Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çok kıskandım aranızdaki muhabbeti. okurken duygulandığım anlarda olduğu gülümsediğim anlarda. beni de aranıza alın lütfen.
ailesinden uzak bir memlekette görev yapan biriyim. 5 aydır bebek istiyoruz. henüz olumlu sonucu alamadık. bugün adet olmam gerekiyor ama henüz kırmızıları görmedim.size sorum şu. bu ay diğer aylardan farklı olarak ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç birini yaşamıyorum. ne bir göğüs hassasiyeti, ağrısı ne bir kasık ağrısı. sadece ara ara kasıklarıma giren incecik bir sızı. kızlar benim durumum nedir. çok mu kendimi dinliyorum vücdumun bana karşı tepkisi mi? yeter beni serbest bırak demek mi? Yoksa miniğimin anneciğim ben geliyorum ama sakin sakin demek mi? bi fikir verin bi yardımcı olun bişiler söyleyin kızlar bana
Cnm hoşgeldin Aramıza
kelin merhemi olsa kendi başına sürermis:-D bu soruların cvp bende çok merak ediyorum. 7 aydır deniyorvz ve olmuyor bat tarihimi bilmiyorum bende düzensizlik var ama dünden beri ara ara kahverengi akıntım var bakalım bekliyorum gögusler biraz acıo bel agrım arada cok fena girio kasıklarımda batma var arada sancı girio bazen midem bulanıo . akıntı haricinde digerlerini bebek isedigim aydan beri yasiyorum psikolojik sanırım belkide surekli kendimi dinliyorum :-D Allahtan hepimiz için hayirlisini diliyorum . en kisa zamanda Allahim isteyen herkese versin
Kızlar çok kıskandım aranızdaki muhabbeti. okurken duygulandığım anlarda olduğu gülümsediğim anlarda. beni de aranıza alın lütfen.
ailesinden uzak bir memlekette görev yapan biriyim. 5 aydır bebek istiyoruz. henüz olumlu sonucu alamadık. bugün adet olmam gerekiyor ama henüz kırmızıları görmedim.size sorum şu. bu ay diğer aylardan farklı olarak ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç birini yaşamıyorum. ne bir göğüs hassasiyeti, ağrısı ne bir kasık ağrısı. sadece ara ara kasıklarıma giren incecik bir sızı. kızlar benim durumum nedir. çok mu kendimi dinliyorum vücdumun bana karşı tepkisi mi? yeter beni serbest bırak demek mi? Yoksa miniğimin anneciğim ben geliyorum ama sakin sakin demek mi? bi fikir verin bi yardımcı olun bişiler söyleyin kızlar bana
canım bir gebelik testi yap..tam adet gününmüş hem..İnşallah Rabbim Hayırlısını tez zamnd verir..olmasada bu ay canını sıkma..durmak yok yola devam:)
dün ve bu sabah 2 test yaptım kocaman tek çizgi adet olucaksam gögüslerim neden acımıyor ? daha önce benim gibi bu durumu yasayan oldu mu ? her zaman gögüsleri acıyıpda 1 ay da gögüsleri acımadan adet olan var mı? hamilelik belirtisimi ? çok merak ediyorum kızlarr
canım belirtiler herkesde değişiyor..bazande psikolojik oluyo çoğu belirti...sen bir iki gün bekle bklm..ama istersen kan testi yaptır..için rahat etsin orda bebek varsa çıkar inş.
canım hsg sakıncalı bişeyi yok ama anesteziliyse; her anestesizili oparesyonda olduğu gibi imza alabilirler doğrudur,
bide canım şahsi düşüncem hsg çektir,TSH yüksekliği bildiği kadarıyla beyninin yumurtalama için komut vermesi onun için hormon vs gibi ilaç kullanbilirsin düzne girer..ama hsg de olursa üstüne nebiliyim çok hızlı olur gibi geldi ama tabi en doğrusu sen bilirsin..Bide şunu söyleyim ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim sanırım yani döllenme oldu, ama döllenn yumurta bi şeklde genetik olarak bozuk olduğu için tutunamadı ve şimdi adette attım..çünki benim idrar testimle bir gün önce pozitif çıktı hatta kurum hemşimizle görüştük testim poztif dedi,ama ertsi gün adet oldum ..ama inanırmısın buna eşimde bende çok sevindik..çünki daha önce böyle bişey olmamıştı.demek ki dedik hamile kalabiliyorum oluyu yani.dr demişti bana hsg den sonra hamile kalnaların yüzdesi çoktur.Ben bunu deneyimledim..Hatta bilme hatırlarmsıın bu forumda da iki hafta öncesinde ben hamilleyim sanırım demiştim..hissetim değişiklikleri hisstim yani..O yüzden de İnan şimdi çoook umutluyum yani evet bu ay olmadı (tutanamadı) ama Allahın izniyle diğer ay ,yada öbür aylarda kalilteli dölenmiş yumurtam tutanacak..o yüzden umutluyum..ve bilseyidm çok önceden hsg yaptırırdım..
