Çok sevindim sizin adınıza cok da mutlu oldum maşallah diyelimmmKızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Gorunce aglamaya basladım gercekten hamıle olabılırmıyım11 kasımda tup bebek tedavım baslayacaktı Kızlar ne olur bısey dıyın gercekten olabılırmıyım Bu test yanlıs cıkar mı?
Allah’ın hikmetiKızlar kanı verdım evde beklıyorum cıkınca yazacagım cok heycanlıyım
Memorial 1 saatte veriyor genelde, bilginiz olsun. Hayirli olsun bu arada bence de hamilesinizEsime demedım daha , hayal kırıklıgı olmasın barı bırımı uzulur olmazsa, dogru dıyorsunuz ben teste gıdeyım sımdı. Gayrettepe florenca yakınım bunlarda 1 gun sonra verıyor erken veren var mı bıldıgınız kızlar ?
Bence var canım kan testinlede tasdikle bekliyoruzKızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Gorunce aglamaya basladım gercekten hamıle olabılırmıyım11 kasımda tup bebek tedavım baslayacaktı Kızlar ne olur bısey dıyın gercekten olabılırmıyım Bu test yanlıs cıkar mı?
Sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ne zorlu yollardan geçtiniz kim bilir ama aldınız güzel haberiBence var canım kan testinlede tasdikle bekliyoruzbende bu ay tüp bebek için adetimi bekliyordum başlayacakdik ama adet olmadim çok şükür rabbim nasip etti hala inanamıyorum darısı sana olsun inşallah.
Amin canım teşekkür ederim inşallahSağlıkla ilerlesin gebeliğiniz ne zorlu yollardan geçtiniz kim bilir ama aldınız güzel haberi
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla gelsin bebeğinKızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Canım bende ilk gebeligimi bu testle çok silik bir şekilde öğrenmiştim kan sonucunu haber ver mutlaka inşallah meleğin seninledirKızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Evet hamilesin tebriklerKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Tabiki de hayirli olsunKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Hamilesin canım benimde 58 cikmisdi aynı kaderi yaşadık resmenKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Tebrikler. Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüsün. ❤Kızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Hayırlı olsunnnnn sağlıkla ilerlesinnnKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Sağlıkla gelsinKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Hayır esımle ben 37 yasındayız 1 yıldır kotunmuyoruz benım amh degerım 1 , daha once hıc hanılelık veya dusuk olmadı yasımız yuzunden tupe hazırlandık tum testlerımız yapıldı genetık bıle bakıldı kasom reglımın 2ıncı gunu olan 11 kasımda tupe gıdecektık randevumuz vardı,Sağlıkla gelsintüp bebek için hazırlanmış mıydınız öncesinde aşılama falan denedinizmi yada tüp olacak diye herhangi bir takviye kullanıyor muydunuz
Strestende bebek olmuyor. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Bir doktora git keseye baksın.Hayır esımle ben 37 yasındayız 1 yıldır kotunmuyoruz benım amh degerım 1 , daha once hıc hanılelık veya dusuk olmadı yasımız yuzunden tupe hazırlandık tum testlerımız yapıldı genetık bıle bakıldı kasom reglımın 2ıncı gunu olan 11 kasımda tupe gıdecektık randevumuz vardı,
Son 1 ayda bıraz daha esım beslenmesıne dıkkat ettı, alkolu kestı 41 baharat karısımlı bal yemeye baslası sabahları ama onuda aklına geldıkce yedı onun dısında bence nasıl olsa tupe gıdecegız dıye kafamız rahattı herlde bence…