Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Kocayi ise yolladim... Simdi güzeelce bi evi temizleyeyim isimi bitreyim ben yine geliriiiimm görüsmek üzereee

yaaaa nisanbuuu bişiler oluyor banaaa çok heyecan yaptımm ama kendimi dizginlemeye çalışıyorummm şu an

Canım benim dur heyecan yapma hayırlısı de hep,yapıcak mısın bi test daha ?
ayrıyetn o dua topiğe okuyum canım Allah razı olsun:)senden

Canım topiğe nasıl okuyacaksın zor olmaz mı senin için günde 7000 tane kendine okuman bile imkansız 1000 tane zor okunuyo tabi sen yine dualarını eksik etme topiğimizden:KK16: hani ben sırayla paylaşıp okursunuz diye söyledim canım:KK16:

Canım topiğe nasıl okuyacaksın zor olmaz mı senin için günde 7000 tane kendine okuman bile imkansız 1000 tane zor okunuyo tabi sen yine dualarını eksik etme topiğimizden:KK16: hani ben sırayla paylaşıp okursunuz diye söyledim canım:KK16:

canım yarın sabah yapayım yada yarında bekleyeyim cuma yapayımm aman ne bileyim kafam karman karışık oldu vallahaa :KK1:
bu arada bu çizgi beni kandırıyorsaa şu duaya bende katılayım sizlerle beraber

haaa :) pardon.. olur tabi paylaşmak istyen olursa paylaşılır..
ben atıyorum hergün belli sayıda okur herkesin adını söylerim diye düşünüyodum..gene öyle de yaparım..paylaşılamlarada katılırm:)

yalnız var ya bgn iş yerinde çok dikkat çektim..etrafım erkek dolu:) bide sayfaya gecelik reklamı koymuşlar..:) harketlilik görünce sayfayı alta indiryorum..Arkafdaşlar takılıyo bi tarfan o ne gene pembe sayfaları açmısın..(bide yazarken leyla leyla gülümseyerek yazıyorum heralde:) --
ben biraz iş yapayım çok dikkat çekmeden..:126:

Berkunum takipeyim sen,:) dualarımdasın inşallah..

dua işide çok iyi olur:) öptüm canlar

yalnız var ya bgn iş yerinde çok dikkat çektim..etrafım erkek dolu:) bide sayfaya gecelik reklamı koymuşlar..:) harketlilik görünce sayfayı alta indiryorum..Arkafdaşlar takılıyo bi tarfan o ne gene pembe sayfaları açmısın..(bide yazarken leyla leyla gülümseyerek yazıyorum heralde:) --
ben biraz iş yapayım çok dikkat çekmeden..:126:

Berkunum takipeyim sen,:) dualarımdasın inşallah..

dua işide çok iyi olur:) öptüm canlar
Canım benim sen işlerini aksatma dön bakimm işineee :KK20: kızmasınlar sonra üzülürüz biz :KK34:

kızlarrr sabah demiştimya test yaptım negatif diye testi atmamıştım direksiyon eğitimen çıkmıştım eve geldim sabah yaptığım testte 2. çizgiyi görüyorummm çok şaşkınımmm çok silik ama onun için umutlanmakda istemiyorum ama anlamda veremiyorum bu güne kadar günlerce sakladığım testler oldu hiç böyle birşey olmamıştıııııı

Amanda aman Allahım nazarlardan korusun cok sevindim

Berkuncan valla senin patronun durumunu ayyy keşke öyle olsa çok sevindim. Umarım benim başıma da gelir. Dünkü kahverengi akıntının arkası gelmesi ama sancım var heran gelecek gibi.
Toprak valla al benden de o kadar, şu gecelik reklamı nerden çıktıysa çocuk masa tenis topunu odama kaçırdı benim bir sayfayı saklayışım var çocuğa da hadi hadi çabuk dedim tamam hocam diye yazık okulla ilgili gizli bişi yazıyorum falan zannetmiştir. Çok möhöm işler yapıyorum yavrum hadi bakiyim. :KK9::KK9:

