Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

ya onu bi tek bana sormadı, kurs çıkışında 4-5 kişiydik herkese sormuş oldu. Ne kadar kibar düye düşünmüştüm ben de Evet ilgimi belli ettim, bunu kabul ediyorum . Yapıcez artık bir şeyler sırf etkilemek için diyorum, uzun zamandır beğenip of çok pahalı dediğim bir ayakkabı vardı gidip onu mu alsam diyorum böyle şık şıkır giyineyim.

Ay ben konunun takibindeydim ama çok salağım bu mesajı şimdi okuyorum...

Bence bu çocuk dengesiz,... bayaa dengesiz hemde...
Hem dengesiz hemde öküz hatta!

Ya ben bunu okuduktan sonra hoşlandığım çocuğa açılmayacağım ya kesin oda bana boş zarf attı...

Birde herkes gibi şunu ekliyim keşke hiç ısrar etmeseydin ya... neyse unut bu olayı. Herşey normalmiş gibi davran.

Estağfurullah,demeyin öyle kendinize. arada kaynamış olabilir. ilk mesaja editlemeyi düşndüm ama pek dişe dokunur gibi değil ya o yüzden bıraktım.
Amanın gözünüzü seveyim direk açılmayın, net işaretler bekleyin illa ki açılacaksanız. Ya da benim gibi konu açıp bu böyle yapıyor sizce ne demek istiyor diye yorum isteyin kk kadınlarından
Ya o ısrar olayı off .. çocuk motora binip gittikten sonra ben aksi yönde giderken kendime tekme attım yemin ediyorum 12 yaşında mısın sen diye zaten salı günü o konuşma hiç yaşanmamış gibi gayet normal davranacağım en şık ve makyajlı halimle tabii ki

Ohhh al da giyin güzelce vallahiSeni begeniyor bence zaten ama biraz çarşı karışsın ben salaklanırken kız elden gidiyor diye düşünsün.Sonra gelir tıpış tıpış ama aman diyeyim yine hemen su koyvermek yok az sürünsün

bence badak erkek tanımına pek uymamış sizinki tam bir oltacı erkek

ben de benzer durumları yaşadım yaşıyorum da hatta konumda bakabilirsiniz, o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. net bir insansınız anladığım kadarıyla, hoşlanmışsınız onun da size bol olmayacağını düşünüp yeşil ışıl yakmak istemişsiniz bu bence de çok normal( taktik falan anlamıyoruz çünkü, cool luk hak getire )

başım ağrıyo lu olaya verdiğiniz tepki için de üzülmeyin, olan olmuş artık dünyanın sonu değil ya, şimdi biraz kendinizi geri çekerseniz onun da kafası karışır, hafif dengesiz olmak olayı sizin tarafınıza da çevirebilir hatta :)

yine de pembe hayallere kapılmadan normal arkadaşça davranmak, buluşmaya davet ederse fazla detay vermeden bugün müsait değilim diyin, belki başka zaman diye de gülümseyin, hem tüm kapıları da kapatmamış olursunuz

yok kıııııs bende tüm sayfaları okudum şimdi. takipteyim

aynen katılıyorum. sonuçta senin kişiliğin bu. ilgini belli etmek kötü bişey değil. olduğun gibi davran bence en iyisi.

sakın arkadaşını aratıp sevgilinmiş gibi konuşma. öyle şeylere gerek yok.

oltacı mı hahahahah. sizin son açtığınız konuyu kastediyorsanız baktım ona, acaip dengesiz bir adam ya
Allah yardımcınız olsun. evet, net biriyim ben genelde, geçmişte bu belirsizlikler hoşuma gidiyordu heyecanlı geliyordu ama artık yaş 28 inanın bu saatten sonra çok yorucu geliyor o yüzden net davranmayı seviyorum.
ama işte biraz ters mi tepti artık karşı taraf net değil benim kafamda değil taktik maktik yok ki bizde..
bir de adam bana son 2 gündür kısa adımla seslenmeye başladı.yani şöyle, mesela adınız gizemse gizo, yaseminse jasmin , esraysa mesela eso falan diye çağırırlar ya hani onun vb. gibi.. umarım anlatabilmişimdir.Bana da daha bir samimi geldiği için bu durum sanırım birazda cesaretlendim
aynen biraz daha geri planda kalmayı düşünüyorum hatta bu hafta başkasının masasına mı otursam diye düşünüyorum.

amin amin hepimizin yardımcısı olsun :)
netlik konusunda size sonuna kadar katılıyorum, ben bile 22 yaşındayım , , belirsizliklerden hoşlanmıyorum,hiç de eğlenceli gelmiyor hatta, sizin de karşı taraftan net tavır görmeniz en doğal hakkınız.
ama bu saatten sonra anlayacağını anlamıştır, o da sizi isterse daha net adımlarla gelsin bence yoksa hiç beklemekle, belirsizliklere uğraşmakla vakit kaybetmeyin derim.

sizi samimi bulmuş bence kısa isminizle seslendiğine göre.
peki o böyle seslenince siz ne tepki verdiniz? yani en yakın arkadaşlarınız aileniz falan mı yalnızca size öyle hitap ediyor?

Toscanacım bu adam tehlikeli bir tipe benziyor ya da işini bayağı iyi bilen... Aman diyim temkinli git sonunda üzülme

canım neden böyle dedin yani ben aramızda bir samimiyet oluşturmak için böyle demeye başladığını düşünmüştüm. yoksa beni peşinden mi koşturmaya çalışıyo aklınca ya hahaha

ben gayet normalmiş gibi davrandım çünkü önceki haftalar gayet tam adımı söylüyodu.kısa adımı sadece hoca yabancı olduğu ve adımı uzunca söyleyemediği için diyordu. bu hafta baktım bizim bay X bayağı kısa adımla sesleniyor
kısa adımı bana üniv.de derlerdi genelde

canım neden böyle dedin yani ben aramızda bir samimiyet oluşturmak için böyle demeye başladığını düşünmüştüm. yoksa beni peşinden mi koşturmaya çalışıyo aklınca ya hahaha
Tabirlerimi mazur gör canım şöyle diyeyim; Avlamak için yapıyo olabilir bunda sıkıntı yok çünkü sen de esasen avlanmak istiyosun ama daha tanışalı çok olmamışken bu hitaplar hmm ne derler.. Bana çok güven vermiyo kızların ilgisini seven peşinden koşturtan ya da etrafında bulunduran çapkın bir tip olabilir. O yüzden temkinli ol didim:))

Estarufullah canım sorun yok dediğin gibi de olabilir canım, zaten benim ilk dediğim şey şu oldu;
"-ya bunun bir arızası falan mı var acaba?işi var gücü var, zengin ve de karizmatik yakışıklı bir adam. bunu nasıl tek bıraktılar ki?çoktan kapılırdı bu, bana gelene kadar.. göründüğü gibi değil mi acaba?"
kendime bunu soruyorum hala da.. şu önümüzdeki hafta gelince kayda değer bir gelişme olursa yazacağım.

Kız Ne oldu kesin bi randevu ayarladınız dimi gelde anlat güzel şeyler olmuştur umarım

bana karşılıklı gibi geldi hisleriniz:) ama tabi belli olmaz temkinli olmakta fayda var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…