ayy canım benim hadi bakalımm inşallah sen de bende hamileyizdirrr ay valla sen boyle yazınca heyecanlandımm şimdi ben yaaa ben de bu ay hıc bir belirti olmadı fiziksel olarakk zaten belirti aramaya fırsat kalmadıma biliyorsun akınıtım başladı benimm
canlar sadece belirti diye sayabilrisek bende ki tek farklılık yüzümde cildimde bi parlaklık oldu bi güzellik geldi sanki eşim bile dedi sanki bi nur gelmiş yüzüne palrlıyor filan diye bende cok yakın bi arkadısıma sordum acaba bızemı oyle gelıyor acaba dıye oda ded aa ben bısey suruyosun fılan sandım dedı cıldın parlıyor hakketen fılan dedı tek degısıklıl bu bir goguslerımde dolgunluk var haa tabı kasık agırısıda var onlar gercı her ay standart oldugu için farklı gelmıyor
toprakcım canım inşallah sende hamilesindir hadi bakalım rabbım umutlarımızı bosa cıkarmasın
LAVİNİA canım bence hamılesin agır felan kaldırma bu arada bugun herkez hamıle lık belırtısı yaşiyo ooohhhooohh ne guzel ama bu belırtılerı yasayanlar bence hamıleler bunuda söylemeden gecemıyorum hadı hayırlısı lavinia canım sen hamılesın ve erkek....rabbım dualarımızı duymuş inşallah....