Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Günaydınn kızlarrr nasılsınızz bende durumlar aynıı hala hafif bir lekelenmem var bu gün 3. gün olacak neredeyse hamile değilsem psikolojim bana oyun oynuyor ama buda sinir bozucu sabah test yaptım en son baktığımda negatifdi yani umudumda pek kalmadı hakkımızda hayırlısı diyorum artıkın

Toprakcim ben sabah bi kalktiim miiiissleeeer gibi hastalaniyorum. Dün lekelenme vardi bugün regl oldum tamamen

bendensinnn:) üzülme bak..benimde 2.günüm reglm..güzel bir başlangıç olarak düşün..
burda birkaç kişi sanırım adet tarihlerimiz yakın..buna bile sevindim..birlikte o süreçte olucaz..birlikte hamiş hbrleirni vericez sıra ile...

daha erken kuşum:) kendisi yerleşiyor..belki yerini beğenmiyor başak tarafa tutunmaya çalıyor..bu arada annenin rahminde yer beğenmeyip terleşmeye çalışırken lekelere sebeb oluyooo:) ..
yerleşince haber verecek sana..İnşallahh

Insallah canim bu ay sıkı bir calışmaya girmemiz lazım... O yumurtalar nu ay catır catır catlıcak ve o bebekler bu göbüslerı dolduracak:)

Ahhh be yaa ağzından bal damlıyorrr keşke öyle olsaa canım benim inan o kadar çok istiyorumki nedense bu ay cidden artık olsun istiyorum kendimi yorgun hissetimiyorum bebişimi beklemeye onunla yorulmaya hazırım ama istiyorum işte

Canım acaba bebısın yerlesiyormu??? Ama negatif cıkması normaldır herhalde hele bi yerleşsın o hormonu sallgılasında bak sen kac cizgi görüyorsun o zamam :):)

Canım acaba bebısın yerlesiyormu??? Ama negatif cıkması normaldır herhalde hele bi yerleşsın o hormonu sallgılasında bak sen kac cizgi görüyorsun o zamam :):)
Ahh canım inşallahhh siz haklı çıkın inan çok istiyorum artık minicik elleri tutabilmeyii....

Ahh canım inşallahhh siz haklı çıkın inan çok istiyorum artık minicik elleri tutabilmeyii....

Insallah canim söyle bize Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bebisim coook iyi diye yaz:) yazarken ben bile heycan yaptim. Hayirli güzel haberlerini bekliyoruz canim dualardasin....

Insallah canim söyle bize Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmm bebisim coook iyi diye yaz:) yazarken ben bile heycan yaptim. Hayirli güzel haberlerini bekliyoruz canim dualardasin....

Ayyy canım benim allah razı olsunnn inşallahh hepimizin bebişi olsunn inanın şuarada yazıştığım herkez için ayrı ayrı istiyorum bunu allah hakkımızda hayırlısınız versin inşallahhhh

amanda annesi minişine hurma yedirmişte korkmuşmuuu kıyamamm ben sizeeee kız ne yapsın hurma minişineee tatlı istmiştir canıı ne demişler ye tatlıyı doğur atlıyıı sende annesiii neler düşünmüşsünn baksanaaa

Canım benim sağol su serptin içime

Canım ne kadar içten yazmışsın o sıcaklığı teeee buralardan hissettim inan

Canım ne kadar içten yazmışsın o sıcaklığı teeee buralardan hissettim inan

Canım benim sizleri canı gönülden seviyorum çünkü bana buradakı dostluklar gerçek dostluklarımdan daha samimi geliyor iyiki sizler varsınız iyiki hep bir aradayızzzz

Son düzenleme:
Günaydın Canlar Naptınız bakalım ?
ben sabah uyandım günlük pedimde kahve rengi akıntı vardı benim hesabıma göre yarın internet hesabına göre 16 sında bat çok saskınım sabahtan beri elimde tel arastirip duruyorum .sanki adet olacakmışım gibi surekli tetikteyim opt sizi:-D

