Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Cumartesi günü gidicez canım ikili tarama için ama cinsiyet için bişşey söylermi bilmiyorum:18:

Canım benim inşallah herşey yolundadır ve cinsiyeti de belli olur. Allah gönlünüze göre versin. Sağlıklı ve huzurlu yeni bir 3 ay geçir inşallah. Bu hamileliğin en güzel ayları keyfini çıkar. :KK16:

senın dudaklarından yine bal mı damlıyor neee???? saka bı yanada sebebi ne olabilir?

sadece pedımde kahverengı bı akıntı var ( cokmu acık yazdım ne=)) ve tualete gıttıgım zaman sıldıgımde pembemsı bırsey var, önceki gibi kan yok yanii... ooof ben resmen salaklastım vallahı yaaa

canım benim Rabbim hayırlısı ne ise onu eyler..Malesef yırtınsakda..ağlsakta..sabırsızlansakda...bekliycezzz:KK43: meraktayım bende senin için İnşşalhhh dua ile..

al bendende o kadar manasiz hallerdeyim ve bu durum beni korkutuyor insallah baska seylerin belirtisi degildir

ikizlerim, canım arkadaşım inşaAllah seni kırmamışımdır. Sözüm kendimeydi güzel arkadaşım. Benim de, reglime bir hafta var ve bu bir haftayı nasıl geçireceğim bilemiyorum. Çok sabırsızım bu ara. Bunu düşünüp yazmıştım o satırları. Seni kırdıysam emin ol bilmeden olmuştur. kusuruma bakma canım arkadaşım.

ayyy bu hafta iğdeçiçeğim ve Berkunun haftası hadi kızlar sizlerliyiz..no panikkk no heyecan.... :)

İğdeçiçeğim ben sana nasıl kızarım sen benim canımsın ya. Bu arada son gelişmeler;

Bir kaşık nutella, arkasından karın ağrısı ve koca bir damla kahverengi leke. Yani bütün kabahat nutellada. Yemesem boğazımı tutsam böyle olmazdı. :KK14: Olsunn nolcak :KK14: Bi dahaki aya yine denerim. :KK14::KK14: Siz varsınız belki berkuncan, toprak, esra, tuğba güzel haberler verir. Belki haftaya iğdeçiçeği mrvb coldriver,lavinia güzel haberler verir. Ben yine halay çekerim. :KK16:

:) o zaman ablacım senin kırmızılar yolda..bu da güzel haber aslında..bidebişy diycem ama; acba ablacım yumurta takibine mi gitsen..çünki anladığım kdryla adet düzensiği başaldı(ki bunu biz yapıyoruz eminim..) tam olarak yumurtalama dönemini bulamıybilirisn..dr lar yumurta takibi yaprak yumurtanın geliştiği dönemi.çatlayacğı dönemi hakkında işe yarar bilgiler veriyor..Ne dersin.. ..

Hep nutelladan oluyor zatennn :KK1: dolapta nutella var gördükçe sen geliyorsun aklıma ablacımm ama bişey söyliyeyimmi ben bu ay senden çok umutluydum yaaaaa ama canımızı sıkmak yokk hayırlı evlatlar için sabırla beklemeye devam ablacımmm:emir_bebek:

yaaa evet kahvaltıda nutellayı görünce akılım abursaı daha doğrusu ikizler ablam geliyorr:)
Cumartesi günü gidicez canım ikili tarama için ama cinsiyet için bişşey söylermi bilmiyorum:18:

Nisancımm yaa zaman ne çabuk geçiyooo ...cinsiyet konuşmlarına başladık..daha dün gibiydi senin tets yaptığın,eşine yaptığın suprizz:)

Canım benim inşallah herşey yolundadır ve cinsiyeti de belli olur. Allah gönlünüze göre versin. Sağlıklı ve huzurlu yeni bir 3 ay geçir inşallah. Bu hamileliğin en güzel ayları keyfini çıkar. :KK16:

Tamam ablacım bu söylediğini dikkate alıcam,tadını çıkarıcam sizlerde yetişin arkadan bekliyorum:KK55:

Nisancımm yaa zaman ne çabuk geçiyooo ...cinsiyet konuşmlarına başladık..daha dün gibiydi senin tets yaptığın,eşine yaptığın suprizz:)[/QUOTE]

