Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Ben yeni geldim eve kızlar, bugün ya da yarın coldriver bitiririm beni berkuncana ekledin dimi iğdeçiçeğim, yarın Ona başlar pazara bitiririm ben sizin gibi hızlı değilim ama olsun herkesinkine katılmak istiyorum sakın beni unutmayın.
laviniacım hiç üstüme alınırmıyım sadece imrendim valla biz de hep aynı şekilde korunuyorduk, offf ya niye hep bize sağlamları gelmiş, keşke bi tane patlak gelseymiş :KK1:
coldriver canım değerin çok güzel katlanarak artar inşallah Allah koklaya koklaya uyumayı nasip etsin canım benim.
toprak sen ve berkuncan valla keşke kardeşim olsaydınız akşama kadar sizinle insan hiç sıkılmaz çok tatlısınız ikiniz de.
esra nerdesin, nasılsın kendine iyi bak tamam mı canım.

Ben yeni geldim eve kızlar, bugün ya da yarın coldriver bitiririm beni berkuncana ekledin dimi iğdeçiçeğim, yarın Ona başlar pazara bitiririm ben sizin gibi hızlı değilim ama olsun herkesinkine katılmak istiyorum sakın beni unutmayın.
laviniacım hiç üstüme alınırmıyım sadece imrendim valla biz de hep aynı şekilde korunuyorduk, offf ya niye hep bize sağlamları gelmiş, keşke bi tane patlak gelseymiş :KK1:
coldriver canım değerin çok güzel katlanarak artar inşallah Allah koklaya koklaya uyumayı nasip etsin canım benim.
toprak sen ve berkuncan valla keşke kardeşim olsaydınız akşama kadar sizinle insan hiç sıkılmaz çok tatlısınız ikiniz de.
esra nerdesin, nasılsın kendine iyi bak tamam mı canım.

canımsın yaa... Hızlı veya yavaş bence farketmez, mevla gönle verir diye düşünüyorum... burda güzel gönüllü insan çok...Rabbim elbette birinin hatrına hepimize istediğimiz hayırlı evlatları verecek inşaAllah!.. Bak ikizlerim kızlar birer birer hamiş kalıyor, ben inanıyorumki, esas hamiş patlaması Mart ayında yaşanacak Allah'ın izni ile... İkizlerim seni de, hemen berkuncanımıza ekliyorum, inşaAllah!.. Yalnız canım arkadaşım o ''bize de bi tane patlak gelseymiş ya'' lafına çok güldüm...:)))

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

BERKUNCANIMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))

Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (tamamlandı)
2-duckling : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan :1000 tane (Pazar'a kadar)
4-mrvb : 1000 tane (Pazar'a kadar)
5-Tugba1989 :1000 tane (Pazar'a kadar)
6-Toprak13 :1000 tane (Pazar'a kadar)
7-ikizler39 :1000 tane (Pazar'a kadar)

Benim yüreği güzel arkadaşlarım 3. listemizde tamam. İnşaAllah hepiniz Pazar gününe kadar bitirmiş olursunuz... Rabbim hayr duanızı kabul etsin!.. Amin!!!
Ben en iyisi bir an önce 3. listenin hazırlığına başlayayım değil mi? :))))

Arkadaşlar 4. listeye başlıyoruz inşaAllah, öncelikle kendisine okunmasını isteyen var mı? Yoksa uzun zamandır bebek bekleyenlere mi öncelik verelim?

Son düzenleme:
Berkuncana yetişemedim 4 listeye beni ekle bebisim kendime 250 okudum . devam ederim kendiminkini bitirince bide bişi sorucam okuyacagımız kisinin ismini soyluyormuyuz baslamadan önce cünkü duada bana diyorya

Uzun zamandir bekleyenlere okuyalim igdecicegim... Berkuncaninkinide yariladim bu arada:):):)

Gönlü güzel arkadaşım, Allah razı olsun!..Rabbim iman kuvveti versin, her daim yar ve yardımcın olsun canım!.. Amin!!!

