Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

Kızlar;
Beyimiz gelmedi bugün!
Ya bu sıcakta ten makyajı yaptım hiç sevmediğim halde, süslendim püslendim rujlar ayakkabılar üstüm başım o biçim..
Millet çok şıksın bugün falan diye söyledi hatta
Ama gelmedi bugün, çok mutsuzum ya.başka samimi oldugu çocuklar sormuşlar hastaymış beyefendi

Sakın hata yapıp mesaj filan atma

ben de işte bunu anlamakta zorlanıyorum. profilini görseniz bunu boş bırakmazlar, bıraktılarsa da bunun arızası nedir dersiniz..
çok kaptırmamaya çalışıyorum, ama resmen böyle içimden bir şeyler kopuyor ne olur o da benden hoşlansa bana bir şeyler hissetse.. offf yandım ben ya

mesajlara geç cevap vermesi bilinçli bence pek ışık göremedim malesef maddi durumdan dolayı değil mesaj olayından dolayı haber bekleyen adam uyumaz yani şimdi kimse kandırmasın kendini.

Tüm yorumları okudum çok tatlısınız :)

Siz fazla anlam yüklüyorsunuz yaptıklarına. Belki çekingendir zamanla açılır diye düşünüyorsunuz ama hiç çekingen olmadığı bariz. Ayrıca görüşmek istese hafta 7 gün, o "bir şeyler yapalım dicektim ama başım ağrıyo" nun devamına yarın ya da haftasonu bir şeyler yapalım diye ekleseydi samimi bulurdum. Bu durumda o biraz çapkın erkek konumunda.

Hiç bir şey için geç kalmış değilsiniz. Her zaman ki güler yüzlülüğünüzle tekliflerini bir süre redderseniz gerçek niyetini anlamış olursunuz. Sizden gerçekten hoşlandıysa bu durum onu yıldırmaz. Ama niyeti yoksa sırf sizin ona yürümeniz (tabiri caizse) hoşuna gidiyorsa siz de anlamış olursunuz.

Çok teşekkür ederim, siz de çok tatlısınız
Biz perşembe günü o konuşmayı yaptık, ertesi günü öğlen Ankara'ya gidecekti ve Pazartesi akşamı dönecekti bunu söylemişti bana.Salı da (bugün).zaten kurs var .
Eğer bu Ankara'ya gitme işi olmasaydı eğer kesinlikle dediğiniz gibi düşünürdüm ben de.Bu durum birazcık da olsa "dur bakalım" dedirtiyor bana peşin hüküm vermeden önce. Ama tabi ki haklı olabilirsiniz , henüz çözemedim o kısmı.Bugün gelmiş olsaydı muhtemelen çözecektim İnşallah perşembe günü gelirse herşeyi daha iyi anlayabileceğim ,tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

Reactions: KV_
Öyleyse ilk davetine değil ama ikincisine icabet edin :) bir de beklentilerinizi çok yüksek tutup, her yaptığına anlam yüklemeyin. Üzülen siz olursunuz. Mesela bir daha asla arabasına binmeyin.

Toscana..Akıcı anlattigin konunun en gicigima giden kısmı biseyler icmissiniz sende hemn şu ickiyide içeriz bidahakine diye demissinya ona deli oldum..Ne gerek varki.Arabasına binme bidahaki sefere.seni beğenmiş.İlgisini kesinlikle çekmişsin ama kafasında oturtmamis.Kafası dolu çünkü.sen o ortamdaki beğendiği kızsın.Daha başka ortamlarda da beğendiği çok kızı var.ve begenilende biri zaten.tarik akanin Gülşen Bubikoğlu ile bı filmi vardı ya 10 çiçekten bal alıyordu.ama ne zaman zehrayi buldu hepsini sildi.zehra uğruna ölüyordu neredeyse.demek istediğim daha Zehra değilsiniz.Dikkatli olun kapılmayın derim.daha tanımıyorsun bu adami.her teklifini kabul etme bı tanı bakalım.

çok hoşsunuz ya yüzümde koca bir gülücük oluştu ahahah biliyorum o filmi de.. Benden Zehra olur mu ki.. ah nerede onlar filmlerde anca
çok haklısınız, kesinlikle. ama ah işte tanımak tanışmak için bir ortam yaratmasını çok istiyorum
daha zaten arabayla geldiği ilk gün teklif ederse yok gelemiyorum diyeceğim, ilk yapacagım sey o.kendim de olmasını çok istediğim için herseye sazanlıyorum gibi zaten hele son konuşmamız.. ya belki de salak bu kız diye düşünmüş bile olabilir

valla ben çok merak ettim seni de onu da.

o değilde bi yerde de güzel gelişme olsun kardeşim. . bizim bu erkekleri böyle güzel güzel düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünüyo mu acaba.

valla ben çok merak ettim seni de onu da.

o değilde bi yerde de güzel gelişme olsun kardeşim. . bizim bu erkekleri böyle güzel güzel düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünüyo mu acaba.

ah kanayan yarama parmak bastınız...
o değil de aksi gibi de kurstan başka bi çocuk var sanki benimle ilgilenen.dün akşam kurs cıkışı wc e girmiştim afedersiniz,aşağı bir indim herkes gitmiş bi bu cocuk bekliyo beni .niye bekliyo onu da anlamadım neyse beraber yürüdük durağa kadar, sonra vedalaştık falan.ama yani cocuk hem yaşı büyük hem de hiç tipim değil. benim aklım benim yeşil gözlümde
Allahım diyorum beni sınıyor musun? 2 sene ya.. 2 senedir karşıma çıkan adamların biri bile mi beni etkilemez, çekmez?
1 tanesi içimi ısıttı onun da ilgisi minimum seviyede off salak gibi davranıyorum karşısında belki de soğumuştur bilee resmen beni beğeneni ben beğenmiyorum, beğendiğim benden kaçıyor delirmek üzereyim.

Kursa bir gün de siz gitmeseniz o sizi merak eder mi acaba?

hiç sanmıyorum

HAHAHAHAH aynısı bende de var. bi çocuk var bi arkadaşımın arkadaşı. sürekli bişiler yapalım diyo. geçiştiriyorum ama istemiyorum yaa.

sabrın sonu selamet diyorum. oturduğum yerden bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…