Evet canım öyle gerçekten 3 ay oldu bile kaldı mı 6 ay:18:

abla sana ne sorucam dün akşam kayınvalidemlere gittik komşusu hacıdan gelmiş hurma almış oda bana ayırmış gittim masanın üstünde hurmaları gördüm aa hurma dedim elim gitti annemde sana ayırdım zaten ye kızım dedi durdum ama hurma yemeğin ilk 3 ay düşük riski yaparmış dedim aman kızım bişey olmaz gördün şimdi akıllıolurmuş ye bi taneden bişey olmaz dedi yedim:125: 2 tane hemde:18: akşam resmen kendimi dinledim acaba bişi olur mu diye olmadı,sabah bi karın ağrısıyla uyandım alah var ya korktum bişey olmaz dimi:18:

günaydın canlarımm cok fazla yazamıyorum ama hep takıpteyım sizi hem işlerim var hemde malum doktora gıttıgımden berı araştırmalar yapıyorumm okuyorum devamlı..
bu arada kızlar şu adet gecıktırıcı yüzündenn ...balon gıbı şişmiş durumdayımmm :KK35::KK35::KK35: göklere havalanmaya müsait bir haldeyimmm yakında kapadokya balonu gıbı semalarda uçuş yaparakk yolculuk yapacagımmm artıkk ordanda doktorun muaynanesıne acil iniş yapmayı düşünüyorummmm...yada foslayrakkk uzaya kadarrrr kendımı fırlatmayıııı:111::111::111:
şaka bi yanaaa cokk fenayımmmm...:KK1:
Benimde her ay yani hüsran olduğum gün adetimin başladığı gün kk taramaya başlarım kızlar.."...yöntemiyele hamile kaldım..","işte yöntem....denedim ve hamileyim..."gibi başlıklı bilmem 2007 yıllrından kalma topikleri okumaya başlarım..:) bazen oraki kimilerine takılır sonuna kdr takip edrim hamile kalmış mı diye..
ilk girdim ovulasyon testini öğrendim...denedimm o ayyy fooo:),
ikinci ay soğan kürüyle hamile kalanlar ..aha dedim benim yöntem bu heralde..yaptım..(beklediğimden önce adet oldum:) --ama bence rahmimi temizledi
3 .ayy aman dedim..misafir vs var kafama göre freee ..( o ayda fos),
4.ay hahh tamam buldummm tarçın bal çörek otuuymuşş kesin hamileyim bak...( yumurtlama günümde müthiş sancı resmen ben çatlıyoruumm dedi)-ama ben çatladım ay sonu
....
...
diğer ay ortaya karışık incir kürü..(o ay bende bişey yok ama kilo aldım..basenler gülümsedi:)
...
bel çektirenler..ilginç...ve komşum ayağıma geldi kayınvalidesi kasık bölgeye masj yapıyomuş 17 yıldır hamile kalamyanın o yöntemle hamile kalmış...denemek bedava...(tahmin ettiğiniz gibi o ay ben plates yapmış gibi gayet dinç bi şekilde adetimi uğurladım:)bu arada sıcak su buharınada oturdum:)

ve bu ay dedim dr gidem(en sonunda)..ana hsg dedi..baktım foruma hsgden sonra hamile kalınabilyo..(işteeeee buuuuu)yattık muane yatağına...(ve bugün itibariyle ben portladım..)

veeeee bakyom gene foruma...YAkı yapıştırmak mı:KK53: hıııı

kızzz toprakk allah bebişinin versin emii cok güldürdün benii yaa Allahta seni inşallah bebiş haberiyle güldürsün :KK16::KK16::KK16:...canım benim yaaa yalnız bunları yazdıgında iyi oldu aklımızda bulunsunn :KK34::KK34::KK34:

