Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

Ahh be canım inşallahh umduğum gibidir yaaa ama bu kadar zaman sonra olduğu için umutlarımı çok yüksek tutmamaya çalışıyorum ben genedeee

Son düzenleme:

toprak sen insanı nasıl böyle mutlu ve huzurlu ediyorsun ne güzel anlatıyor ne güzel yazıyorsun ümit ışığı gibisin.

Ahh be canım inşallahh umduğum gibidir yaaa ama bu kadar zaman sonra olduğu için umutlarımı çok yüksek tutmamaya çalışıyorum ben genedeee
....

canım bişeyler oluyooo sende..çünkü bu zaman kadr gebelik testlerinde silik ikinci çizgi çıkmamıştı..

bir yada iki güne kadar kısa zmanda çıkacak o çizgi..

Rabbim tutunmasına yardım etsin..dua edelim:) çok şükür..

Ayyy sen böyle konuşukça içim bir hoş oluyor vallahaaa oradamıdır benim binişim yaa inşallahhh test bozuk değildirr inşallahhh oralarda biyerlerdedir

Anaaaammmm Hayır olsun inşaallah

Toprakcım yakıyı mrvb bilir yine ama ben ilişki olduğunda yapıştıracaksn diye duydum yani o yakıyla yatacaksın o akşam yine araştırında önceden değil yani çalışma zamanı Birde dua diyince söyliyim ben dualarımız sizinle bölümünde haz. zekeriyanın bi duasını paylaştım 'Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibetene inneke semiuddua' bu günde 7000 tane okunması gerekiyordu bende orda topik açtım kızlarla paylaştık 7 kişi her gün bir arkadaşa okuyorduk herkese 1000 adet düşüyordu,hz. zekeriyanın karısı kısırmış bak orda açıklaması var yazmıtım ama bu dua sayesinde hamile kalmış,bir tane tesbihmatik almıştım elim cebimde hergün okuyordum artık tesbih olmadığı zamanlarda bile hep ağzımdaydı bunu çok okudum canım paylaşmak istedim,tesbihat olduğu için hastayken abdestsizken okunabiliyomuş bi hoca hanım gelmişti o dedi,o yüzden ben yatarken bile okuyordum Rabbim dualarımı kabul etti,aslında burda bile paylaşsanız olur mu ki tamda 7 kişi oluyorsunuz galiba:44:

yaaaa nisanbuuu bişiler oluyor banaaa çok heyecan yaptımm ama kendimi dizginlemeye çalışıyorummm şu an

evetttt super...o duayı listeme alır...okurum herkese ben...ayy heyacamlım..bide berkuna heyacanlandımm Allahım İnşaalhh

İnşallah berkuncan nolurr seninki çıksın ve ümitlerimiz heyecanlarımız artsın, lütfen.

Abla inşallahhh diyrbiliyorum saeceee
bu arada bakın size ne anlatacağım eğitime gittiğim sürücü kursunu sahibi bayan yani benim patronum bu hanımın şu anda 22 yaşında bir kızı var 4 yıl kadar önce ikinci kızını dünyaya getirdi az önce bana nasıl öğrendiğini anlattı tam 3.5 aylık hamile iken öğrenmiş prediktörlerde çıkmadı diyor ve regl olmaya devam ediyormuş ama normalden daha az oluyormuş annem erken menepoza girdi sanırım bende menepoza giriyorum diye kendini oyalamış hatta ilk aylarda doktora gidiyorlar gaz problemim var diye ultrasonda bir bakıyorlar küçük hanım kurulmuş oraya şok olmuşlardı ben bu kadar detayını bilmiyordum bu gün öğrendim çok şaşırdım yani herşeye açık olmak lazım dedim...

Hadi bakalim hayirlisi canim beniiimmm insallah insallah hayirli haberlerle gel bebeeeek yoldaaaaa de bize. Senin sevincini bizde paylasalim canim...

Hadi bakalim hayirlisi canim beniiimmm insallah insallah hayirli haberlerle gel bebeeeek yoldaaaaa de bize. Senin sevincini bizde paylasalim canim...
İnşallah kızlarr inşallahhh oralarda biryerlerde olsun yavrummm şimdide keşke erkenden test yapmasaydım diyorum kafam bulandı vallahaaa keşke tam günüm yarındı bekleseydim bir kaç gün daha diyorum çıkmazsa çok yıkılıacam vallaha

canım "Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı" var gebelik bölümünde orada elifnil58 arkadaş var..lütfen bir oku hatta onun yazdığı sayfayı bulabilrsen ordanda oku..bu arkadaş aynen daha bu pazar günü aynı saatler sonra beliren çizgisi vardı..bi bak bakalım şimdiki haline:)

bana bir likn yollarmısın bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…