Toprakcim ben sabah bi kalktiim miiiissleeeer gibi hastalaniyorum. Dün lekelenme vardi bugün regl oldum tamamen
Günaydınn kızlarrr nasılsınızz bende durumlar aynıı hala hafif bir lekelenmem var bu gün 3. gün olacak neredeyse hamile değilsem psikolojim bana oyun oynuyor ama buda sinir bozucu sabah test yaptım en son baktığımda negatifdi yani umudumda pek kalmadı hakkımızda hayırlısı diyorum artıkın
bendensinnn:) üzülme bak..benimde 2.günüm reglm..güzel bir başlangıç olarak düşün..
burda birkaç kişi sanırım adet tarihlerimiz yakın..buna bile sevindim..birlikte o süreçte olucaz..birlikte hamiş hbrleirni vericez sıra ile...
daha erken kuşum:) kendisi yerleşiyor..belki yerini beğenmiyor başak tarafa tutunmaya çalıyor..bu arada annenin rahminde yer beğenmeyip terleşmeye çalışırken lekelere sebeb oluyooo:) ..
yerleşince haber verecek sana..İnşallahh
Günaydınn kızlarrr nasılsınızz bende durumlar aynıı hala hafif bir lekelenmem var bu gün 3. gün olacak neredeyse hamile değilsem psikolojim bana oyun oynuyor ama buda sinir bozucu sabah test yaptım en son baktığımda negatifdi yani umudumda pek kalmadı hakkımızda hayırlısı diyorum artıkın
Ahh canım inşallahhh siz haklı çıkın inan çok istiyorum artık minicik elleri tutabilmeyii....Canım acaba bebısın yerlesiyormu??? Ama negatif cıkması normaldır herhalde hele bi yerleşsın o hormonu sallgılasında bak sen kac cizgi görüyorsun o zamam :):)
Ahh canım inşallahhh siz haklı çıkın inan çok istiyorum artık minicik elleri tutabilmeyii....
Insallah canim söyle bize Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bebisim coook iyi diye yaz:) yazarken ben bile heycan yaptim. Hayirli güzel haberlerini bekliyoruz canim dualardasin....
Ayyy canım benim allah razı olsunnn inşallahh hepimizin bebişi olsunn inanın şuarada yazıştığım herkez için ayrı ayrı istiyorum bunu allah hakkımızda hayırlısınız versin inşallahhhh
nisanbucugumm dur canım stresss yapma bu kadarr Allah korusun stresden zarar verirsinn..hem hurma yeyince düşük yapılcagını kım soylemiş oyle olsaydı arabıstandakı gelmiş gecmıs kadınlar hep dusuk yapardıı.. biliyorsun peygamberımız cok kıtlık cekmıstı sadece hurma yerdı eslerıde oyle yerdı demekkı.. hem hem hurma mubarek bır meyvedır Kuranı Kerımde gecer dogumu kolaylastırır .Belki dogumu kolaylastırıgı için ınsanlar boyle uydurmus olabılır ben oyle oldugunu sanmıyorum.sen gonlunu ferah tut canımm allahın ıznıyle bırsey olmaz bebısınızeee..
Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." (MERYEM SURESİ / 23)
Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." (MERYEM SURESİ / 25)
amanda annesi minişine hurma yedirmişte korkmuşmuuu kıyamamm ben sizeeee kız ne yapsın hurma minişineee tatlı istmiştir canıı ne demişler ye tatlıyı doğur atlıyıı sende annesiii neler düşünmüşsünn baksanaaa
Canım ne kadar içten yazmışsın o sıcaklığı teeee buralardan hissettim inan
Nisanbucum ben hiç duymadım hurma ile ilgili böyle bişi. Ben sadece bazı bitki çaylarının düşüğe sebep olduğunu bilirdim. Hangisi olduğunu da aklıma gelmedeiği için hiç bir bitki çayını içmezdim. Çiğ et yenmez, pastörize olmayan süt ürünleri yenmez ama hurma hiç hatırlamıyorum. Canım benim korkma bebişin seninle Allahın izniyle 6 ay sonra gözlerini gözlerine, yüreğini yüreğine değdireceksin.
berkuncan sakın nutella yeme tamam mı ablacım.
mrvb kesin kahveyle denemem lazım.
toprak, tuğba hadi kızlar bu ay hazırlıklarına başlayalım.
iğdeçiçeği,lavinia,coldriver haftaya buluşalım haftaya.
Ne gibi bir hazirlik yapaliiimmmm toprakciiimmm hangi kürleri deneyelim sen iyi biliyorsun:):):)
kızlarrr sabah demiştimya test yaptım negatif diye testi atmamıştım direksiyon eğitimen çıkmıştım eve geldim sabah yaptığım testte 2. çizgiyi görüyorummm çok şaşkınımmm çok silik ama onun için umutlanmakda istemiyorum ama anlamda veremiyorum bu güne kadar günlerce sakladığım testler oldu hiç böyle birşey olmamıştıııııı