Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevlidoğum demek arkadaşlar. Kainat yüzü suyu hürmetine yaratılan o güzeller güzeli Efendimiz, Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in doğdu gece bu gece. Nuruyla yeryüzünü şereflendirdiği gece bu gece. Dua edelim de, Rabbimiz bu güzel, bu özel gecede doğan Rasulullah(s.a.v.) hatrına bize de, hayırlı bebekler doğurmayı nasip etsin inşaAllah!..AMİN!!!
canım sen adete kaç gün var daha diyordun 13 gün mü ? bu kadar çok varken çıkarmı ki? 5 den yüksek olması lazım canım..kızlar sonucu aldım eve bıle geldım.. şansıma erkenden çıkmış sonuçlarr..
ama doktorr gelmemiş öğleden sonraa.. ebnde sonuçları eczacıya sordum .. bu sonuca göre negatif dedi.. birde siz bakın arkadaşlar yaa
0.94 bu negatıf demek mi
canım sen adete kaç gün var daha diyordun 13 gün mü ? bu kadar çok varken çıkarmı ki? 5 den yüksek olması lazım canım..
Mevlidoğum demek arkadaşlar. Kainat yüzü suyu hürmetine yaratılan o güzeller güzeli Efendimiz, Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)'in doğdu gece bu gece. Nuruyla yeryüzünü şereflendirdiği gece bu gece. Dua edelim de, Rabbimiz bu güzel, bu özel gecede doğan Rasulullah(s.a.v.) hatrına bize de, hayırlı bebekler doğurmayı nasip etsin inşaAllah!..AMİN!!!
ahhh canım benim yine döktürmüşsün valla sen ne yazarsan yaz beni duygulandırıyorsun yüreğine sağlık, ne denirki AMİN AMİN AMİN
s.a arkadaslar nasıslınızzzzzz
aminnnn allah razı olsunn
Amin canım amin. ee kızlar o zaman bu gece namaz kılıp bol bol dua ediyoruz. bir de Meryem suresini okuyun bence bu gece Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Hepinizin kandili mübarek olsun hepimizin duaları kabul görsün inşallah
günaydın kızlarrrr:))bugun adetimin 3. günü kızlar inşallah memelekette biteceksanırım adetim malum somestr tatılıne gidiyoruz. buarada kızlar karnım cok sis hep o ağrılar hamılelık belirtileri sandığım seyler acaba enfeksıyon muydu sizdede urıner sistem enfeksıyonu var mı acaba bu etkılımı kızlar varsa neler yapıyorsunuz
günaydın kızlarrrr:))bugun adetimin 3. günü kızlar inşallah memelekette biteceksanırım adetim malum somestr tatılıne gidiyoruz. buarada kızlar karnım cok sis hep o ağrılar hamılelık belirtileri sandığım seyler acaba enfeksıyon muydu sizdede urıner sistem enfeksıyonu var mı acaba bu etkılımı kızlar varsa neler yapıyorsunuz
İğdeçiceğim sana bu günkü rüyamı analatacam ben rüyamda anatolya yı gördüm iyimi böyle heryer ayak bileklerimize kadar su içinde sağda solda kirpiler var kimi ölmüş kimi yaşıyo ama çok sevimliler ölüsüde diriside ve gitmemiz gereken yollarda kömür tozu dökülmüş onu takip ediyoruz bir binaya ulaşıyoruz büyük bir bina okul gibi sonra orda bir gelin görüyoruz düğün varmış burda deyip izliyoruz sonra uyandım sanırım ellerinden öper canım benim
arkadaşlarım selam kusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere
kısaca özet geçeyim...
9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..
bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..
baktırdık..ve yine yükselmiş 32'ye körolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi
neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dedi böyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...
sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:
arkadaşlarım selam kusura bakmayın direk konuya girmek istiyorum,bi sorum olucak sizlere
kısaca özet geçeyim...
9 ay önce düşüğüm oldu,o zamana dek adetlerim düzenliydi ama sonra düzensizleşti.o zamandan beri her ay gecikiyo.
5-6 ay önce prolaktinim yükselmişti (37'ye) sonra dostinex kullandım 3 haftada düştü (zaten adet gecikmesini bu hormonda yapıyo) ardındanda her ay kontrol ettirdim.her kontrolde de kademe kademe yükseliyo gibi devam etti hormon..
bu ay yine gecikti adetim,doktoruma söyledim prolaktine bakalım diye..
baktırdık..ve yine yükselmiş 32'ye körolasıca bikaç ayda bir hep böyle yükselcekmi
neyse...doktorum yine dostinex verdi,bu defa 4 aylık :44: oysa zaten 3 haftada düşüyo,yeterliydi bana göre..o sırada annemde yanımdaydı benle,doktora neden yükselir bu diye sordu.doktorda bildiklerimizi söyledi bidaha (beyindeki hipfiz bezi salgılar bu hormonu ve sık sık yükselir yada değer çok yüksek çıkarsa mr çektiririz tümöre bakılır falan dedi) sonra da bana "baş ağrın yada görme bozukluğun oluyormu" diye sordu.görme bozukluğu falan yok allaha şükür ama başım sık sık ağrır benim.bazen durduk yere bile :44: bunu söyleyince o zaman içimiz rahat olsun mr çektirelim dedi böyle bi değerde gerek yok ama en azından bilmiş oluruz dedi.
şimdi mr çekilcek işte...
sorum şudur ki, prolaktini benim gibi 32-37 civarında olan ama mr çektiren oldu mu?
ya da allah korusun bi sorun çıkan falan?
azcık tırstım da :18:
baaak ben ne buldumm okurken rastladımm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmhhh işallah bizde boyle duygular yasarızz...Kızlar dün akşam çok güzeldi yaa eşim şoka girdi resmen,o mektubu arkasınada sonucu ekledim zarf şeklinde verdim eline ve eve sinirli gelmişti bu sana gelmiş dedim açtı ilk canım babamı okudu bi renk gidip geldi daha sonuna kadar gelmeden arkasına baktı her satırı okuyo çeviriyo arkasına bakıyo nasıl ya şaka mı bak böyle şaka olmaz emin misin kesin mi hepsini ardı ardına söylüyo bende valla doğruymuş hayatım baba oluyorsun dedim dondu kaldı ya şoku geçince sarılıp öptü ailelere haber vardik herkes çok sevindi Canlarım en kısa zamanda hepiniz yaşarsınız inşaallah bu duyguları akşam evde öyle sırıta sırıta dolandı
yavv kör olasıca prolaktıınle basımız bı dertteki sormaa hep bi soru işaretlerıı hep bi acabalar... şimdide benım derdim bu dostınexı kullanırken cocuk yaparsan dusuyomus cocuk gelde dusunme benımde sureklı basım donup duruyoo yaa ooff
baaak ben ne buldumm okurken rastladımm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmhhh işallah bizde boyle duygular yasarızz...
baaak ben ne buldumm okurken rastladımm hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmhhh işallah bizde boyle duygular yasarızz...
aldın götürdün beni o mektup başucundaki çekmecesinde duruyo arada açıp açıp okuyo İnşaallah sizlerde yaşarsınız canım..