İğdeçiçeği, berkuncan kızlar beni ağlattınız ya öylesine duygulandım ki ben de bugün nisanbunun yazdığı duayı bir kağıda yazıp berkuncan için 100 adet okuyabildim sonra da dua ettim berkuncan cumadan önce çift çizgiyi görsün diye, böyle böyle hergün bir arkadaş için okuyayım diye düşünmüştüm, şimdi de siz böyle bişey düşündünüz ya sanki gerçek kardeşimmişsiniz gibi geldi inanın çok duygulandımKızlar ben de okumak istiyorum lütfen günde kaç tane okumam lazım beni bilgilendirin
ablacim asil sen beni cok duygulandirdin allah razi olsun senden ablacim insallah en kisa zamanda ogreniriz hep beraber cok seviyorum sizleriiii
İgdem çiçegim ne güzel bir yürek bu ya çok teşekkürler.
Hadi kızlar hazır mıyız listeyi yapalım mı?
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen. Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
Ne listesi bebekim :-D
İğdeçiçeğim bu arada yazın ne kadar güzeldi baştan sona herkes için ne kadar büyük bir yüreğin var bence ilk duayı sen hakediyorsun aylardır yüreklerimizi ısıttığın en zor anlarımızda bizi yerden kaldırdığın için, bu topik gerçekten çok güzel insanlarla dolu az önce baktım da tuğba da benim için dua okunmasını istemiş daha yeni katıldı aramıza insanların böyle güzel yürekleri var Allahım bu yürekler çocuk büyütmeli sevgisini emek emek işlemeli dualarımızı kabul eder inşallah yarabbim.
Hadi kızlar hazır mıyız listeyi yapalım mı?
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
iyi gecelerr ben de katılmak istiyorum kaç kere okumamız gerekiyorrr??
ben hazırım kaç tane okumam lazım saha mı akşam mı okumalıyım hastalığım geçsin diye beklemelimiyim iğdeçiçeğim sen beni bilgilendirir.
''...Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud duâ...’' '' :...رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء... ''
"... Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin"... Ali İmran Suresi 38. ayet. Hz. Zekeriyya Allahu Teala'dan böyle evlat istemiş 99 yaşında olmasına ve karısıda kısır olmasına rağmen. Allahu Teala'da bu güzel duaya Hz. Yahya'yı göndererek cevap vermiş. Biliyorsanız arapçasından bilmiyorsanız türkçesinden okuyabilirsiniz...
benim adetim nasılsa gelmicek gibi ben hemen başlayabilirim kime okuyoruz 1000 tane mi okumalıyım? tüm gün içinde okuyabilirmiyim?
2-berkuncan 1000 tane Cuma'ya kadar
Arkadaşlar duamız ve açıklaması bu. Şimdi ben diyorumki dağıtalım hemen, beklemeyelim ve geç kalmayalım Allah'ın izni ile.ikizlerimiz için dua edelim hep beraber. 7000 defa okunacak, 7 kişi 1000'er tane alırsa hemen tamamlanır. Okumak isteyen listeye kendini eklesin lutfen. Allah güzel gönüllerinize göre en hayırlısını versin inşaAllah!.. Amin!!!
İKİZLERİMİZ İÇİN DUA LİSTESİ
1-igdecicegi : 1000 tane (Cuma'ya kadar)
2-berkuncan: 1000 tane (Cuma'ya kadar)
3-duckling : 1000 tane (Cuma'ya kadar)