- 15 Eylül 2012
- 1.116
- 21
kıyammm yaa çok sinir bozucuu ben döverdim o bilgisayarcıyı heraldeherkeslere günaydın ben bugün yine pc yi servise bırakacağım o nedenle yine telden gireceğim sadece okurum artık yazdıklarınızı yine yokum yane(((
bilgisayarcı yedeklerime format atmış tüm fotolar gitti bakalım geri getirebilecek mi ? çok üzgünüm sanki o fotolardaki anları hiç yaşamamış gibi hissediyorum ....
başladım canım hemen hormon alıyorum her sabah birde dereotu iyi geliyormuş onu yiyiyorum her yemekten önce 1 yemek kaşığı kadar :) sağolasın bitanem
ahhh canım benim sağol evet bir gün yeşerecek yeniden ümitler inşallah dört gözle o günleri bekliyoruz :)))
canım ya hiç böle olmazdım gerçekten ama ne biliyim böle bir sıkıntı çıkınca yandı benim civatalar aslına bakarsan TSH yüksek olunca yumurtlama hormonları düşük oluyomuş ama bnm ki yüksek ya bu kürlerin faydası olmuş olabilir ben hep öle düşünüyorum kür olarak yapmayacağım ama bol bol kuru incir yiyiyorum en kurtlusundan :)))
Canım birde biz babama yapardık onunda aynı sıkıntısı vardı çörek otunu toz şekerle karıştırıp rondoda çek daha sonra sabahları aç karna bir tatlı kaşığı yuvarla oda çok iyi geliyor