.
7 numarada beni yaziiiiinnn bende okumaya basladim bugüüüünnn
Yarinda igdecicegimin duasina baslicam insallah:)
Kızlarr merhaba cuma gecesi çok kötü hastalandım ateş ve çıkarma daha şimdi kendime gelebildim, berkuncan için henüz 500 okuyabildim yarın bitiririm inşallah mrvb ye başlarım. Nisanbunun oğlu geliyormuş, maşallah annesi maşallah paşaya subay olacak sonra da paşa olacak inşallah. :))
Sizi çok öpüyorum yarın umarım iyice iyileşirim, iğdeçiçeğine beni yazmayı unutmayın.
Mrvbnin duasını bitirdim..Allah kabul etsin.
iğdeçiçeği için başlıyorum..
bana biri anlatabilirmi nezamana kadar ne okunacagi ve kac kere??????????????
Nihayet evimdeyim saçma sapan kınasıymış düğünüymüş faslını bitirip geldim şimdi birde derlenip toplanması kaldı bana vallaha göçebe gibiyiz biz her düğün dernekte toparlan git oralarda kal yayıl toplan geri gel yıka pakla kaldır...... diye devam eden iş silsilesinin içine düşşşş offf bir sürü iş var yapılacak ama allahtan çok becerikli bir eşim var ben kızlarla hasret gidermeye gidiyorum dedim koridorda sürekli onu görüyorum bişeyleri götürüyor getiriyor hatta çamaşır makinası bilem çalışıyor şu anda hatta ben evde yokken o bir kaç makine yıkamış asmışi bile aman maşallah diyeyimde nazar değmesinn
Her neyse sizleri gerçekten çok seviyorum kızlar canı gönülden dua eden dostlarım allah razı olsun hepinizden ben kendim için 1000 okudum şu an 600 tane daha var okuduğum onuda bu gece tamamlarım anatolyaya adayacağım iğde çiçeğim beni ekleyebilirsin diğer listelere olmadığım için bir kaç kaçırmışım sanırım sen ayarlarsın artıkın.
Nisancımmm bebişinnn çokkk tatlı kızzzz ama ben onu gelin alayım derken sana gelinmi vereceğizz şimdiii gönlü güzel arkadaşım içine doğanı allah hanene gönderek inşallahh denizci bebek geliyor yoldaaa maşallahh allahh sağlıkla kocağına aldığın günleri nasip eder inşallahhh.....
Laviniacım hiç öyle düşünmemek lazım iştee ama olmuyor istiyoruzya hemen olsun diyee onun için aslında bekliyoruz biraz sıkma güzel gönlünü sen olacak canım benim...
iğdeçiçeğim iyiki bu dua işini akıl ettinizz ben çok mutluyum bom boş gezeceğime hiç değilse allahtan diliyoruz hep beraber rabbim duyar hepimizi inşallah.....
İkizler ablacım çok geçmiş olsunn ama çok salgın var dikkat et kendine kusma ishal arkasında boğaz enfeksiyonu sonra grip diye devam ediyormuş kendine dikkat et ablacımmm öpüyorum senii bu arada kardeşim olsanız hiç sıkılmam yazmışsın inan birilerinin kardeşi olmaya çok ihtiyacım var heleki bir ablaya daha çok ihtiyacım var sana her zaman kardeşlik yapmaya canı gönülden hazırımm
Mrvb canım senin işler nasıl gidiyor her şey yolundadır inşallahhh
toprakkk senide çok öpüyorum arkadaşım ve adını sayamadığım diğer arkadaşlarımmmmmmm
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLARRRRRR
canım şimdi bir arkadaşımıza toplamında 7000 tane olucak şekilde Hz.Zekeriyanın duası okuyoruz..bir kişi 1000 okuyo yani 7 kişi olunca toplam 7000 oluyor ve o kişi bitiyor..sıradaki arkadaşa geçiyoruz.İkilerimizin,Berkuncanın,Anatolyanın bitti sanırım duaları.Mrvninde bitmek üzere..
Tabii sıradaki arkadaşa geçtiğimiz zaman kim ona okumak isterse iğdeçiçeğine söylüyor.(genelde iğdeçiçeğinde toplanıyor,oda isteklileri sıralıyor ve 7 kişi (dua okuncak kişi + 6 kişi) toplamında 7 olunca o grup tamamlanıyor.
sen sanırım İğdeçiçeğimize okuncak dua grubuna yetişebilirsin..
Çünki ;
1.İkizlerimiz (Dua okuyacak 7 kişi listelendi-okudu),,
2.Coldriver(Dua okuyacak 7 kişi listelendi-okudu)
3.Berkuncan(Dua okuyacak 7 Kişi listelendi- duası okundu)
4.Anatolyanın(Dua okuyacak 7 kişi oldu-duası okunuyor. . )
5-Mrvb (Dua okuyacak 7 kişi listelendi-duası okunuyor-bitirenler İğdeçiçeğimize bildiryor)
6*İğdeçiçeğimize okuncak (DUa okuyacak 7 kişi henüüz listelenmedi...