Yaa canım regl gibi değil dün tuvalet kağıdına pembe bir akıntı geldi geliyor dedim normal günüm yarın bu gün yok neredeyse bir iki defa gene tuvalet kağıdına kahverengi bir akıntım oldu başka yok noluyo bana yaaaaaa
berkuncanım inşallah yerleşmedirrr yaa hadi yaa her ay hepimiz ilk gun yerleşme olsun diye umutlanıyoruzz inşallah senınkını tutturuz bu ayyy :KK9:
insanoğluyuz canım, K.Kerim'in ifadesiyle cahil ve aceleciyiz. Her istediğimiz hemen oluversin istiyoruz, ama o istediğimiz hemen olunca bizim hakkımızda hayırlı değilse vah-tüh ediyoruz ve keşke olmasaydı, keşke şöyle olsaydı vs. deyip duruyoruz. Ben de çok sabırsızca bekliyorum her ay regl zamanını. umut umut diyoruz sonra kırmızıları görünce hayal kırıklığı yaşıyoruz. ağlıyoruz, sızlıyoruz ve sonra yine içimize bütün umutları doldurup hadi diyoruz, hadi bu sefer olacak inşaAllah!.. Rabbim umutsuz bırakmasın, imansız bırakmasın, kalbimize vesvese veren şeytanı bizden uzak tutsun. Gönlümüzdeki dileğimizi hayırlı ise kabul etsin, hayırlı değilse, hayırlı olana kalbimizi meylettirsin inşaAllah. Amin!!!
Nedense bugün benim de, içimde bir hüzün var. açıklayamadığım farkı bir hüzün, bir garip yalnızlık çöktü üstüme.

Amin canım, Allah razı olsun!..

Canım arkadaşım, iyiki varsın.Daha okurken tebessüm yayıldı yüzüme. Sesime ses veren var daha ne isterimki Rabbimden? Sen varsın berkuncanım, kızlar var. Yalnız değilim anladım bi kez daha...

Canım ikizlerim, orda sözüm kendimeydi. Seni çok iyi anlıyorum, senin yaşadıklarını yaşadığım için içimdekileri paylaşmak istedim bu akşam sizlerle. Bİrde kendi kendimi uyarmak istedim. Fıtratımız yani yaratılışımız bu. Yapacak bişey yok duadan başka. bir de Allah hakkına girmedikçe, kul hakkına girmedikçe konuşacağız tabiki arkadaşım.En doğal hakkımız içimizden geçenleri paylaşmak. Şu zor günleri, beklemenin stresini nasıl atacağız üzerimizden? Rabbimize isyan etmeden ne kadar güzel destek oluyruz burda birbirimize. Ben bu topiği de, burdaki arkadaşları da çok seviyorum. Herşeyimi paylaştığım bi burası var artık. İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız ve iyiki dostumsunuz, kader arkadaşımsınız. Sizi çok seviyorum kızlar!..
iğdeçiçeğimiz bizde seni cok seviyoruzzz sende o temiz kalbini bizimle iyiki paylaşıyorsunnn bu çiçekler bende sana iğdeçiçeğim:KK71:
:KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
İğdeçiçeğim ben sana nasıl kızarım sen benim canımsın ya. Bu arada son gelişmeler;

Bir kaşık nutella, arkasından karın ağrısı ve koca bir damla kahverengi leke. Yani bütün kabahat nutellada. Yemesem boğazımı tutsam böyle olmazdı. :KK14: Olsunn nolcak :KK14: Bi dahaki aya yine denerim. :KK14::KK14: Siz varsınız belki berkuncan, toprak, esra, tuğba güzel haberler verir. Belki haftaya iğdeçiçeği mrvb coldriver,lavinia güzel haberler verir. Ben yine halay çekerim. :KK16:

ikizler ablacımm ahh o nutelle yokmu hepsi onun yüzündennn :KK53:kendıne bı 9 ay kadar hakim olup nutelle yemeseydın belkide gelmicektı o kahveringilerrr:KK35: hayırlısı artıkk ablacımmm ama sende benım gibi olmuş olabilrisin bence vakit kaybetmeden bı doktoraa gorunmelisin inşallah bı sorun cıkmaz ve doktor stresden kaynaklı derrr..bizdeee otekı aya sende stres fılan bırakmayızzzz atman ıcın elımızden gelenı yaparızzz:KK9:

