Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

canımm seninde batına az kaldı dimi..heycan dorukta..dur morelini bozma..
Bide yaptığın testleri atmaaaaa

ayy evett az kaldıı baktım sizin testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor diyee bende atmadım ama hala bi nane yokk oylee kazık gibi bir tane çizgi bana bende ona bakıyorumm :KK1:

ayy evett az kaldıı baktım sizin testler bekleyince ikinci çizgi çıkıyor diyee bende atmadım ama hala bi nane yokk oylee kazık gibi bir tane çizgi bana bende ona bakıyorumm :KK1:

:) bende 27.gün yapmıştım sabah bişey çıkmadı..bir gün geçti tek çizgi --tertemizfi..
28.gün akşam yaptım....29.günü öğlene kdr kızrmıştı..
....
Anca canım ancaaaa ama gerçi bu nekdar doğru belli değil ama buna bile sevindim..belki gebelik yok ama cidden silik milik de olsa vay beee diyosunn mutlu oluyosun:)

Testleri atma diyorsun ama 5 dk sonrasindan cikan cizgiler gecersiz olmuyormu cnim??

aslında 5 dk sonra çıkan testler geçersiz..gene bu forumda bir kaç arkadaş saatler sonra çıkan tetslerden hamile olduğunu öğrendiler belki % 10-15 ihtimall.. o yüzden
bakalım:)kısmet

hepinize günaydın, bu hafta benim için sıkıntılı başladı ama içime doğuyor harika bir hafta olacak bol bol halay çekeceğiz topik fokur fokur fokurdayacak :nazar::)))) bat bekleyenler hala beklemede kırmızı kart gören yok çok şükür aman gelmesin kırmızılar :KK47:

Günaydinnn herkeseee... Ben daha dün üye oldum. Cok okudum burdaki yazilari ama üye olmak düne kismetmis:) bu topik o kadar samimi geldiki ilk yazimida bu topige yazim dedim:) bende normalde 6 subat regl olmam gerekiyordu:) ama hicbirsey yok daha :):):) (insallahda olmaz) ara ara kasiklarim agriyo ama o kadar baska hicbirsey yok. Cumartesi test yapmistim trk cizgiydi maalesef:KK43::KK43::KK43: ama hala regl olmadim. Buda iyi birsey sayilmazmi???
Hoşgeldin canım aramıza :KK16: inşaallah senin içinde uğurlu gelir bu topilk:KK49:

Kan testiyle kesenin alakası yokki sen kan testini yaptır ama keseyi görmeye hemen gitmezsin.

hepinize günaydın, bu hafta benim için sıkıntılı başladı ama içime doğuyor harika bir hafta olacak bol bol halay çekeceğiz topik fokur fokur fokurdayacak :nazar::)))) bat bekleyenler hala beklemede kırmızı kart gören yok çok şükür aman gelmesin kırmızılar :KK47:
Sanada günaydın canım hayırdır neden sıkıntılı başladı:26:

hepinize günaydın, bu hafta benim için sıkıntılı başladı ama içime doğuyor harika bir hafta olacak bol bol halay çekeceğiz topik fokur fokur fokurdayacak :nazar::)))) bat bekleyenler hala beklemede kırmızı kart gören yok çok şükür aman gelmesin kırmızılar

Aman aman aman dur kirmizi mirmuzi deme birak nerdelerse kalsinlar orda:)

evet güzel arkadaşlarım, okula gitme vakti geldi.Yeni döneme başlıyoruz.Kuzucuklarımız bizi bekler. sizi Allah'a emanet edip öyle gidiyorum. Akşama döndüğümde hepinizi, mutlu, neşeli ve hayırlı haberler vermiş olarak bulmak istiyorum biiznillah.ikizler, toprak, mrvb, esradrn, hepinizden güzel haberler inşaAllah. berkuncanım, laviniaciğım hep mutlu olun.nisanbu iki kişilk güzel bir gün yaşa. bu arada aramıza yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin tuba. Yazdıklarını samimi buldum inşaAllah hep öyle devam eder sende bizimle güzel paylaşımlarla beklersin bebeğini.Güzel bayanlar, Saat 7 gibi görüşürüz Rabbül Alemin kısmet ederse inşaAllah!.

evet güzel arkadaşlarım, okula gitme vakti geldi.Yeni döneme başlıyoruz.Kuzucuklarımız bizi bekler. sizi Allah'a emanet edip öyle gidiyorum. Akşama döndüğümde hepinizi, mutlu, neşeli ve hayırlı haberler vermiş olarak bulmak istiyorum biiznillah.ikizler, toprak, mrvb, esradrn, hepinizden güzel haberler inşaAllah. berkuncanım, laviniaciğım hep mutlu olun.nisanbu iki kişilk güzel bir gün yaşa. bu arada aramıza yeni bir arkadaş gelmiş, hoşgeldin tuba. Yazdıklarını samimi buldum inşaAllah hep öyle devam eder sende bizimle güzel paylaşımlarla beklersin bebeğini.Güzel bayanlar, Saat 7 gibi görüşürüz Rabbül Alemin kısmet ederse inşaAllah!.

