Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

Ya biraz bu olanlardan dolayı ona kinlenmen gerekiyor.
Çok iyi niyetlisin ve bu seni zora sokuyor.
Bu şekilde elinin altındayım diyorsun. Onun görüşmek için uğraşması lazım.
Bir yem atıyor hemen atlarsan egosu tatmin oluyor ve geri çekiliyor. Bunu anlaman lazım.
Her erkek böyle değildir ama senin karşındaki kişi böyle.
Ya da sana karşı yoğun olmadığı için bu davranışlarına böyle karşılık veriyor.
Belli bi zaman görüşmemeyi bi kere kabullen ve meşgul insanı oyna. Tekliflerini geri çevir.

haklısınız, bazı öküzlüklere kinlenmem gerekiyor aslında. ama ben biraz çekingen olabilirliğine vermiştim.
tesekkür edeirm tavsiyeleriniz için

Bir arkadaşıma benzettim sizi her seferinde ufak hareketlerden büyük anlamlar çıkartır. Hepsinin aslında öyle olmadığını ona anlatmaya çalışırım ancak o yine kafasının dikine gider. Aslında siz anı yaşıyorsunuz. Taktik değil o an ne hissediyorsanız onu söylüyorsunuz. Arkadaşıma hep kızardım. Yapma diye. Zaman geçti ben kızmayı bıraktım. O ise ona en ufak ilgi gösteren bir çocuğun üstüne düşmeye devam etti.
Sonra bende birinden hoşlanınca bunun aslında elde olmadığını , yaşanması gerektiğini öğrendim. Kızdığımı yaşadım yani.
Bence şimdi yapmanız gereken çocuk sizi bir yere gerçekten davet ettiğinde bile arkadaşlarıma sözüm var. Başka zaman yapalım mı? Demek. Çocuk senden hoşlanıyorsa zaten bir daha gelir. Anlattıklarına bakılırsa ilginin farkında. Şimdi onun aklında soru işareti bırakmalısınız. Acaba benden hoşlanmıyor mu? Ben mi yanlış anladım demeli ve atağa geçmeli. Mesaj atmayın o sohbette bulunursa sohbet edin. Kurstan kendinize yeni arkadaşlar edinmeye bakın. Böylece ilginin sadece kendi üzerinde olmadığını düşünür. Beynini kemirir

o filmi daha önce de önerdiler. :olamaz::olamaz: izledim, tamam güzel film ama valalhi ben o kadar değilim.
ben ondan hoşlanıyorum, onun da bana ilgisi varsa güzel olur diye düşünüyorum. bu olanlardan belki begenisi var anlamı çıkarmıştım ama emin olamamıştım.
adamın zenginliği inanın umrumda değil sadece biraz ezik hissetmeme neden oluyor o apayrı bir sorun neyse.
tabiki salı gününü o şekilde kasteder olabilir ama durduk yere bana neden böyle bi şey söyledi sizce? binip gitsin değil mi muhabbet açıp ne yapacaksın diye sorması ben de böyle diyecektim ama başım agrıyor falan muhabbetş yapması neden sizce?

Canım benim senin o özel olarak muhabbet açmak dediğin şeye "sosyalleşmek" deniyor, laflamak. :) Şöyle düşünsene senin ona ilginin olduğu çok belli , çocuk bile anlar (bir sürü kız arkadaşları var çevresinde diyorsun üstelik). Adamda her şey okay, gerçekten gönlü olsaydı çoktaaan seni bir buluşmaya davet edip bir şeyler ayarlayabilirdi, ne engel var önünde? Yok.

Bazı insanlar kendilerine ilgi duyulmasını severler, her ilişkilerini o şekilde sürdürürler ayrıca.

Bence su an adam sana " seni arkadasca goruyorum " dese bile sen " beni seviyor ama belli etmemek icin arkadasca gordugunu soyluyor " kivamindasin seni uzmek istemem ama aslinda adam sana acik msji veriyor. Nasil mi ? Seninle konusmak isteyen insan basi da agrisa kici da agrisa kosar gelir, sen eve gelince evdeyim diye msj atiyorsun ama adam senin eve varip varmadigini merak bile etmemis horul horul uyumus :/ sence hoslansa boyle mi olurdu ? Seni arkca goruyor senin ona karsi hislerinin farkinda bu yuzden geri cek kendini lutfen

Canım benim senin o özel olarak muhabbet açmak dediğin şeye "sosyalleşmek" deniyor, laflamak. :) Şöyle düşünsene senin ona ilginin olduğu çok belli , çocuk bile anlar (bir sürü kız arkadaşları var çevresinde diyorsun üstelik). Adamda her şey okay, gerçekten gönlü olsaydı çoktaaan seni bir buluşmaya davet edip bir şeyler ayarlayabilirdi, ne engel var önünde? Yok.