Her seyde vardir bi hayir...hamilemiyim degilmiyim heycanla sabirla beklerken esimin is yerinin kapandigi ve su an issiz kaldigi haberiyle yikildim....Rabbim buyuk bi kapiyi kapatir digerini acar insallah hakkimizda hayirlisi

seninde dediğin gibi bir kapıyı kapayan Rabbim ötekini açar dara düşmeden bir iş bulur inşallah :)))

Benimde her ay yani hüsran olduğum gün adetimin başladığı gün kk taramaya başlarım kızlar.."...yöntemiyele hamile kaldım..","işte yöntem....denedim ve hamileyim..."gibi başlıklı bilmem 2007 yıllrından kalma topikleri okumaya başlarım..:) bazen oraki kimilerine takılır sonuna kdr takip edrim hamile kalmış mı diye..
ilk girdim ovulasyon testini öğrendim...denedimm o ayyy fooo:),
ikinci ay soğan kürüyle hamile kalanlar ..aha dedim benim yöntem bu heralde..yaptım..(beklediğimden önce adet oldum:) --ama bence rahmimi temizledi
3 .ayy aman dedim..misafir vs var kafama göre freee ..( o ayda fos),
4.ay hahh tamam buldummm tarçın bal çörek otuuymuşş kesin hamileyim bak...( yumurtlama günümde müthiş sancı resmen ben çatlıyoruumm dedi)-ama ben çatladım ay sonu
....
...
diğer ay ortaya karışık incir kürü..(o ay bende bişey yok ama kilo aldım..basenler gülümsedi:)
...
bel çektirenler..ilginç...ve komşum ayağıma geldi kayınvalidesi kasık bölgeye masj yapıyomuş 17 yıldır hamile kalamyanın o yöntemle hamile kalmış...denemek bedava...(tahmin ettiğiniz gibi o ay ben plates yapmış gibi gayet dinç bi şekilde adetimi uğurladım:)bu arada sıcak su buharınada oturdum:)

ve bu ay dedim dr gidem(en sonunda)..ana hsg dedi..baktım foruma hsgden sonra hamile kalınabilyo..(işteeeee buuuuu)yattık muane yatağına...(ve bugün itibariyle ben portladım..)

veeeee bakyom gene foruma...YAkı yapıştırmak mı:KK53: hıııı

ayyy al bendende o kadar denemediğim şey kalmadı bu ay da ben hem yakı hemde hayıt otuna başlayacaktım almıştımda ama meğer başka şeyler varmış başlamadım hayıtıda araştırsana neler yazmışlar mucize gibi bişey olduğuna inanacaksın sende bendensin :)))

insanoğluyuz canım, K.Kerim'in ifadesiyle cahil ve aceleciyiz. Her istediğimiz hemen oluversin istiyoruz, ama o istediğimiz hemen olunca bizim hakkımızda hayırlı değilse vah-tüh ediyoruz ve keşke olmasaydı, keşke şöyle olsaydı vs. deyip duruyoruz. Ben de çok sabırsızca bekliyorum her ay regl zamanını. umut umut diyoruz sonra kırmızıları görünce hayal kırıklığı yaşıyoruz. ağlıyoruz, sızlıyoruz ve sonra yine içimize bütün umutları doldurup hadi diyoruz, hadi bu sefer olacak inşaAllah!.. Rabbim umutsuz bırakmasın, imansız bırakmasın, kalbimize vesvese veren şeytanı bizden uzak tutsun. Gönlümüzdeki dileğimizi hayırlı ise kabul etsin, hayırlı değilse, hayırlı olana kalbimizi meylettirsin inşaAllah. Amin!!!
Nedense bugün benim de, içimde bir hüzün var. açıklayamadığım farkı bir hüzün, bir garip yalnızlık çöktü üstüme.

