- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
ya bide şu tip kadınlar var ya ayhhh kocam bana ceketini atsa hamile kalıyorum....yada haziran da hamile kalırım ben der ve kalır ...nasıl oluyo bu ya formülü mü var biz mi bilmiyoz. konuşuyolar mesela ben oğlak burçlu istedim hesapladım ve o ay doğurdum diyenler ,kız; dua et etmiyomusun; yoksa ben şu duayı ettim de oldu diyenler,
kağıt toplayan vatandaşlar var ya onların ayakları hep çıplak nasıl oluyoda peşpeşe doğuruyolar,! ben en ufak bişeyde üşütüyorum diye ayaklarını üşütmüşsündür sen; diyenlere deli oluyorum bide bide kız bak şu da hamile hadi ya sende tembel çıktın çalışmıyomusunuz yoksa diyenler... yani ben bunları duymaktan bıktım ve kendimi eve kapattım çok az kişiyle görüşüyorum bazan telefonu kapıyı açmadığım insanlar oluyor bana saçma bi soru soracak diye karşılaşıp yolumu değiştirdiğim insanlar var
bizim üzüntümüz bize yetiyor bide bunlarla uğraşıyoruz
ama İYKİ SİZ VARSINIZ BURDA ATIYORUM BÜTÜN STRESİMİ OKUYORUM OKUYORUM...aynı frekansta olduğumuzu bilmek bana huzur veriyor
kocaman öptüm hepinizi
seni ancak burdaki insanlar anlar ,eş dost akraba ,hele kayınvalide filan anlamaz ,dediğin gibi tenbel çıktınız derler
ben evliliğimin 16. ayında hamile kaldım ama 16 ay boyunca duyduğum laflardan roman olur ,benden önce eltim hamile kaldı ,bütün ilgi ondaydı ,
sonra sırayla benimle beraber evlenen tüm teyze, hala, dayı gelinleri ve kızları hepsi hamile kaldı ,bir araya geldikelrinde ,seninki tekmeliyormu ,benimki çok yaramaz ,ay ben bugün bi tulum aldım çok şeker filan deli oluyodum arkadaş ,
aralarına giremiyordum ortak bir noktamız bile yoktu ,
sonra eşimin teyzesi bir gelin aldı oğluna 39 yaşında gelin ,oğlumuzda 43 filandı zaten ,anaaa evlendiği ilk ay oda kalmazmı ,
kayınvalidem bana, bak kadın 40 a gelmiş hamile hadi sende yap artık ne bekliyosunuz dedi ,
patladım en sonunda olmuyo anladın mı olmuyo dedim ağladım zırladım
yani bilirim ne zor bir durum ,şimdi de ikinci ne zaman ,yaşın geçiyo ,bak şu yaptı bak bu yaptı ,banane arkadaş diyorum yaptıysa bana mı yaptı yok istemiyoruz diyorum aaa olmaz ama kardeşsiz olmaz diyip duruyorlar ,benzin döküp yakcam kendimi