Günaydın Canlar Naptınız bakalım ?
ben sabah uyandım günlük pedimde kahve rengi akıntı vardı benim hesabıma göre yarın internet hesabına göre 16 sında bat çok saskınım sabahtan beri elimde tel arastirip duruyorum .sanki adet olacakmışım gibi surekli tetikteyim opt sizi:-D

Canım benimmm bu ay bende o şekildeyim 3 gün oldu başlayalı önce pembe bir akıntı idi sonra kesildi sonra ara ara olan kahverengi sarı arası bir renkte akıntım var bakalım testte silik çizgiyi gördüm ama nedense hala umutlanamıyorum işte ya hatalı ise diyerek inşallah hepimizin bebişleri hemencecik sağlıklıca gelirler:21::21:

Berkuncan valla senin patronun durumunu ayyy keşke öyle olsa çok sevindim. Umarım benim başıma da gelir. Dünkü kahverengi akıntının arkası gelmesi ama sancım var heran gelecek gibi.
Toprak valla al benden de o kadar, şu gecelik reklamı nerden çıktıysa çocuk masa tenis topunu odama kaçırdı benim bir sayfayı saklayışım var çocuğa da hadi hadi çabuk dedim tamam hocam diye yazık okulla ilgili gizli bişi yazıyorum falan zannetmiştir. Çok möhöm işler yapıyorum yavrum hadi bakiyim. :KK9::KK9:

İnşallahh ablacımm baksana sanki hepimiz üstüne görüyor gibiyizz halimize bak yaaa :KK1: aklımız nerelerde boyna tuvaletteyimm :KK52:

İnşallahh ablacımm baksana sanki hepimiz üstüne görüyor gibiyizz halimize bak yaaa :KK1: aklımız nerelerde boyna tuvaletteyimm :KK52:

Sorma sorma müdür arıyor az önce aradım yoktun odanda diye şeyy tuvaletteydim hocam, Allahtan bayan müdürüm,patronum da tuhaf kaçmıyor. Allah bilir bi kaç defa denk geliyordur sidikli karı sürekli tuvalette diyolardır. Yarın öbürgün bizim patron tuvalete gitme yönergesi çıkarırsa hiç şaşırmıycam, her şeye bi yönerge çıkarırda :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Sorma sorma müdür arıyor az önce aradım yoktun odanda diye şeyy tuvaletteydim hocam, Allahtan bayan müdürüm,patronum da tuhaf kaçmıyor. Allah bilir bi kaç defa denk geliyordur sidikli karı sürekli tuvalette diyolardır. Yarın öbürgün bizim patron tuvalete gitme yönergesi çıkarırsa hiç şaşırmıycam, her şeye bi yönerge çıkarırda :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

heheheheh çok güldüm vallahaaa o zaman en şanslı benim heralde part time çalışıp evde vc ye gidiyorum :KK1: :KK1::KK1:

canım açıkcasi ben yakı yapıştırma işini yapmayı planlıyorum...belki hayıt var onuda içerbiirimz..ama hayıtı bir güzel inceleyim...öyle:)

eğer kist mist olduğunu düşünüyosan adetlerin düzensizse; soğan kürünü öneririm..rahimdehi iltihapdır kist vs temizliyormuşş..

yumurtalama problemin varsa hani yumurta sayı az ,ve yvaş büyüyorsa ...tarçın bal çörek otunu öneririm..bu kürde yumurta sayını artırıyor ve kalite olmasın sağlıyor..ama çatmama problemi varsa bu kür sakıncalıda olabiliyomu..çünki çatlayamayan yumurtalr vücuttan atılamayınca kiste dönüşebilirmiş...

eğer yumurta çatlamada sıkıntı varsa incir kürü diyolar..buda yumurtaların çatlamsını sağlıyomuş...

tabi benim aklımda kalanlar bunlar:)ben hepsini yaptım..

şimdi şu yakı işin araştıryorum sanrım buda sıcaklık sağlıyo..beline yapıştıryosun ve ve döllenen yumurta için elverişli vucut sıcaklığına yardımcı oluyo galiba ama nasıl nazaman yapılacak tam emin değilim..

