Doktorumla gorustum suan cok erken dedı salı bıdaha kanda hcg bakacak sonra keseye bakacagız dedıStrestende bebek olmuyor. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Bir doktora git keseye baksın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorumla gorustum suan cok erken dedı salı bıdaha kanda hcg bakacak sonra keseye bakacagız dedıStrestende bebek olmuyor. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Bir doktora git keseye baksın.
Eşine söyledin miDoktorumla gorustum suan cok erken dedı salı bıdaha kanda hcg bakacak sonra keseye bakacagız dedı
Amın canım ınsallah hala cok saskınım cok erken fark ettım ınsallah beta hcg salı gunu bıdaha bakılacak yukselırHamilesin canım benimde 58 cikmisdi aynı kaderi yaşadık resmen Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Yükselecektir hiç korkma aynı şeyleri Çarşamba günü ben yaşadım tamamıyla aynı Allahım büyük işte benimde 1.30 ve 1.09. 2 testim vardı amh. 2 buçuk senedir gelmeyen bebiş tam raporu aldım tüp başlayacağım ay geldiAmın canım ınsallah hala cok saskınım cok erken fark ettım ınsallah beta hcg salı gunu bıdaha bakılacak yukselır
Evet durup durup aglıyoruz ıkımızde…Eşine söyledin mi
Nasıp işte tup bebege gıttıgım doktor kendı jınekologumun yonlendırdıgı bırıydı adamacgız bana kızım sen bır ıkı ay daha bekle bıkac test daha yapalım sız o ara deneyım dedı saka gıbı… benım rahım ultrasonun falan herseyım hazırdı yapmadı baska bıkac seye daha bakacagım dedı 2 ayda oyle gececek derken boyle olduYükselecektir hiç korkma aynı şeyleri Çarşamba günü ben yaşadım tamamıyla aynı Allahım büyük işte benimde 1.30 ve 1.09. 2 testim vardı amh. 2 buçuk senedir gelmeyen bebiş tam raporu aldım tüp başlayacağım ay geldi
Dediğin gibi tamamen nasip işi.ben genetige kromozom testlerine varana kadar herşeye baktırdım istenmemesine rağmen tüp bebek öncesi sorun varsa bilelim diye raporumu da aldım 12 Ekim'de raporum tamamdı adetim yeni bitmisdi hatta uzulmusdum Ekim adetime yetişmedi diye 1 ay beklicem falan dedim meğer rabbim bana çok güzel bir mucize nasip ediyormuş boşuna demiyorlar herşeyde bir hayır var diye.cok sevindim adına gercekden neler yaşadığını neler hissettiğini gercekden çok iyi biliyorumNasıp işte tup bebege gıttıgım doktor kendı jınekologumun yonlendırdıgı bırıydı adamacgız bana kızım sen bır ıkı ay daha bekle bıkac test daha yapalım sız o ara deneyım dedı saka gıbı… benım rahım ultrasonun falan herseyım hazırdı yapmadı baska bıkac seye daha bakacagım dedı 2 ayda oyle gececek derken boyle oldu
2 gün sonra tekrar test yaptırın. Gebelik sağlıklı mı diye bakılacak. Değerin 2 katına çıkması lazım.Kızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Cok sevindim saglikla ilerlesin insallahKızlar agladım cookk Allahım ne buyuksun 5 gun sonra tup bebege baslayacaktık , hayırlısıyla yolunda gıder herseyım ınsallah Allahım herkese nasıp etsın
Ay ne kadar güzel bir duyguhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın. Ben kızımda 120 yken değer öğrenmiştim.10 üstü hamilelik kabul ediliyorKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Sanirim ayni seyleri yasamisiz bizde kromozoma kadar herseye baktrdik herseyinuz hazir reglimi bekliyorduk Kismet iste insallah hersey yolunda giderDediğin gibi tamamen nasip işi.ben genetige kromozom testlerine varana kadar herşeye baktırdım istenmemesine rağmen tüp bebek öncesi sorun varsa bilelim diye raporumu da aldım 12 Ekim'de raporum tamamdı adetim yeni bitmisdi hatta uzulmusdum Ekim adetime yetişmedi diye 1 ay beklicem falan dedim meğer rabbim bana çok güzel bir mucize nasip ediyormuş boşuna demiyorlar herşeyde bir hayır var diye.cok sevindim adına gercekden neler yaşadığını neler hissettiğini gercekden çok iyi biliyorum
ayy çok sevindimKızlar beta hcg 57 cıktı bu hamıleyım demek mı sımdı
Amin amin inşallah rabbim yüzümüze gülsün inşallah.Sanirim ayni seyleri yasamisiz bizde kromozoma kadar herseye baktrdik herseyinuz hazir reglimi bekliyorduk Kismet iste insallah hersey yolunda gider
Tabi ki testiniz pozitif gösteriyor iki günde bir kan verirseniz ve değeriniz sürekli artarsa sağlıklı gebeliktir. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar merhaba son reglı tarıhım 11 ekim regli dongum 30 gun falan bat 10 kasım reglime 3 gun var dunden oncekı gun en sevdıgım balıgı yerken sofrada ogurdum ve balıga bakamadım, dun yıne balık yedım ama yarım saat sonra mıdem bulamdı falan , acaba mı dedım predıctor early aldım,
Gorunce aglamaya basladım gercekten hamıle olabılırmıyım 11 kasımda tup bebek tedavım baslayacaktı Kızlar ne olur bısey dıyın gercekten olabılırmıyım Bu test yanlıs cıkar mı?
Evet betahcg 57 cikti,Kızlar kanı verdım evde beklıyorum cıkınca yazacagım cok heycanlıyım
umarım hamilesinizdir
Hemen folikasite başlayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahEvet betahcg 57 cikti,
Daha regli tarihim gelmeden mide bulantim oldu cok garip… baya kusarak gececek heralde saglikli olsunda kusmaya raziyim
Kuzum öncelikle tebrik ederim seni Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet durup durup aglıyoruz ıkımızde…
Canim merhaba , 10 kasimda regli olmam lazim 7 kasimda bakildi 57 cikti , bugun tekrar verdin bakalim kac cikacakEvet betahcg 57 cikti,
Daha regli tarihim gelmeden mide bulantim oldu cok garip… baya kusarak gececek heralde saglikli olsunda kusmaya raziyim
6 aydir folio asit iciyorum allah nasip ederse bu kadar folige ates parcasi cikar heraldeHemen folikasite başlayın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah