Bu topik başka topik,yılın son ayı bizim ayımız olsun,göbüşler bebiş dolsun...

iğdeçiçeği rüyamı okuyabildin mi acaba :KK17:

İkizlerim güzel arkadaşım candan dostum! Ruyanı malesef henüz okumadım. Daha doğrusu okumaya hazır hissetmedim kendimi. Yorum yapacak gücü kendimde hissedemeyince kalbimi bozmamak için ruyayı okumuyorum. Ne zaman yorumlamaya kendimi hazır hissedersem işte o zaman okuyorum. Bana birazcık zaman ver arkadaşım. N'olur hakkını da helal et.

İkizlerim güzel arkadaşım candan dostum! Ruyanı malesef henüz okumadım. Daha doğrusu okumaya hazır hissetmedim kendimi. Yorum yapacak gücü kendimde hissedemeyince kalbimi bozmamak için ruyayı okumuyorum. Ne zaman yorumlamaya kendimi hazır hissedersem işte o zaman okuyorum. Bana birazcık zaman ver arkadaşım. N'olur hakkını da helal et.

Ne demek iğdeçiçeği tabiki helal olsun, şimdiye kadar çok güzel yorumlar yaptın, bizi bizden aldın. Tabiki hazır hissetmen lazım çünkü gönül gözüyle yorumluyorsun, ben senin o güzel yorumlarını okumak için bir ömür boyu beklerim canım arkadaşım. :KK16:

günaydın kızlarrrr:))bugun adetimin 3. günü kızlar inşallah memelekette biteceksanırım adetim malum somestr tatılıne gidiyoruz.:KK3: buarada kızlar karnım cok sis hep o ağrılar hamılelık belirtileri sandığım seyler acaba enfeksıyon muydu sizdede urıner sistem enfeksıyonu var mı acaba bu etkılımı kızlar varsa neler yapıyorsunuz

sonaycım salı günü mü regl oldun? Ben de salı oldum da o nedenle soruyorum. Diğer konuyla ilgili bişey bilmiyorum malesef...

Ne demek iğdeçiçeği tabiki helal olsun, şimdiye kadar çok güzel yorumlar yaptın, bizi bizden aldın. Tabiki hazır hissetmen lazım çünkü gönül gözüyle yorumluyorsun, ben senin o güzel yorumlarını okumak için bir ömür boyu beklerim canım arkadaşım. :KK16:

:KK16::KK16::KK16: Canım benim korkma o kadar bekletmicem biiznillah!..

iğdeçiçeği ben bi rüya gördüm hayırdır inşallah :KK17:garipti aslında bir yerde annemle konuşuyoruz bir yer var diyor bana içeri girince bir nur iniyor ve heryerini sarıyor ben girdim ve çok huzur buldum diyor ben de korkarım istemem diyorum sonra annem ısrar ediyor herhalde gidiyoruz ağaçlıklı bir yoldan böyle dağ evleri gibi bir eve giriyoruz, salon gibi bir yere geçiyoruz içerde eşyalar var ama sanki terkedilmiş bir ev ben bir koltuğa oturacam korkuyorum diyorum, annem bekle diyor sonra sanki evin arkasından ışıklarla bir varlık geçiyor sanki böyle hani tabir edilir ya melek gibi çok parlak dönüp eve girecek o ışık ben geriliyorum o sırada saatin zili çaldı uyandım yani girdiğini görmedim. Etkisi tüm gün sürdü aslında bir parçada korktum.

