Gebeliğe Hazırlık Bu teste göre hamilemiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amın canım ınsallah 🥰🥰🥰hala cok saskınım cok erken fark ettım 😇😇 ınsallah beta hcg salı gunu bıdaha bakılacak yukselır
Yükselecektir hiç korkma aynı şeyleri Çarşamba günü ben yaşadım tamamıyla aynı Allahım büyük işte 🥰benimde 1.30 ve 1.09. 2 testim vardı amh. 2 buçuk senedir gelmeyen bebiş tam raporu aldım tüp başlayacağım ay geldi 😍

Yükselecektir hiç korkma aynı şeyleri Çarşamba günü ben yaşadım tamamıyla aynı Allahım büyük işte 🥰benimde 1.30 ve 1.09. 2 testim vardı amh. 2 buçuk senedir gelmeyen bebiş tam raporu aldım tüp başlayacağım ay geldi 😍
Nasıp işte tup bebege gıttıgım doktor kendı jınekologumun yonlendırdıgı bırıydı adamacgız bana kızım sen bır ıkı ay daha bekle bıkac test daha yapalım sız o ara deneyım dedı saka gıbı… benım rahım ultrasonun falan herseyım hazırdı yapmadı baska bıkac seye daha bakacagım dedı 2 ayda oyle gececek derken boyle oldu🥰🥰

Nasıp işte tup bebege gıttıgım doktor kendı jınekologumun yonlendırdıgı bırıydı adamacgız bana kızım sen bır ıkı ay daha bekle bıkac test daha yapalım sız o ara deneyım dedı saka gıbı… benım rahım ultrasonun falan herseyım hazırdı yapmadı baska bıkac seye daha bakacagım dedı 2 ayda oyle gececek derken boyle oldu🥰🥰
Dediğin gibi tamamen nasip işi.ben genetige kromozom testlerine varana kadar herşeye baktırdım istenmemesine rağmen 🤭tüp bebek öncesi sorun varsa bilelim diye raporumu da aldım 12 Ekim'de raporum tamamdı adetim yeni bitmisdi hatta uzulmusdum Ekim adetime yetişmedi diye 1 ay beklicem falan dedim 😂meğer rabbim bana çok güzel bir mucize nasip ediyormuş 🤭boşuna demiyorlar herşeyde bir hayır var diye.cok sevindim adına gercekden neler yaşadığını neler hissettiğini gercekden çok iyi biliyorum 🥰

Dediğin gibi tamamen nasip işi.ben genetige kromozom testlerine varana kadar herşeye baktırdım istenmemesine rağmen 🤭tüp bebek öncesi sorun varsa bilelim diye raporumu da aldım 12 Ekim'de raporum tamamdı adetim yeni bitmisdi hatta uzulmusdum Ekim adetime yetişmedi diye 1 ay beklicem falan dedim 😂meğer rabbim bana çok güzel bir mucize nasip ediyormuş 🤭boşuna demiyorlar herşeyde bir hayır var diye.cok sevindim adına gercekden neler yaşadığını neler hissettiğini gercekden çok iyi biliyorum 🥰
Sanirim ayni seyleri yasamisiz bizde kromozoma kadar herseye baktrdik herseyinuz hazir reglimi bekliyorduk 🙏🏻🙏🏻 Kismet iste insallah hersey yolunda gider

Kızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Gorunce aglamaya basladım gercekten hamıle olabılırmıyım 🙏🏻🙏🏻 11 kasımda tup bebek tedavım baslayacaktı🙏🏻 Kızlar ne olur bısey dıyın gercekten olabılırmıyım 🙏🏻🙏🏻 Bu test yanlıs cıkar mı?
Tabi ki testiniz pozitif gösteriyor iki günde bir kan verirseniz ve değeriniz sürekli artarsa sağlıklı gebeliktir. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍

Kızlar kanı verdım evde beklıyorum cıkınca yazacagım cok heycanlıyım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
umarım hamilesinizdir 👍🏻

Evet betahcg 57 cikti,
Daha regli tarihim gelmeden mide bulantim oldu cok garip… baya kusarak gececek heralde 😂😂 saglikli olsunda kusmaya raziyim 🙏🏻🙏🏻
Canim merhaba , 10 kasimda regli olmam lazim 7 kasimda bakildi 57 cikti , bugun tekrar verdin bakalim kac cikacak

X