canım benim allah hayırlara çıkarsın inşallah bugünde biz sana omuz verelim :)
Bende kendimden çok umutluydum ama nutella güzeldi be berkuncan. :KK1: DAYANAMADIM :KK17:

ablacım ben bide o nutellayla türk kahvesi yapıyorum offfff deyme keyfime tavsiye edilir:KK9:

ayyy heyecanlandım hemen yaz bize olur mu gerçi ben biliyorum merve teyzesine söyledi annemin hayatına ikinci bir erkek geliyor dedi :KK52::KK52: ayyy ne kadar iddialı konuştum değil mi ama ne yapıyım içemi öyle doğuyor ilk günden beri hislerim bunlar :KK17:
abla sana ne sorucam dün akşam kayınvalidemlere gittik komşusu hacıdan gelmiş hurma almış oda bana ayırmış gittim masanın üstünde hurmaları gördüm aa hurma dedim elim gitti annemde sana ayırdım zaten ye kızım dedi durdum ama hurma yemeğin ilk 3 ay düşük riski yaparmış dedim aman kızım bişey olmaz gördün şimdi akıllıolurmuş ye bi taneden bişey olmaz dedi yedim:125: 2 tane hemde:18: akşam resmen kendimi dinledim acaba bişi olur mu diye olmadı,sabah bi karın ağrısıyla uyandım alah var ya korktum bişey olmaz dimi:18:

canıım ya kötü şeyleri getirme aklına kutsal topraklardan gelmiş sonuçta hiç kötü olur mu şifadır o şifa :)

Son düzenleme:
kızlar benimde aklıma bir şey takıldı..bir şeyi merak ettim doğrusu..
şimdi bizim her ay 3-4-5 ortalama yumurtamız oluşuyoo ve içleriniden biri hzılı büyüyü ve çatlıyo..ee diğerleri...diğer ayamı kalıyo...diğer aya kalsa gene aynı dönemde çatlamazki..
yani şöyle be dr gitmiştim bu ay..regl 3.gnü sanırım 5 tane yumurta saydı..iyi dedi..
15,günümüydü tam hatırlamıyorum o zmanda giitiğmde içinden en büyük olanı seçti dediki 2 cm olmuş bu çatlıycak..ilişkiye gir..ama bence diğerlerinde hafif hafif değişik büyüklükdeydi..
atıyorum ölçütüğü yumurta doğru 16.gün çatladı,
ya diğerleri ..bence onlarda atıyuorum orantı kurduğumda biri 20 gün diğre 25,gün yani peşpeşe çatlamsı gerekmezmi..
hatta kimisi adet sırasına denk gelir ,kimisi tam bittiği zmana.
o zaman biz adet döngüsünün her gününde şansımız var..niye birini yoğunlaşıyoruz?

Canım dün akşam bir rüya gördüm annemle kumaş bakıyoruz ama kumaşlar ipekten ben anneme gül kurusu pembe öyle renkler gösteriyorum annem ısrarla mavi kumaş olsun diyo ondan alıyo,bu bir işaret olabilir mi:KK55::KK9:

üzülme canım..hayırlısı..

sadece sonuçlansın istiyorum canım adet olsam sevincem:KK15: ben daha ne yumurtlama takibi yapabildim ne gün aşırı çalışma yapayım diyebildim hepsini bu ayki adetten sonra için planlıyodum.. böyle garip bişey oldu:KK14: korunmayı zamansız mı bıraktım ne :KK50:

nisanbucugumm dur canım stresss yapma bu kadarr Allah korusun stresden zarar verirsinn..hem hurma yeyince düşük yapılcagını kım soylemiş oyle olsaydı arabıstandakı gelmiş gecmıs kadınlar hep dusuk yapardıı.. biliyorsun peygamberımız cok kıtlık cekmıstı sadece hurma yerdı eslerıde oyle yerdı demekkı.. hem hem hurma mubarek bır meyvedır Kuranı Kerımde gecer dogumu kolaylastırır .Belki dogumu kolaylastırıgı için ınsanlar boyle uydurmus olabılır ben oyle oldugunu sanmıyorum.sen gonlunu ferah tut canımm allahın ıznıyle bırsey olmaz bebısınızeee..

Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." (MERYEM SURESİ / 23)
Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." (MERYEM SURESİ / 25)

seninde dediğin gibi bir kapıyı kapayan Rabbim ötekini açar dara düşmeden bir iş bulur inşallah :)))

ayyy al bendende o kadar denemediğim şey kalmadı bu ay da ben hem yakı hemde hayıt otuna başlayacaktım almıştımda ama meğer başka şeyler varmış başlamadım hayıtıda araştırsana neler yazmışlar mucize gibi bişey olduğuna inanacaksın sende bendensin :)))

canım benim allah hayırlara çıkarsın inşallah bugünde biz sana omuz verelim :)

ablacım ben bide o nutellayla türk kahvesi yapıyorum offfff deyme keyfime tavsiye edilir:KK9:

ayyy heyecanlandım hemen yaz bize olur mu gerçi ben biliyorum merve teyzesine söyledi annemin hayatına ikinci bir erkek geliyor dedi :KK52::KK52: ayyy ne kadar iddialı konuştum değil mi ama ne yapıyım içemi öyle doğuyor ilk günden beri hislerim bunlar :KK17:

canıım ya kötü şeyleri getirme aklına kutsal topraklardan gelmiş sonuçta hiç kötü olur mu şifadır o şifa :)

ayy kız şu yakıya takdım ben..şimdi bugünlerde reglym..yakıyı araştırıcam hangi gün vs.nasıl..internetten gene ovulasyon tetsleri alıcam..hadi yapalım yapalım yapalımmmm senle ikizler ablamda yapcak heralde..şu yakı işini:) heyacanlandımmm yapalım yapalım n'oluurrr :) Allaaaaahhhhh ( tabi duada etcezz)

Canım dün akşam bir rüya gördüm annemle kumaş bakıyoruz ama kumaşlar ipekten ben anneme gül kurusu pembe öyle renkler gösteriyorum annem ısrarla mavi kumaş olsun diyo ondan alıyo,bu bir işaret olabilir mi:KK55::KK9:

senin rüyaların hep çıktııı canım:)

ayy kız şu yakıya takdım ben..şimdi bugünlerde reglym..yakıyı araştırıcam hangi gün vs.nasıl..internetten gene ovulasyon tetsleri alıcam..hadi yapalım yapalım yapalımmmm senle ikizler ablamda yapcak heralde..şu yakı işini:) heyacanlandımmm yapalım yapalım n'oluurrr :) Allaaaaahhhhh ( tabi duada etcezz)

Kız heyecandan hayıtı yazmışsın onu okumadım..yakıya atladımm hemen..dur hayıtıda araştırcam hemen..:)

canıım ya kötü şeyleri getirme aklına kutsal topraklardan gelmiş sonuçta hiç kötü olur mu şifadır o şifa :)[/QUOTE]

Ayy canım arkadaşım nasılda rahatlatır hemen arkadaşını,doğru sen en başından beri öyle söylüyorsun:KK55:Bu arada gittimi senin gelenler çıktın demi yok bunalım falan:KK20:yakıı evet evet duydum yakıyı yapıştı bide öyle dik bakalım ayakları:emir_bebek:(en uygunu buydu):KK1:

ayy canım benim senin rüyaların hep çıkar temiz kalpli arkadaşım benim :)

kızlar benimde aklıma bir şey takıldı..bir şeyi merak ettim doğrusu..
şimdi bizim her ay 3-4-5 ortalama yumurtamız oluşuyoo ve içleriniden biri hzılı büyüyü ve çatlıyo..ee diğerleri...diğer ayamı kalıyo...diğer aya kalsa gene aynı dönemde çatlamazki..
yani şöyle be dr gitmiştim bu ay..regl 3.gnü sanırım 5 tane yumurta saydı..iyi dedi..
15,günümüydü tam hatırlamıyorum o zmanda giitiğmde içinden en büyük olanı seçti dediki 2 cm olmuş bu çatlıycak..ilişkiye gir..ama bence diğerlerinde hafif hafif değişik büyüklükdeydi..
atıyorum ölçütüğü yumurta doğru 16.gün çatladı,
ya diğerleri ..bence onlarda atıyuorum orantı kurduğumda biri 20 gün diğre 25,gün yani peşpeşe çatlamsı gerekmezmi..
hatta kimisi adet sırasına denk gelir ,kimisi tam bittiği zmana.
o zaman biz adet döngüsünün her gününde şansımız var..niye birini yoğunlaşıyoruz?

bu karışık valla hiç bilgim yok :KK43:((

Kız heyecandan hayıtı yazmışsın onu okumadım..yakıya atladımm hemen..dur hayıtıda araştırcam hemen..:)

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...asilmi-hamile-kaldim-buyrun-anlatayim-21.html bak bu arkadaşın topiğini incele :))))

X