Canım okumak istersen takip et,dua okuyacak listeleri genelde İğdeçiçeğimiz yapıyor, ona bildirirsin..Umarım anlatabildim
merhaba canlarımm yaa dualar listeler yapmıssınızda okumussunuz bitirmişsiniz galiba ben hiçbirinizinki takip edemedim ve okuyamadım bundan dolayı cok Üzgünümm hakkınızı helal edın.. kaç gündür dogru dürüst giremedim nete girmemle cıkmam bir oldu..14 şubata biliyosunuz dogum gunumdu cok yogun bir gun gecırdımm..15 subatta bu hamile olan arkadasımın hem sokundaydım hemde hep bırlıkteydık gene gıremedım 2 gun boyunca sadece girdım yazdım ve cıktım.. dun zaten hıc gıremedımm ve 3 gundur ne kadar cok ilerlemissiniz keşke bende nasiplenebilseydim bu dualardan..Kısmet degılmıs bana nasiplenmek herhalde...Ben o hamile kalan arkadasımdan sonra galiba bıraz bunalıma gırdımm bu bebek konusunda takmaya başladıgımı farketımm onceden fazla takmıyor ve kendımı guclu hıssedıyordumm ama o gnden berı cok cok uzgunumm o hamıle kaldı bana ne oluyorsa sankı..hem kızıyorumm kendıme hem duygularıma engel olamıyorumkı ogun okadar ck agladımkı bıyandan onada gostermememye calısyorum benım ıcın cok cok kotu bır gundu içimde bu kadar dertelendiğimi bilmiyordum dogrusu yanımda yakınımda bı hamile yoktu cunku.ozman dusundumkı hıc bır zman cocugu olmayan ve olmaycaklara bu duruma nasl katlanıyorlarr.. Vallahı allah kımseye bu ımrenme duygusunu yasatmasnnn..pazartesı ve bundan sonrakı 8 ay boyunca bu duyguya tahammul etmek zorunda kalacagımm.galıba bu benım ıcın br sınavvv...rabbım yardımcım olsunnn...
bu arada nianbucugummm bebısınnn daha sımdıdın cok tatlııı canımmm kucagında da fotolarını görelım paşamızın ınsallah..
coldriver tebrık ederım canımm senıde gozun aydınlar olsunnn..
ikizler ablacımm cok gecmıss olsunn.dikkat et kendıne..
iğdeçiçeğim,berkuncan,anatolya,mrvb,toprak,tugbaa...sizlerde selamlar kızlarrrr...
bu arada duaya benıde katınnn..sız beni yazın biyerlere 1000 tane ben gıremesem bile okudugumu haber ederrımm sizlere..gonlumm sizlerler cunku..Allah bu yolda muvaffak etsın inşallah dualarımızı karşılıksız bırakmasın...
Allah razi olsun canim cevap verdigin icin cok tsk ederim. Rabbim ne muradin varsa versin Insaallah hayirlisiyla
tamam ben igdecige okumaya basliyorum bugünden itibaren 1000tane yoksa beklesemmi igdeciden vep bekleyeyim en iyisi sayilar karismasi
igdeciiiii ben senin icin okumak istiyorum
benide listeye eklermisin pleaseeeeeeeeee
iğdeçiçeği için
1-ikizler
2iğdeçiçeği
3berkuncan
4lavinia
5-ducling başlamış az önce okudum:))
6-anatolya
7- .................
İĞDEÇİÇEĞİ İÇİN DUA SIRALAMASI
1-iKİZLER
2-İĞDEÇİÇEĞİ,
3-BERKUNCAN
4-LAVİNİA
5-DUCKLİNG
6-ANATOLYA
7-TUĞBA
Herkesinkini şimdiden Allah kabul etsin.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İGDECİCEGİNİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-
4-
5-
6-
7-
Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
TUGBAMIZ EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ ÇARŞAMBA gününe kadar okunacak :)))
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ
İGDECİCEGİNİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
2-Nartanesiii : 1000 tane (Çarşamba'ya kadar)
3-
4-
5-
6-
7-
Arkadaşlar 6. liste de bize yer kalmadığı için 7. listeye başladık biz... Hepinizi bekliyoruz duamıza :)))
Naptin baciimmm yaaaaa cok duygulandirdin beni... Ben sizin dua okuyan dillerinize kurban olurum yaaaaa.... Canlarim benim cok cok cok tessekkür ederim... Cok kötü oldum yaaaa.... Baskalarina okumak iyiydi birden kendi ismimi görünce duraksadimmm. Allah'im hepimize nasib etsin tüm isteyenlerin kucagini doldursun... Cok uzattim yaaa
3. sıraya Beni yaz canım.
tugbacım bu güzel iş böyle işte. Kendi adını dua listesinde gören ağlıyor. Allah bu güzel dualar hürmetine yüzümüzü güldürür inşaAllah!..
Yazdım canım.Hemen yazdım.Allah kabul etsin şimdiden... Ben çıkyorum arkadaşlar geceniz hayrolsun!..
Lavinia Cnm Seninle aynı ayda evlenmişiz ümitsizlige kapılmak için gerçekten çok erkenmiş ben ne çok agladım bebegim olmayacak diye kızlar hep kızdilar bana simdi görvyorum ki haklılarmis . inanarak bekle üzme kendini ve sana tavsiyem ben hep iliskiden sonra banyoya kosardim yada en fazla yarım saat beklerdim eger bu sekilde yapiosan yapma sabaha kadar yerinden kalkma hiç giyinmek için bile Allah affeder inş . bide bu sekilde dene ovulasyon tesi ve derece kullan. doktora gittigimde dr esime kadinlar böyle işte istemezler istemezler istediklerinde hemen olsun iserler demiş cok gulmuştum cok dogru çünkü üzülme bebisim hayırlısini diliyoruz hep hemen olup hayirsiz sagliksiz olacagina en hayırli zamaninda olsun inş öpüldünvz her biriniz kizlar
dukling ve tuğba dışında başka kimler başlamış iğdeçiçeğim hemen yenileyelim tabii ki.