Öncelikle bütün arkadaslarıma merhaba :)
Lavinia beni labiplasti forumundan tanır :)Labioplasti ile ilgili sorunum var fakat forumlara bakarken bu topic dikkatimi cekti,bende sizinle tecrubelerimi paylaşmak isterim,önceliklle daha önce cok ünlü bir hastanenin tüpbebek bölümünde daha önce calıştıgımı belirtmek isterim.Umarım yazıcaklarım size yardımcı olur çünkü ben burda okuduklarımdan cok seyler öğrendim.Bebek isteyen arkadaslarım öncelikle doktorunuza başvurup gerekli tahlil ve testleri yapmanızı öneririm çünkü burdan uygulayacagınız kürler belkide hiç bilmediğiniz bir rahatsızlığınızı tetikleyebilir,zaten gerekli tahliller yapılınca doktorunuz sizi yönlendiriyor ,Tüpbebek demek hemen tüp bebek işlemi yapılması demek değil bende bu konuda başta ön yargılıydım ama işin içine girince öyle olmadıgını gördüm.Doktor bazen sizin yumurtalarınıza uyguladıgı tedavi ile hamile kalmanızı sağlayabiliyor.Eşinizin sperm sayısıda çok önemli biliyorsunuz.Diğer bir aşamada aşılama aşaması ,bu aşamada sizin yumurtalarınız toplanmadan ilaçla tedavi uygulanıyor eşinizin alınan spermlerinden en sağlıklı olanı katater yöntemiyle size enjekte ediliyor.ve sonucu bekliyorsunuz ,Tabi hemen aşılama veya tüp bebek yapılıcak diye bişi yok sizlere nacizane tavsiyem öncelikle sizin ve eşinizin doktora gitmesi sadece sizin gitmenizde yetmiyor eşinizin spermiyogram testi çok önemli,Eşinizi ikna edemeseniz bile evde alacagınız örneği 20 ile 30 dakika içerisinde hastaneden aldıgınız steril kaba koyarak vucut ısısında hastaneye götürebilirsiniz böylelikle daha kolay olur işiniz.Umarım verdiğim kısa bilgiler işinize yarar,Hepiniz için dua ediyorum inşallah en kısa zamanda bu topic bebiş haberleriyle dolsun:)Sizlerde benim için dua edin olurmu =)Sevgilerr