''Bismillahirrahmanirrahim!'' Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın arkadaşım... Rabbim gönlümüze hakkı koysun ve dilimize hakkı söyletsin inşaAllah!.. AMİİİNNN!!! :)) Güzel arkadaşım ''cennet anaların ayağı altındadır .'' diyor Fahri Kainat Hz. Muhammed ()s.a.v.) bir hadisinde, biz de bu na dayanarak diyoruz ki, ruyada bile olsa bir anne yavrusu kötü bir yere çağırmaz, hep güzele, hep iyiye davet eder. annenin seni çağırdığı o yerde senin için bir hayr vardır inşaAllahu Teala... annenin içine girince huzur bulduğu yer aslında seni doğurduğu gün canım. Senin terkedilmiş gibi gördüğün ev ise senin gönül evin. Sanırım bir süredir gönül evini, yani mekansıza (Allah'a) mekan olan kalbini ihmal etmişsin arkadaşım. Allahu Teala annen aracılığıyla - tekrar ediyorum evladı kötüye çağırmaz- seni gönül evini imar etmeye çağırıyor. Senin korktuğun o ışık ya da melek ise seni doğduğun andan şuana kadar yalnız bırakmayan senin bütün kötülüklerden ve belalardan koruyan melekler.O melekler seni sürekli Rabbe çağırıyorlar, sana sürekli O'nu hatırlatıyorlar. Ama sanırım seslerini sana tam olarak duyuramamışlarki, Allah ruyanda annen aracılığıyla onları sana somutlaştırmış ve öyle göstermiş. Yüreği güzel arkadaşım yaşadığın evi düşün bir hafta iki hafta elini sürmesen ne hale gelir? İşte ihmal edilen kalp yani gönülde öyle tozlanır. Gönül evinin tozunu almanın vakti gelmiş canım. Allah(cc) Rad Suresi 28. ayette : ''...Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur.'' diyor... Rabbim her daim yolunu aydınlatsın canım!..

İğdeçiceğim sana bu günkü rüyamı analatacam ben rüyamda anatolya yı gördüm iyimi :KK1: böyle heryer ayak bileklerimize kadar su içinde sağda solda kirpiler var kimi ölmüş kimi yaşıyo ama çok sevimliler ölüsüde diriside ve gitmemiz gereken yollarda kömür tozu dökülmüş onu takip ediyoruz bir binaya ulaşıyoruz büyük bir bina okul gibi sonra orda bir gelin görüyoruz düğün varmış burda deyip izliyoruz sonra uyandım sanırım ellerinden öper canım benim

:KK16::KK16::KK16: Canım benim! Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın ve bize de, hayırlı olanı söyletsin inşaAllah!.. AMİİİNNN!!! ''Bismillahirrahmanirrahim'' ''Ayakbileklerinize kadar olan su senin ve anatolyanın bugüne kadar döktüğünüz gözyaşını anlatıyor canım. Kirpiler evlat isterken yaşadığını acı süreci anlatıyor. Gittiğiniz yoldaki Kömürtozu, senin ameliyatı ve diğer sıkıntılarını, anatolyanında yaşadığı zorlukları gösteriyor siyah olması kötülüğünü değil sürecin zorluğunu anlatıyor. Yolunda sonunda gördüğünüz gelin bu zor sürecin mutlulukla sonuçlanacağını anlatıyor. Çünkü gelin murada ulaşmak demektir. Orda durup gelini ve düğünü izlemeniz canım arkadaşlarım, bebişlerinize büyük bir mutlulukla kavucağınızı ve onları öyle tatlı tatlı izleyeceğinizi anlatıyor.'' Hadi Rabbim hayırlara çıkarsın inşaAllahu Teala!..

Kızlar nereye kayboldunuz yaa!!! Ben ruyanızı yorumladım siz okumadan kaçtınız... :)) İnşaAllah yorumlardan memnun kalırsınız.Vallahi kızlar yorumlarken korkuyorum vebal altında kalırım diye. Hepiniz hakkınızı peşin peşin helal edin bana. Tamam mı canlar? Öpüldünüz!..

:KK16::KK16::KK16: Canım benim korkma o kadar bekletmicem biiznillah!..