Ama hiç belli olmaz kimbilir birdahaki aya hsg ye bile gerek kalmdan bu ay hamile kalırsın(duamız bu tabi)
bide şu dua işini..Nisanın dediğinimi okuyosun..Bende okuycam (regli olamama rağmen okuyabilirim haralde)--bu akşam başlıycam..
erkenden öğrenmenin bir yolu olmalı bunun. ingiliz bilim adamları bizim psikolojimiz için bir yöntem bulmalı bence yoksa yeni nesil evli bayanlar kafayı sıyırmak üzere
Canım dün akşam bir rüya gördüm annemle kumaş bakıyoruz ama kumaşlar ipekten ben anneme gül kurusu pembe öyle renkler gösteriyorum annem ısrarla mavi kumaş olsun diyo ondan alıyo,bu bir işaret olabilir mi
Canım bat yarın benim ama üç gündür ne olduğu belli olmayan bu garip akıntım varr hani regl olacaksamda bir an önce olayımda hafta sonu yakın bir akrabamızın düğünü var rahat gideyim yada olmayayımm müjde vereyimm kafam çok karışıkkk offffCnm Senin bat ne zaman
yarın yapmayacam toprak cuma sabah yapacammm nedense cesaret edemiyorum işte bakalım bir gün daha geçsin ne olacak...Canım yrn sbh idrarınla test yapcan dimi? bakalım pembeleşme süresi kısalıcak mı?
HAdi bakalım...
Aramıza hoşgeldin canım benim her ay yeni yeni belirtiler uydurabiliriz biz sen hiç merak etme bu konuda çok kabiliyetli kadınlarız vesselammm onun için dua ette bebiş belirtisi olsun senin belirtiler...Kızlar çok kıskandım aranızdaki muhabbeti. okurken duygulandığım anlarda olduğu gülümsediğim anlarda. beni de aranıza alın lütfen.
Aşk olsun abllaaaa nasıl yakıştırdın kendine bunu sen yaaaa çıksss sen çıtırsın dahaaaaMerhaba canım aramıza hoşgeldin ben topiğin ablası ikizler :)) umarım en kısa sürede bebiş önce göbüşüne sonra da kucağına gelir. Bu İngiliz bilim adamları ya da İsviçreli bilim adamları ikide bir diş fırçasının açısını değiştireceklerine otursunlar da döllenmenin olduğu günden itibaren hamileliği tespit edecek test yapsınlar dimi ama canım her ay böyle kendimizi dinlemekten helak oluyoruz. Bu arada yeni nesil evli bayanlar değil benim gibi kartlar da kafayı yemek üzere.
Berkuncanım, sıkı dur bitanem.Yanındayız dualarımızla.İnşaAllah bu ayın ilk güzel haberi senden gelsin! Amin!.. sonra da bizler sıralanalım Biiznillahi Teala.
İkizlerim, ince fikirli, ince esprili arkadaşım, anlayışın için çok teşekkür ederim.dün seni kırdım sandım varya içimin yağları eridi. Canım arkadaşım, bu topik sensiz n'apar? Sen gözümüzün nurusun.
Nisanbu biricik güzel annemiz, kızın geliyor hadi hayırlısı ile inşaAllah!.. Rabbim sana emzireceğin günleri, elinden tutup okula götüreceğin günleri, genç kız olup üniversiteye gideceği günleri de, göstersin.Amin!..
coldriverim, canım yaa.Bu ay senden de çok ümitliyim ben. Yeni şehir, yeni ev, yeni bir hava. Senin cennet kokulun sana çok yakın be gülüm Allah'ın izni ile...
mrvbciğim güzel toprağım, ümitleri kaybetmeden sürekli taze tutarak gönlümüzde Rabbimizden istemeye devam edeceğiz değil mi? isteyin vereyim diyor. diyoruzki, Rabbim bize de katından, lutfu ilahinden hayırlı bir nesil nasip et!..Amin!!!
laviniacığım canımmm arkadaşım.Artık daha iyisin değil mi? seni böyle tekrar eski güzel halinle umutlu yüreğinle aramızda görmek çok güzel. Yalnız değilsin arkadaşım, sen de bizi yalnız ve ıssız bırakma!..
anatolyacığım, ne de güzel havadislerle döndün.Rabbim sana bize daha güzel haberler verdiğin günleride en kısa zamanda hayırlısı ile yaşatsın inşaAllah!.. Amin!..
denizciğim hadi dön aramıza, seni çok özledik. Hep aklımızda hep yüreğimizdesin ve de dualarımızda.Hadi gel canım, seni ancak aynı durumu yaşayan bizler anlarız.biliyorum bu satırları okuyorsun, lütfen sesimize ses ver...
toprakcığım, geçen gün benim aklıma gelmişti senin kimyasal gebelik yaşadığın söyleyecektim ama seni üzmek istemedim. evet maşaAllah sen yine güzel tarafından bakmayı başardın. Allah o güzel gönlüne göre hayırlı bir nesil nasip etsin sana. Amin!..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz, umutlarımıza ortak oldunuz.nicklerinizi tam hatırlayamadığım için böyle yazdım kusura bakmayın..
Bu arada ben bu dua işine sıcak bakıyorum. nisanbunun söylediği dua Ali İmran Suresi 38. ayeti olması lazım. Ayet olduğu için adetli okumak bence sakıncalı, yine de siz bilirsiniz ve benim teklifim şu hemen başlayalım Allah'ın izni ile ve acizane önerim topiğin biricik ablası ikizlerimize okuyalım ilk önce. Kabul ederseniz ben yarın başlıyorum.
Canım bat yarın benim ama üç gündür ne olduğu belli olmayan bu garip akıntım varr hani regl olacaksamda bir an önce olayımda hafta sonu yakın bir akrabamızın düğünü var rahat gideyim yada olmayayımm müjde vereyimm kafam çok karışıkkk offff
yarın yapmayacam toprak cuma sabah yapacammm nedense cesaret edemiyorum işte bakalım bir gün daha geçsin ne olacak...
Aramıza hoşgeldin canım benim her ay yeni yeni belirtiler uydurabiliriz biz sen hiç merak etme bu konuda çok kabiliyetli kadınlarız vesselammm onun için dua ette bebiş belirtisi olsun senin belirtiler...
Aşk olsun abllaaaa nasıl yakıştırdın kendine bunu sen yaaaa çıksss sen çıtırsın dahaaaa