Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum ..Rabbim sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin..
Hamile kalmak isteynlerde Rabbim yar ve yardımcısı olsun..
şimdi arkadaşlar..ben ilk kez doktora gidicem ve acemiyim..adetin 2.günü yada 3.günü yapılması gereken testler nelerdir..
ben randevumu adetimim 7.gününe aldım.(hafta sonuna geldiği için)..eğer adetin 2.günü yapıması gereken testleri biilrsem evime yakın bir hastanede yaptıryım diyorum işe gitmeden..doktora adetin 7.günü gittiğim zamnda adetimim 2.günü yapılmış testleri götürsem olur mu?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Canım hangi testleri yaptırman gerektiğine dr karar verecek. Kafana göre test yaptırma. Ya randevunu erkene al ya da git muayene ol dr ne derse ona göre hareket et.
Yaaa ne bileyim umutlanıpta yıkılmaktansa umutlanmayayım diyorum bu arada hala regl olmadım beklemedeyim...Berkuncan ve eylül kırmızıları görmeden ümit kesmek yok. Görünce de gelecek aylardan ümit kesmek yok. Hadi bakalım Rabbim hayırlı evlatlar versin canlarım.Aminnn!..
Kızlar merhaba okuldan geldim hemen çöktüm kk'nın başına kızım da arkadaşında bugün bilgisayar bana kaldı. :124: :124: :124: Benim kırmızılar geçen ayın acısını çıkartırcasına sürüyor. Geçen ay erken ve çok az gelmişti ya bu ay gayet iyi. Bu da beni sevindirdi, demek ki menepoza girmiyorum. Hala ümit edebilirim yaşasın. Artık bu aya bakıcam bakalım hayırlısı, sizlerle bir çırpıda geçer.
Bu ay hepimize çok iyi geçsin, şimdi eylülü, berkuncanı bekliyoruz dimi başka kim vardı ay herkesten güzel haber gelir inşallah
:)) coldriver, Rabbim ruyanı hayırlara çıkarsın inşaAllah!.. Hımmm bir bakalım gönlümüze. Rabbim gönlümüze ne koyarsa dilimize o gelir. Hadi hayırlısı inşaAllah!.. Bismillahirrahmanirrahim. Karınca çalışkanlığı ve bereketi simgeler. Rızkı için durmadan çalışır ve helalinden kazanır rızkını. Rızkı veren Allah'tır, o nedenle Allah'tan başka kimseye muhtaç olmaz. Bütün yaz çalışır ve bütün kış rahat eder. Sende inşaAllah helal çalışıp helal kazanacaksın. Gerektiği gibi Şükredersen Rezzak olan Allah'a, seni kendinden başkasına muhtac etmeyecek inşaAllah!.. Yumurtalara gelince, Senin bebişler yola dizilmiş geliyorlar inşaAllah!.. Gönlünü ferah tut arkadaşım. Rabbim seni mahrum ve de mahcub etmeyecek inşaAllah!.. Kimbilir belki de burdaki bütün arkadaşların yumurtalarını (bebişlerini) gördün, bilemeyiz ki. Hadi hayırlara çıksın inşaAllah!.. Öpüldün canım. bu arada ruyan keyfimi yerine getirdi. :)))
cnm çok teşekkürler döktürmüşsün yine Allahım sana ve sevdiklerine dert tasa göstermesin inş. bir an önce bebişine de sağlıkla kavuştursun öpt.
kizlar bu gün benim sağ kasığımda iğne batmaları var dün yumurtamın çatladını yine bu şekilde batmalarla hissetmiştim hala geçmedi :)))) niye ki acaba ne oluyo içerde ya meraktan çatlıom :))))
selam kızlar ya çok fena yanma var vaijanamda nedir sizce ne yapmalyımm
kizlar bu gün benim sağ kasığımda iğne batmaları var dün yumurtamın çatladını yine bu şekilde batmalarla hissetmiştim hala geçmedi :)))) niye ki acaba ne oluyo içerde ya meraktan çatlıom :))))
Amin, inşaAllah canım. Allah razı olsun. Dualarında ara sıra bana da yer ver canım.
coldriver, boş geçirme değerlendir canım. Kim bilir belki çift yumurtluyorsundur. O kadar yumurtayı yola dizmek kolay mı? :))))
Amin, inşaAllah canım. Allah razı olsun. Dualarında ara sıra bana da yer ver canım.
coldriver, boş geçirme değerlendir canım. Kim bilir belki çift yumurtluyorsundur. O kadar yumurtayı yola dizmek kolay mı? :))))
canım senın batına kaç gün var yada geçti mi bu belirtilerin ne zaman başladı yani
öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum ..Rabbim sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin..
Hamile kalmak isteynlerde Rabbim yar ve yardımcısı olsun..
şimdi arkadaşlar..ben ilk kez doktora gidicem ve acemiyim..adetin 2.günü yada 3.günü yapılması gereken testler nelerdir..
ben randevumu adetimim 7.gününe aldım.(hafta sonuna geldiği için)..eğer adetin 2.günü yapıması gereken testleri biilrsem evime yakın bir hastanede yaptıryım diyorum işe gitmeden..doktora adetin 7.günü gittiğim zamnda adetimim 2.günü yapılmış testleri götürsem olur mu?
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
hehehehe herke eleni eledi duvara astı bu ayda hadi hayırlısı bende dun bitirdim çalışmaları dün yumurtladığımı hissettim yine :))))
hehehehe doğru söylüyorsun da.... yorgunum dostlarım yorgunum yorgun :))))
kızlar size iki film tavsiyem var birincisi kızım ve ben ikincisi yalınayak mutlaka izlemelisiniz....
Til Schweiger adamım ya
Aaaaa...Yorgun olmanın sırası mı kız şimdi. Hadi hadi nazlanma iş başına :)))
bi bakarım da konusu ne? bu arada izlemediysen ben sana muhteşem bir komedi film önereyim '3 idiots' süper bir film. izlemediysen mutlaka ama mutlaka izle