kızlar coşmuşsunuz yani burdan ayrılmaya gelmiyo bikaç saat ayrıldım sayfa 190 lardaydı bi baktım 205 olmuş maşALLAH HEP BÖYLE OLSUN İNŞaallah moral oluyo hepimize
BENİ MERAK EDENLER İÇİN YAZIYORUM benim adetim 10 gün geçmişti ve ardından nerdeyse 15 gündür leke tarrzında sadece silindikçe gelen bi dönem yaşıyorum.
hayır önemsemiycem ama mesela akşama kadar çamaşırım tertemiz akşam bikaç damla o kadar böyle tekrar ediyo.doktoraa da gittim ultrasono da girdim kist falan mı dedim ama göremedi bişey yok dedi tabi ben bebek varmı falan demeye çekindim sormadım bile ama kendisi görse söylerdi nerdeyse 2. bat geldi, bu sabah bi daha test yaptım negatif...(ışığa mı tutmadım güneştemi bakmadım nerdeyse mikroskopla baktım ama ı ı yok silik hayali mayali yok işte tek başına koca bi tek çizgi)insan bi çizgiye bu kadar mı hasretle bakar nedir bu ya....bazan diyorum yanlışlıkla bari çıksa bi kaç dakaika sevinirim o bile bişeydir ama yok anacım yok
BÜTÜN DÜRÜST TESTLER BENİ BULUYO
HATALI FİLAN DENK GELMEZ YANİ KAÇ YILDIR TEK ÇİZGİ
biran evvel düzelsinde tüp bebekten kaçışım yok öyle gözüküyor çok kaçtım ama yakalıycak beni ama tüp bebek düşününcede tüylerim diken diken oluyo o kadar yani.