Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

ablacim asil sen beni cok duygulandirdin allah razi olsun senden ablacim insallah en kisa zamanda ogreniriz hep beraber cok seviyorum sizleriiii

''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen. Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...

İğdeçiçeğim bu arada yazın ne kadar güzeldi baştan sona herkes için ne kadar büyük bir yüreğin var bence ilk duayı sen hakediyorsun aylardır yüreklerimizi ısıttığın en zor anlarımızda bizi yerden kaldırdığın için, bu topik gerçekten çok güzel insanlarla dolu az önce baktım da tuğba da benim için dua okunmasını istemiş daha yeni katıldı aramıza insanların böyle güzel yürekleri var Allahım bu yürekler çocuk büyütmeli sevgisini emek emek işlemeli dualarımızı kabul eder inşallah yarabbim.

Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)

ben hazırım kaç tane okumam lazım saha mı akşam mı okumalıyım hastalığım geçsin diye beklemelimiyim iğdeçiçeğim sen beni bilgilendirir.

Ne listesi bebekim :-D

coldriverim canım dua listesi yukarıya yazdım.Katılmak istersen...:)))

Amin!!! Rabbim yaptığımız her duayı hayra çevirip kabul etsin inşaAllah!.. Ben listeyi yaptım senin için Ve Allah nasip ederse sabah namazından sonra başlıyorum inşaAllah!.. Hayırlısı Rahman ve Rahim olan Allahu Teala'dan...

benim adetim nasılsa gelmicek gibi ben hemen başlayabilirim kime okuyoruz 1000 tane mi okumalıyım? tüm gün içinde okuyabilirmiyim?

Hadi kızlar hazır mıyız listeyi yapalım mı?

2-berkuncan 1000 tane Cuma'ya kadar

Kizlar ben cuma günû yola çıkıyorum ev bakıcam temizlicem ve geri istanbula döncem esyalari yukleyip geri manisaya gidicem çok isterim katilmayi ama söz veremem oyun bozanda olmak istemiyorum lütfen kusura bakmayin.

iyi gecelerr ben de katılmak istiyorum kaç kere okumamız gerekiyorrr??

merhaba canım, öncelikle sağol ve aramıza hoşgeldin. 7 kişi okuyacak ve her kişi 1000 tane. okuyabilecek misin?

ben hazırım kaç tane okumam lazım saha mı akşam mı okumalıyım hastalığım geçsin diye beklemelimiyim iğdeçiçeğim sen beni bilgilendirir.

ikizlerim normalde K.Kerim ayetleri abdestsiz okunmaz, ama dua niyetiyle okunmasına fetva vermiş alimler. Ben yinede tedbir için önce regl olmayanlar alsın, eğer kalırsa kalanı regl olanlara paylaştıralım diyorum. Yine de siz bilirsiniz canlar? Duayı ve açıklamasını buraya tekrar aldım ve ilk 1000'i de ben aldım.

İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1. igdecicegi : 1000 tane Cumaya kadar

benim adetim nasılsa gelmicek gibi ben hemen başlayabilirim kime okuyoruz 1000 tane mi okumalıyım? tüm gün içinde okuyabilirmiyim?

evet günün her vakti okunabilir mümkünse abdestli, ama abdestsizde okunabilir.

2-berkuncan 1000 tane Cuma'ya kadar

Teşekkürler canım...
coldriverim sorun değil, müsait olduğunda aramıza katılırsın canım...

öleyse beni listeye alın bu gece başlıyorum şimdi çıkmalıyım hayırlı gecelerrrr herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…