Nisanbucum ben hiç duymadım hurma ile ilgili böyle bişi. Ben sadece bazı bitki çaylarının düşüğe sebep olduğunu bilirdim. Hangisi olduğunu da aklıma gelmedeiği için hiç bir bitki çayını içmezdim. Çiğ et yenmez, pastörize olmayan süt ürünleri yenmez ama hurma hiç hatırlamıyorum. Canım benim korkma bebişin seninle Allahın izniyle 6 ay sonra gözlerini gözlerine, yüreğini yüreğine değdireceksin.
berkuncan sakın nutella yeme tamam mı ablacım.
mrvb kesin kahveyle denemem lazım.
toprak, tuğba hadi kızlar bu ay hazırlıklarına başlayalım.
iğdeçiçeği,lavinia,coldriver haftaya buluşalım haftaya.

Ne gibi bir hazirlik yapaliiimmmm toprakciiimmm hangi kürleri deneyelim sen iyi biliyorsun:):):)

Adetin ilk günü başlanılan incir kürü olabilir mesela suyunu için incirlerinide yiyin gitsin

kızlarrr sabah demiştimya test yaptım negatif diye testi atmamıştım direksiyon eğitimen çıkmıştım eve geldim sabah yaptığım testte 2. çizgiyi görüyorummm çok şaşkınımmm çok silik ama onun için umutlanmakda istemiyorum ama anlamda veremiyorum bu güne kadar günlerce sakladığım testler oldu hiç böyle birşey olmamıştıııııı

Ne gibi bir hazirlik yapaliiimmmm toprakciiimmm hangi kürleri deneyelim sen iyi biliyorsun:):):)

canım açıkcasi ben yakı yapıştırma işini yapmayı planlıyorum...belki hayıt var onuda içerbiirimz..ama hayıtı bir güzel inceleyim...öyle:)

eğer kist mist olduğunu düşünüyosan adetlerin düzensizse; soğan kürünü öneririm..rahimdehi iltihapdır kist vs temizliyormuşş..

yumurtalama problemin varsa hani yumurta sayı az ,ve yvaş büyüyorsa ...tarçın bal çörek otunu öneririm..bu kürde yumurta sayını artırıyor ve kalite olmasın sağlıyor..ama çatmama problemi varsa bu kür sakıncalıda olabiliyomu..çünki çatlayamayan yumurtalr vücuttan atılamayınca kiste dönüşebilirmiş...

eğer yumurta çatlamada sıkıntı varsa incir kürü diyolar..buda yumurtaların çatlamsını sağlıyomuş...

tabi benim aklımda kalanlar bunlar:)ben hepsini yaptım..

şimdi şu yakı işin araştıryorum sanrım buda sıcaklık sağlıyo..beline yapıştıryosun ve ve döllenen yumurta için elverişli vucut sıcaklığına yardımcı oluyo galiba ama nasıl nazaman yapılacak tam emin değilim..

şöyle güzel ovulasyon kitleri alalım..ilk önce:)sonra yakı olayını tam olarak öğrenip uyguluycam..
haaa bide ben ne yapmayı planlıyorum biliyomuusun;
şimdi öncelikle güzel bir günlük tutcam..bebeğim için onu beklerken yazıcam ...
ikicinsi bir dua listesi hazırlycam..hergün o duaları okuycam..(hepimiz için de)
üçüncü ben geçen ay yapmaya çalıştım ama bu ay daha düzenli olucak..çalışma yaptığım gecelerde hiç yatkdan kalkmıycam sabah namazına kalktığım zaman ; duş alıcam ve kahvaltıya kdr (Kuranı Kerim -mealini okuycam)
dörüdncü olarak burdayım ve yazıcam konuşcaz destek olucaz birbrimize...

aklıma gelenler bunlar ; ama bgn düşünüyorum ..mutluyum ..güzel bir başlangıçla bebeğime hazırlanıyorum:)

katılın bana...

"Allahu Ekber :)".......
canıııımmmmm canıımmmmmmm canımmmmmm dua et,dua edelim, dikkat et kendine...
çok mutluyum..rahat ol,stres yapma ne olur adetinin bekleme ...şimdi olucam aaha geldi vs deme...
...

inan o silik test yrın belki öbür gün çoook çabuk 5-10 kızarıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…