Gebeliğe Hazırlık Bu teste göre hamilemiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim sizin adınıza cok da mutlu oldum maşallah diyelimmm

Kızlar kanı verdım evde beklıyorum cıkınca yazacagım cok heycanlıyım
Allah’ın hikmeti
11 kasımda başlayacak tedavi öncesinde inşallah siz de kan testi sonucuyla güzel haberi netleştirmiş olursunuz, çok seviniyorum böyle haberler alınca. Dualarım sizinle

Memorial 1 saatte veriyor genelde, bilginiz olsun. Hayirli olsun bu arada bence de hamilesiniz

Bence var canım kan testinlede tasdikle bekliyoruz bende bu ay tüp bebek için adetimi bekliyordum başlayacakdik ama adet olmadim çok şükür rabbim nasip etti hala inanamıyorum darısı sana olsun inşallah.

Bence var canım kan testinlede tasdikle bekliyoruz bende bu ay tüp bebek için adetimi bekliyordum başlayacakdik ama adet olmadim çok şükür rabbim nasip etti hala inanamıyorum darısı sana olsun inşallah.
Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ne zorlu yollardan geçtiniz kim bilir ama aldınız güzel haberi

Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ne zorlu yollardan geçtiniz kim bilir ama aldınız güzel haberi
Amin canım teşekkür ederim inşallahoyle gercekden rapor alcam diye görmediğim doktor yapdirmadigim test kalmadı.cok şükür ki hiç birine gerek kalmadan kendi geldi

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin bebeğin

Canım bende ilk gebeligimi bu testle çok silik bir şekilde öğrenmiştim kan sonucunu haber ver mutlaka inşallah meleğin seninledir

Sanki hamilesin. Evdeki testlerden bir tane daha yapsaydınız anlardınız sonucu.Allah gönlünüze göre versin.baya koyu bence hamilesiniz

Sağlıkla gelsin tüp bebek için hazırlanmış mıydınız öncesinde aşılama falan denedinizmi yada tüp olacak diye herhangi bir takviye kullanıyor muydunuz
Hayır esımle ben 37 yasındayız 1 yıldır kotunmuyoruz benım amh degerım 1 , daha once hıc hanılelık veya dusuk olmadı yasımız yuzunden tupe hazırlandık tum testlerımız yapıldı genetık bıle bakıldı kasom reglımın 2ıncı gunu olan 11 kasımda tupe gıdecektık randevumuz vardı,

Son 1 ayda bıraz daha esım beslenmesıne dıkkat ettı, alkolu kestı 41 baharat karısımlı bal yemeye baslası sabahları ama onuda aklına geldıkce yedı onun dısında bence nasıl olsa tupe gıdecegız dıye kafamız rahattı herlde bence…

Strestende bebek olmuyor. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Bir doktora git keseye baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…