''Bismillahirrahmanirrahim!'' Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın arkadaşım... Rabbim gönlümüze hakkı koysun ve dilimize hakkı söyletsin inşaAllah!.. AMİİİNNN!!! :)) Güzel arkadaşım ''cennet anaların ayağı altındadır .'' diyor Fahri Kainat Hz. Muhammed ()s.a.v.) bir hadisinde, biz de bu na dayanarak diyoruz ki, ruyada bile olsa bir anne yavrusu kötü bir yere çağırmaz, hep güzele, hep iyiye davet eder. annenin seni çağırdığı o yerde senin için bir hayr vardır inşaAllahu Teala... annenin içine girince huzur bulduğu yer aslında seni doğurduğu gün canım. Senin terkedilmiş gibi gördüğün ev ise senin gönül evin. Sanırım bir süredir gönül evini, yani mekansıza (Allah'a) mekan olan kalbini ihmal etmişsin arkadaşım. Allahu Teala annen aracılığıyla - tekrar ediyorum evladı kötüye çağırmaz- seni gönül evini imar etmeye çağırıyor. Senin korktuğun o ışık ya da melek ise seni doğduğun andan şuana kadar yalnız bırakmayan senin bütün kötülüklerden ve belalardan koruyan melekler.O melekler seni sürekli Rabbe çağırıyorlar, sana sürekli O'nu hatırlatıyorlar. Ama sanırım seslerini sana tam olarak duyuramamışlarki, Allah ruyanda annen aracılığıyla onları sana somutlaştırmış ve öyle göstermiş. Yüreği güzel arkadaşım yaşadığın evi düşün bir hafta iki hafta elini sürmesen ne hale gelir? İşte ihmal edilen kalp yani gönülde öyle tozlanır. Gönül evinin tozunu almanın vakti gelmiş canım. Allah(cc) Rad Suresi 28. ayette : ''...Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur.'' diyor... Rabbim her daim yolunu aydınlatsın canım!..

İğdeçiçeği gözyaşlarıyla okudum yorumunu, canım arkadaşım asıl sen helal et hakkını yüreğimdeki tozu gözümdeki perdeyi üfleyerek açıyorsun, ben senin için, bu yaptıklarının bin katını yapsam ancak hakkını ödeyebilirim diye düşünüyorum. Senin de yolun aydınlık olsun gönlü güzel arkadaşım.

canım bende bir rüya gördüm hala etkisindeyim.. benım babaannem vefat ettı ve ebn onu 1-2 hafta sonra rüyamda gördüm..
babaanem bana ters ters bakıyorr yanındada ıkı tane o kadar korkunçç suratları vardıkı anltamam şeytan gıbılerdı.. saçları bembeyaz karmancorman ellerı yüzlerı kara kuraa..çok korktum.. ama babannem her zamankı gıbı kıyfetlerıyle oturuyordu..bu 3 bır salıncakdalardı..hanı şu uzun salıncaklar oluyorya 3kişilik..
babaannem en solda dıger ıkısıde en sagda..babannemle konusuyorum ama ses yok ..bana o kadar cok sinirli bakıyorkkıı kaşlarını çatmışş:KK14:benı cok severdii..

babaannem konuşmuyor ama ne demek ıstedıgını ben anlıyormuşum..bana sol elimi bul dıyor..
bende tmm dıyıpp babaannemın sol elını alıyorum bileğinden kopmuşş ama kan felan yok ortada ..

ilerde gördüm kopmuş elii ve yanına yaklaştım (çok korkarak)
tam eğilip alıcaktımkı el bana dogruu aynı bır kurbaga gıbı zıpladıı.. o anda ordan bır kaçtımm ...

sonrada uyandımm..

hala etkısındeyımm.. benım ruyamıda yorumlarmıısn

İğdeçiçeği gözyaşlarıyla okudum yorumunu, canım arkadaşım asıl sen helal et hakkını yüreğimdeki tozu gözümdeki perdeyi üfleyerek açıyorsun, ben senin için, bu yaptıklarının bin katını yapsam ancak hakkını ödeyebilirim diye düşünüyorum. Senin de yolun aydınlık olsun gönlü güzel arkadaşım.

İkizlerim kalbim titreyerek bekledim cevabını bilgisayar başında. Niye bilmiyorum, ama sizi farkında olmadan kırmaktan çekindim.Ondan endişe ettim biraz. Yatmaya bile gidemedim senin yazdığını okumadan. İçime su serptin, gönlümü ferahlattın, Allah razı olsun!.. Hakkımda varsa şayet, helali hoş olsun canım. arasıra duanda yer verirsen bu kardeşine o yeterde artar bile... Hayırda kal, hayırla kal can dost, candan dost!..