şöyle güzel ovulasyon kitleri alalım..ilk önce:)sonra yakı olayını tam olarak öğrenip uyguluycam..
haaa bide ben ne yapmayı planlıyorum biliyomuusun;
şimdi öncelikle güzel bir günlük tutcam..bebeğim için onu beklerken yazıcam ...
ikicinsi bir dua listesi hazırlycam..hergün o duaları okuycam..(hepimiz için de)
üçüncü ben geçen ay yapmaya çalıştım ama bu ay daha düzenli olucak..çalışma yaptığım gecelerde hiç yatkdan kalkmıycam sabah namazına kalktığım zaman ; duş alıcam ve kahvaltıya kdr (Kuranı Kerim -mealini okuycam)
dörüdncü olarak burdayım ve yazıcam konuşcaz destek olucaz birbrimize...

aklıma gelenler bunlar ; ama bgn düşünüyorum ..mutluyum ..güzel bir başlangıçla bebeğime hazırlanıyorum:) :emir_bebek:

katılın bana...

bu ay çok çalışkan bir öğrenci olacağım diyorsun yani, yakı belin sıcak kalmasını sağlıyor ben bunun için yapmadım ama bende bel fıtığı var daha önceden yapmışlığım var. Bebek için nasıl olur bilmiyorum önce yapıştırsam abdest olmayabilir, sonra yapsan faydası olur mu bir yapana sormak lazım valla :)))

kızlarrr sabah demiştimya test yaptım negatif diye testi atmamıştım direksiyon eğitimen çıkmıştım eve geldim sabah yaptığım testte 2. çizgiyi görüyorummm çok şaşkınımmm çok silik ama onun için umutlanmakda istemiyorum ama anlamda veremiyorum bu güne kadar günlerce sakladığım testler oldu hiç böyle birşey olmamıştıııııı

ayyy hadi bakalım ya bu ay sen güldürcen yüzümüzü inşallah :))

Anaaaammmm :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:Hayır olsun inşaallah :KK49:

Toprakcım yakıyı mrvb bilir yine ama ben ilişki olduğunda yapıştıracaksn diye duydum yani o yakıyla yatacaksın o akşam yine araştırında önceden değil yani çalışma zamanı :KK8:Birde dua diyince söyliyim ben dualarımız sizinle bölümünde haz. zekeriyanın bi duasını paylaştım 'Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibetene inneke semiuddua' bu günde 7000 tane okunması gerekiyordu bende orda topik açtım kızlarla paylaştık 7 kişi her gün bir arkadaşa okuyorduk herkese 1000 adet düşüyordu,hz. zekeriyanın karısı kısırmış bak orda açıklaması var yazmıtım ama bu dua sayesinde hamile kalmış,bir tane tesbihmatik almıştım elim cebimde hergün okuyordum artık tesbih olmadığı zamanlarda bile hep ağzımdaydı bunu çok okudum canım paylaşmak istedim,tesbihat olduğu için hastayken abdestsizken okunabiliyomuş bi hoca hanım gelmişti o dedi,o yüzden ben yatarken bile okuyordum Rabbim dualarımı kabul etti,aslında burda bile paylaşsanız olur mu ki tamda 7 kişi oluyorsunuz galiba:44:

ahh nisancım yakıyı kullandım ama bunun için kullanmadım :KK43: bu arada ben dua topiğine yazdım tekrar dönmek istedim kendim hergün okuyorum çok şükür vird haline getirdim ama ben başkalarına okuyum başkaları bana okusun istedim ama hiç önemsemediler beni bir eksiklik yok sanırım topikte valla arkadaşlar okumak isterseniz ben gönüllüyüm :)))

canım "Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı" var gebelik bölümünde orada elifnil58 arkadaş var..lütfen bir oku hatta onun yazdığı sayfayı bulabilrsen ordanda oku..bu arkadaş aynen daha bu pazar günü aynı saatler sonra beliren çizgisi vardı..bi bak bakalım şimdiki haline:)

canım rahim filminin bir sakıncalı tarafı da var mı girerken imza falan mı attırıyolar benim bir arkadaşım öyle dedi inanamadım sen çektirdin bilirsin. Birde bnm sorun ortaya çıktı ya TSH yüksekliği o yüzden çektirmekten vazgeçtim gibi TSHım düzene girene kadar en azından çektirmesem mi ?????????

