ablacım ateş düşüklüğüne bakma..gene bu forumda ayşedurmaz nickli arkadaşın forumunda okumuştum..ateşi düşümüştü moreli bozuktu ama aynı gün akşam idrar testi yapıyor ve çoookk silik çizgi belirliyor.ertesi gün kanda bakıyor ve hamile:)
bak belki kum döküyosun yada nebileyim hafif nezlesindir vücut sıcaklığın etkilenir..
ha bidebatına 6 gün varmış...adetine 6 gün varken benim bildiğim ateşin düşmez...yani şimdiden sıkma canını..bilyorum çok zor beklemek ama,ateş filan ölçme unut..
benimde haftaya pazar filan regl olmam lazım aynı senin gibi şimdiden başladım..:) gördüğüm her rüyanın(saçma şeylerde olsa)hemen google yazıp yorumuna bakıyorum acaba bebek haberimi diye..yaaa çok komik 3 gündür pilav,sarma filan görüyorum:)ama sabah bir umutla internetden bakıp bebek haberimi diye bakıyorum..
bu hafta zor geçiceğe benziyor..benimde haftaya ctesi pazar aöf sınavlarım var..bakalım onlara çalışırken zaman geçer inşallh:)
seninde inşallah hafta içi hamiş haberini alırız da dünyalar bzim olur..çokkk seviceğimize bu topikteki herkesin çook mutlu olacağına eminim..inşallahhhh:)
Benim can toprağım ağzından bal damlıyor, umarım senin söylediğin gibi olur. Umarım burda umutla bekleyen herkeslerin umutları gerçekleşir. Ben de rüyalara öyle takılırım, netten bakarım ya da bilen birilerine sorarım. İğdeçiçeği sağolsun çok güzel yorumlar yapıyor. İşte ne bileyim insan herşeyden beklentisiyle ilgili bişi çıkarmaya çalışıyor. Şu topikteki arkadaşlıklarımızı hiç bozmasak da bebişler olsa hamilelik yaşansa birlikte büyütsek ne bileyim ben hiç sorun olsun istemiyorum hani topik kapatılır falan korkuyorum, çünkü kimle paylaşacağım böylesine yoğun, çünkü evet eşim biliyor istediğimi ama böyle her belirtiye takıldığımı bilmiyor, hepimiz sevgiyle kalalım.