İğdeçiçeği canım hani bu topiğe girerken bebek aşkıyla giriyoruz ya şimdi düşündüm de bebiş hayırlısıyla gelsin ama gelmese de bu bebek isteğim başka hayırlara vesile oldu seni ve diğer arkadaşlarımı tanıdım... Allaha şükürler olsun ki yüzünü görmediğim ama gönlünü görebildiğim insanlarla tanışmama vesile oldu. Varlığınız içimi ısıtıyor.:KK16:

igde çiçeği aranıza girmek istemem ama bı yorumlasan da bende yatsamm:KK16::KK16::KK16:

pc baaşında uyucam :KK53::KK53:

sana zahmet güzell bacımm

Son düzenleme:
İğdeçiçeği canım hani bu topiğe girerken bebek aşkıyla giriyoruz ya şimdi düşündüm de bebiş hayırlısıyla gelsin ama gelmese de bu bebek isteğim başka hayırlara vesile oldu seni ve diğer arkadaşlarımı tanıdım... Allaha şükürler olsun ki yüzünü görmediğim ama gönlünü görebildiğim insanlarla tanışmama vesile oldu. Varlığınız içimi ısıtıyor.:KK16:

:))) Allah razı olsun canım. Gönlümden geçenleri söze döktün. başka bişey eklemeye gerek yok. Benimde içim ısınıyor burda. Hatırlasana geçen hafta yaşadıklarımı. siz olmasanız bu kadar kolay atlatamazdım. Allah hepinizden razı olsun!.. ailemden eşimden, dostumdan beklediği desteği sizlerden gördüm. Allah gönül gözünüzü aydınlatsın!.. AMİİİNNN!..

igde çiçeği aranıza girmek istemem ama bı yorumlasan da bende yatsamm:KK16::KK16::KK16:

pc baaşında uyucam :KK53::KK53:

sana zahmet güzell bacımm

Canım kusura bakma lütfen!.. Ve kırılma, ve darılma ve de yanlış anlama! Senin ruyan birazcık bekleyecek... bu gece iki ruya yorumladım ve bana ağır geldi. Manevi sorumluluğu biraz ağır bu işin. Allah izin verirse seninkini de yarıdan sonra Rabbimin uygun gördüğü zamanda, kendimi hazır hissettiğimde yorumlarım inşaAllah!..

Canım kusura bakma lütfen!.. Ve kırılma, ve darılma ve de yanlış anlama! Senin ruyan birazcık bekleyecek... bu gece iki ruya yorumladım ve bana ağır geldi. Manevi sorumluluğu biraz ağır bu işin. Allah izin verirse seninkini de yarıdan sonra Rabbimin uygun gördüğü zamanda, kendimi hazır hissettiğimde yorumlarım inşaAllah!..

ozamn özel mesajda atarsan cok sevınrım..çok önemli benım için..Allah şimdiden razı olsun kardeşimm..hayırlı gecelerrr herkesee

gün--aydınnnn gününüz aydın olsun arkadaşlar..yağmurlu bir günden merhaba:) ...

iğdeçiceğim ikizler ablam valla döktürmüşsünüz bende çok duygulandım iyiki sizleri tanıyorum :)))

günaydın tatlı güzel annne olma isteği ile tutuşan bayannlarrr :KK3::KK3:
rabbım bu mübarek cuma günü duamızı kabul buyursunnn
hepimize anne olmayı nasip etsinnnnnnnnnnn inşallahhh:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
günaydın canım, gündüz olmadı zannettim bgn gece gibi karanlık ankara :))

evet hakikaten dediğin gibi..alarm çaldı gözümü açtım..şaka bu yaaa dedim..karanlık:),,,

İkizlerin rüyasını ve İğdeçiçeğinin yorumunu okuyodum...Bende çok etikelendim acıkcası...
hani derler ya dünyada arkadaşlar ya birbirinize ya imtihandır ya armağandır..Burdaki arkadaşlıkların armağan olduğunu düşünüyorum:)..

işte olan arkadaşlara iyi çalışmalar..müdürlerine sukunet..diliyorum:)
evde olan arkadaşlara kolaylık ...çocuklarına usluluk dillyorum..

X