Berkuncana yetişemedim 4 listeye beni ekle bebisim kendime 250 okudum . devam ederim kendiminkini bitirince bide bişi sorucam okuyacagımız kisinin ismini soyluyormuyuz baslamadan önce cünkü duada bana diyorya

Coldriverım sen, sana dua okuyan arkadaşları takip et. Hepsi bitince 2 rekat namaz kıl Allah rızası için ve yapılan dualar hürmetine diyerek, Gönlünden geçeni güzelce iste Rabb'inden. Bu güzel dualar hürmetine Rabbim, bebeğini sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah!.. Evet canım en başında ya da sonrasında şu kişiye diye niyet etmen yeterli, hadi Allah kabul etsin!!! Amin!!!

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin..." Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş. 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen, Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından, bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ilk önce ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Abdestli okumak en güzeli, ama abdestsiz de okunabilir. Öncelik regl (adet) olmayanlara dağıtalım, eğer sayıyı tamamlayamazsak regl olanlardan destek alalım.
Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!

ANATOLYAMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALIP ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Okundu ve Tamamlandı)
2-Anatolya : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan : 1000 tane (Pazar'a kadar)
4-coldriver : 1000 tane (Pazar'a kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Pazar'a kadar)
6- : 1000 tane (Pazar'a kadar)
7- : 1000 tane (Pazar'a kadar)

Benim yüreği güzel arkadaşlarım 4. listemiz başlıyor. Katılmak isteyenler var mı? Rabbim şimdiden hayr dualarınızı kabul etsin!.. Amin!!!

Son düzenleme:
Anatolya icin beni de ekleeeee.... Berkuncanida bitirdim... Allahim insallah kabul eder. Anatolyaya beni yazmamissin daha ama 200 tane okudum bileee:):):)

ANATOLYAMIZIN EN KISA VE EN HAYIRLI ZAMANDA HAMİLE KALIP ANNE OLABİLMESİ İÇİN DUA LİSTESİ PAZAR gününe kadar okunacak :)))

ANATOLYAMIZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Okundu ve Tamamlandı)
2-Anatolya : 1000 tane (Pazar'a kadar)
3-berkuncan : 1000 tane (Pazar'a kadar)
4-coldriver : 1000 tane (Pazar'a kadar)
5-igdecicegi : 1000 tane (Pazar'a kadar)
6-Tugba1989: 1000 tane (Pazar'a kadar)
7-Toprak : 1000 tane (Pazar'a kadar)

Benim yüreği güzel arkadaşlarım 4. listemiz doldu Allah'ın izni ile. Rabbim şimdiden hayr dualarınızı kabul etsin!.. Amin!!!

Son düzenleme:
coldrıverı bitirdim, Allah kabul etsin inşallah. Yarın berkuncana başlarım, inşallah pazara kadar da bitiririm. okudukça mutlu oluyor insan sanki hemen haberler artacakmış gibi geliyor iğdeçiçeğim umarım mart ayında patlama yaşanır dediğin gibi.

Anatolya icin beni de ekleeeee.... Berkuncanida bitirdim... Allahim insallah kabul eder. Anatolyaya beni yazmamissin daha ama 200 tane okudum bileee:):):)

Harikasınız yaa...

Yeterki bu yüregi güzel insanlarin dilekleri kabul olsun canim...

Amin canım, amin!!!

coldrıverı bitirdim, Allah kabul etsin inşallah. Yarın berkuncana başlarım, inşallah pazara kadar da bitiririm. okudukça mutlu oluyor insan sanki hemen haberler artacakmış gibi geliyor iğdeçiçeğim umarım mart ayında patlama yaşanır dediğin gibi.

Evet ikizlerim hakikaten insan okudukça mutlu oluyor.İnşaAllah canım İnşaAllah!!!

Topragi da ekle oda beni ekleyin demisti görmüstüm. Istersen yinede bi sor ona....

Tamam tugbacığım toprakcımızı da eklerim. evet her listeye ekleyin beni demişti, doğru hatırlıyorsun...

X