Hosbulduuuukkk... Bende busayfayi cok samimi buldum. Coktan beri takip ediyordumda zaten:)

Canım benim bende kütahyadayım manisa buraya göre daha sıcaktır ve burada merkezi kömür kalorifer ile oturuyorum evim çok sıcak oluyor inan birde öyle çok pahalı bir ısınma yöntemi değil senelik 1000tl ciarında oluyor haydi inşallahhh hayırlısıyla bir yerleşte bebişte manisalı olsun :KK1:

saol cnm benim :))):emir_bebek:

Selam kızlarr tubacım hoşgeldin evet bu topik çok samimi çok eğleneceksin hem de hepimize uğurlu gelecek inşallah. Seninle aynı günleri bekliyoruz benim de bat 6şubattı inşallah bak sen varsın, esra var toprak ve berkuncan hepimiz hayırlı haberleri bekleyeceğiz. Arkamızdan da mrvb,iğdeçiçeği,coldriver,lavinia,su ve daha pekçokları gelecek inşallah. Haa Anatolyamız var bi de O da bu akşam katılır herhalde aramıza tekrar. :KK16:

Kızlar ben öğlen arası eczaneden 2 tne gebelik testi aldım..ve bir tanesini yaptım..ilk 5 dk değilde-yaklaşık 10 dk sonra ikinci çizgi belirdi:)..var bişeyler...
İkizler ablacım bu saaatler sonra çıkan ,pembeleşen testlerde var bir umut bence..yavaş yavaş bak vallahi..
Allahım inşallah...

bende aynı durumdayım.. yeni yeni bebek düşünmeye başladık ve aslında adete 10 gün kala falan başladık çalışmalara. yani yumurtlama dönemimi kaçırmış olmam gerekiyodu. çok düzenli adetim yok genelde 1-3 gün sonraya atarak olurdum. ama bu ay adet olmadım ve 7-10 gün geçti. 4. ve 6. gün sanırım idrar testi yaptım bişey çıkmadı pek ihtimal vermiyorum ama bende beklemedeyim :KK50:

adet olmam gereken tarihten itibaren 4 gün boyunca alt karın kısmımda geceleri dahada yoğunlaşan hatta uykudan kaldıran ağrılarım oldu. sonra kesildi ara ara olmaya devam etti. sonra göğüslerde çok değil ama hassaslaşma oldu ben adet dönemlerinde ağrı çeken biri değilim rahat geçiririm. psikolojik desem bu ay olmaz nasılsa diyodum. acaba korunmayı bırakmak düzensizlik yapar mı bilmiyorum:S bu arada ben idrar testlerini bakıyorum çıkmıyo belki 5 dksı tam dolmadan atıyorum dahada bakmıyorum:44:

adet olmam gereken tarihten itibaren 4 gün boyunca alt karın kısmımda geceleri dahada yoğunlaşan hatta uykudan kaldıran ağrılarım oldu. sonra kesildi ara ara olmaya devam etti. sonra göğüslerde çok değil ama hassaslaşma oldu ben adet dönemlerinde ağrı çeken biri değilim rahat geçiririm. psikolojik desem bu ay olmaz nasılsa diyodum. acaba korunmayı bırakmak düzensizlik yapar mı bilmiyorum:S bu arada ben idrar testlerini bakıyorum çıkmıyo belki 5 dksı tam dolmadan atıyorum dahada bakmıyorum:44:

bence hemen testlerini atma..yapabilirsen bi kan testi yaptır.Canım İnşallah Hamilesinizdir..Rabbim İsteyen herkesi anne baba yapsın..İnşşalahh

Canım öncelikle hoşgeldin,7-10 gün geçti diyorsun ya bir kan testi yaptır yada bir doktora git bence neyse bir an önce önlem alıp yoluna bakarsın sende :26:

bence hemen testlerini atma..yapabilirsen bi kan testi yaptır.Canım İnşallah Hamilesinizdir..Rabbim İsteyen herkesi anne baba yapsın..İnşşalahh

Aminn Aminn Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canım öncelikle hoşgeldin,7-10 gün geçti diyorsun ya bir kan testi yaptır yada bir doktora git bence neyse bir an önce önlem alıp yoluna bakarsın sende :26:

Hoşbulduk.. evlenmeden 2 ay öncesinden başladım ben doktora gitmeye düzenli olarak muayenelerimi oluyorum. en son 1 ay olmadı muayene olalı temizdi çok şükür. hatta 2 hafta önce hamilelik öncesi kan testi yaptırdı doktor o da temiz. ama daha kan testine gitmedim hep biraz daha geçsin biraz daha diye diye kaldım böyle.

X