canım açıkcasi ben yakı yapıştırma işini yapmayı planlıyorum...belki hayıt var onuda içerbiirimz..ama hayıtı bir güzel inceleyim...öyle:)
eğer kist mist olduğunu düşünüyosan adetlerin düzensizse; soğan kürünü öneririm..rahimdehi iltihapdır kist vs temizliyormuşş..
yumurtalama problemin varsa hani yumurta sayı az ,ve yvaş büyüyorsa ...tarçın bal çörek otunu öneririm..bu kürde yumurta sayını artırıyor ve kalite olmasın sağlıyor..ama çatmama problemi varsa bu kür sakıncalıda olabiliyomu..çünki çatlayamayan yumurtalr vücuttan atılamayınca kiste dönüşebilirmiş...
eğer yumurta çatlamada sıkıntı varsa incir kürü diyolar..buda yumurtaların çatlamsını sağlıyomuş...
tabi benim aklımda kalanlar bunlar:)ben hepsini yaptım..
şimdi şu yakı işin araştıryorum sanrım buda sıcaklık sağlıyo..beline yapıştıryosun ve ve döllenen yumurta için elverişli vucut sıcaklığına yardımcı oluyo galiba ama nasıl nazaman yapılacak tam emin değilim..
şöyle güzel ovulasyon kitleri alalım..ilk önce:)sonra yakı olayını tam olarak öğrenip uyguluycam..
haaa bide ben ne yapmayı planlıyorum biliyomuusun;
şimdi öncelikle güzel bir günlük tutcam..bebeğim için onu beklerken yazıcam ...
ikicinsi bir dua listesi hazırlycam..hergün o duaları okuycam..(hepimiz için de)
üçüncü ben geçen ay yapmaya çalıştım ama bu ay daha düzenli olucak..çalışma yaptığım gecelerde hiç yatkdan kalkmıycam sabah namazına kalktığım zaman ; duş alıcam ve kahvaltıya kdr (Kuranı Kerim -mealini okuycam)
dörüdncü olarak burdayım ve yazıcam konuşcaz destek olucaz birbrimize...
aklıma gelenler bunlar ; ama bgn düşünüyorum ..mutluyum ..güzel bir başlangıçla bebeğime hazırlanıyorum:)
katılın bana...