kızlar merhaba....buna benzer yazıları çok okuduk biliyorum sizde üzmek istemiyorum ama ben çok kötüyüm..sebebi gene bu ayda olmadı ve ilk pembeler geldi..biraz önce wc gittim ve gördüm..nasıl kötüyüm bir bilseniz..ne oluyooo yaa niye böyleeeya herkes hamileee çevremdekiler öylee..aha sabah temizlik için yardımcım geldi..daha 3 ay önce kızı evlenmişti sabah kapıyı açtım direk bana hamilemisin diye sordu?yok dedim benim kız hamile 2 aylık demezmi..gerçi ben sabah umutluydum daha pembeleri görmemiştim...içimde his vardı bu ay oldu diye düşünmüştümmm.ama wc gittim bugün 28.günüm ...bu forumda adetine 2,3 gün varken test yapan ve silik çizgi görüp hamile olduğunu anlayan arkadaş vardı bende heveslendim ondan 3 gün önceden test yapmaya başlamıştım..tabi görmedim sonucu...
hiç doktora gitmedim..tel.aradım bikaç çalmadan sonra korkup kapattım teli..doktora gitmeye çekiniyorumm biliyorum korkacak bişey yok ama hayatımda doktora en son ilk.dörtteykengittim bşde geçen yıl diş temizletmek için gittim onda bile nasıl korktum ..yaaa biliyorum gitmem gerek ama hep hayalim hamile kaldığımı öğrenip öyle gitcektim..ben ankaradyım lina kadın merkezini düşünüyodum ..çok morelim bozuk çokk ..ya kıskanmak değilde burayı görüyorum hamile kalanları okuyorum face arkadaşlarımı görüyorum özeniyorm hevesleniyorum ama her ay hüsran oluyo..bu ay 6.ayımdı..annem teyzelerim farkında olmadan bana piskolojik baskı yapıyolar.her telde konuştuğumda soruyolar..iş yerinde ona keza.salak gibi çocuk planlıyoruz dedim aylar öncesinde herkese iş yerinde kız arkadaşlarım bile günümü hesplar oldu..soruyolar..dua ediyolar ..ama bu bile beni üzüyo..ve gene salak gibi komşumlarım bilitor..onlarda dua ediyolar..hatta biri kayınvalidesi eski ebeymiş...ona göstedi beni..kasıklarıma baktı..sorun yok dedi..kürleri yaptım soğanm kürü tarçın bal...ovuslayon testleri aldım ona göre davrandımmm..eşim keçi boynzuu yaptı...dua ediyorum tabiii..ama vallahı çok üzülüyorum...ağlıyorummmşu su an..ne olcak kızlar...sizi etkilemk istiyorum ama birilerine boşalmam gwerektiii ihtiyacım var buna..
hiç doktara gitmedim ne yapılayoar ne test istiyolar anlatın banan yol gösterirmisiniz..bide açlışıyorum anacak ghafta sonu gidebilirim..özele giderim büyük ihtimale..iş yerinde izin almam zor biraz..
merhaba üzülme toprak inşaALLAH yakında gelir bebişin dr dan da korkma zamanı gelince gelecek bebişin