Canım benimmm bu ay bende o şekildeyim 3 gün oldu başlayalı önce pembe bir akıntı idi sonra kesildi sonra ara ara olan kahverengi sarı arası bir renkte akıntım var bakalım testte silik çizgiyi gördüm ama nedense hala umutlanamıyorum işte ya hatalı ise diyerek inşallah hepimizin bebişleri hemencecik sağlıklıca gelirler:21::21:

Cnm Senin bat ne zaman

bu ay çok çalışkan bir öğrenci olacağım diyorsun yani, yakı belin sıcak kalmasını sağlıyor ben bunun için yapmadım ama bende bel fıtığı var daha önceden yapmışlığım var. Bebek için nasıl olur bilmiyorum önce yapıştırsam abdest olmayabilir, sonra yapsan faydası olur mu bir yapana sormak lazım valla :)))

ayyy hadi bakalım ya bu ay sen güldürcen yüzümüzü inşallah :))

ahh nisancım yakıyı kullandım ama bunun için kullanmadım :KK43: bu arada ben dua topiğine yazdım tekrar dönmek istedim kendim hergün okuyorum çok şükür vird haline getirdim ama ben başkalarına okuyum başkaları bana okusun istedim ama hiç önemsemediler beni bir eksiklik yok sanırım topikte valla arkadaşlar okumak isterseniz ben gönüllüyüm :)))

canım rahim filminin bir sakıncalı tarafı da var mı girerken imza falan mı attırıyolar benim bir arkadaşım öyle dedi inanamadım sen çektirdin bilirsin. Birde bnm sorun ortaya çıktı ya TSH yüksekliği o yüzden çektirmekten vazgeçtim gibi TSHım düzene girene kadar en azından çektirmesem mi ?????????

canım hsg sakıncalı bişeyi yok ama anesteziliyse; her anestesizili oparesyonda olduğu gibi imza alabilirler doğrudur,
bide canım şahsi düşüncem hsg çektir,TSH yüksekliği bildiği kadarıyla beyninin yumurtalama için komut vermesi onun için hormon vs gibi ilaç kullanbilirsin düzne girer..ama hsg de olursa üstüne nebiliyim çok hızlı olur gibi geldi ama tabi en doğrusu sen bilirsin..Bide şunu söyleyim ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım yani döllenme oldu, ama döllenn yumurta bi şeklde genetik olarak bozuk olduğu için tutunamadı ve şimdi adette attım..çünki benim idrar testimle bir gün önce pozitif çıktı hatta kurum hemşimizle görüştük testim poztif dedi,ama ertsi gün adet oldum ..ama inanırmısın buna eşimde bende çok sevindik..çünki daha önce böyle bişey olmamıştı.demek ki dedik hamile kalabiliyorum oluyu yani.dr demişti bana hsg den sonra hamile kalnaların yüzdesi çoktur.Ben bunu deneyimledim..Hatta bilme hatırlarmsıın bu forumda da iki hafta öncesinde ben hamilleyim sanırım demiştim..hissetim değişiklikleri hisstim yani..O yüzden de İnan şimdi çoook umutluyum yani evet bu ay olmadı (tutanamadı) ama Allahın izniyle diğer ay ,yada öbür aylarda kalilteli dölenmiş yumurtam tutanacak..o yüzden umutluyum..ve bilseyidm çok önceden hsg yaptırırdım..
Ama hiç belli olmaz kimbilir birdahaki aya hsg ye bile gerek kalmdan bu ay hamile kalırsın(duamız bu tabi)

bide şu dua işini..Nisanın dediğinimi okuyosun..Bende okuycam (regli olamama rağmen okuyabilirim haralde)--bu akşam başlıycam..

X