Bazı insanlar kendilerine ilgi duyulmasını severler, her ilişkilerini o şekilde sürdürürler ayrıca.

benim bildiğim sosyalleşmek ayaküstü herkes dağıldıktan sonra değil de daha geniş bir zamanda yapılır gibi sanki ama.. ben sormamışken konusunu bile açmamışken bana birden seni davet edecektim ama başım çok ağrıyor şeklinde sıradan laflama yapması da çok saçma o zaman.diğer konuştuklarımızı yazmadım onlar laflamadır çünkü evet, ama bu araya sıkışan şey laflama değil bence sormadıgım bir bilgiyi veriyor bana. davet etmeye niyeti yoksa davet edecek olmasını bana söylemesini laflama olarak algılamadım ben.bu kısımdaki niyeti iyi-kötü olabilir ama haklı olabilirsiniz o noktada.
neyse o sana bakmaz, sadece sosyalleşmeye çalışıyor diyorsunuz yani.anladım teşekkür ederim.

• Beğen
Reactions: KV_
benim bildiğim sosyalleşmek ayaküstü herkes dağıldıktan sonra değil de daha geniş bir zamanda yapılır gibi sanki ama.. ben sormamışken konusunu bile açmamışken bana birden seni davet edecektim ama başım çok ağrıyor şeklinde sıradan laflama yapması da çok saçma o zaman.diğer konuştuklarımızı yazmadım onlar laflamadır çünkü evet, ama bu araya sıkışan şey laflama değil bence sormadıgım bir bilgiyi veriyor bana. davet etmeye niyeti yoksa davet edecek olmasını bana söylemesini laflama olarak algılamadım ben.bu kısımdaki niyeti iyi-kötü olabilir ama haklı olabilirsiniz o noktada.
neyse o sana bakmaz, sadece sosyalleşmeye çalışıyor diyorsunuz yani.anladım teşekkür ederim.

Sadece ben değil buradaki hemen herkes ilgisinin özel bir ilgi olmadığını söylüyor okuduğunuz gibi, aksine inanan sadece siz varsınız. İstediğinize de inanırsınız, benim haddim değil ama belli ki naif-tatlı bir kadınsınız, o size bakmaz demiyorum ayrıca, kendinizi ezik görmeyin, o kimmiş asıl siz onun gibi birine bakmazsınız diyorum. üzülün istemem ondan yazdım. Kalbiniz kırıldıysa affola.

Bence su an adam sana " seni arkadasca goruyorum " dese bile sen " beni seviyor ama belli etmemek icin arkadasca gordugunu soyluyor " kivamindasin seni uzmek istemem ama aslinda adam sana acik msji veriyor. Nasil mi ? Seninle konusmak isteyen insan basi da agrisa kici da agrisa kosar gelir, sen eve gelince evdeyim diye msj atiyorsun ama adam senin eve varip varmadigini merak bile etmemis horul horul uyumus :/ sence hoslansa boyle mi olurdu ? Seni arkca goruyor senin ona karsi hislerinin farkinda bu yuzden geri cek kendini lutfen

yazdıklarınızda sadece şu kısma itiraz ediyorum "Bence su an adam sana " seni arkadasca goruyorum " dese bile sen " beni seviyor ama belli etmemek icin arkadasca gordugunu soyluyor " kivamindasin"
yani yıllar sonra ilk kez birinden hoşlanıyor olmanın heyecanıyla biraz kelebek gibi görünebilirim ama inanın salak değilim.buraya yazarken maskesiz dürüstçe içimdekilerle birlikte yazıyorum ama karşısında bu son olay hariç genelde daha normal davranabiliyorum.kesin benden hoşlanıyor gibi bir düşüncem de yok zaten.
konuyu açma sebebim arkadaşlar böyle böyle davranan bir adam var sizce hoşlanıyor mu benden ya da sadece arkadaş mı görüyor ne yapmalıyım taktik verir misiniz.
diğer yazdıklarınıza katılıyorum ama. ilk haftalar öyle yapmıştı ve kesinlikle öküzceydi. Belki tanıdıkça açılıyordur onu bilemem.o öküzlükte bir tipin çıkışta benimle beraber durup beklemesine ve bana böyle bir açıklama yapmasını beklemezdim, beni heyecanladırdı sadece. yorum almak için yazıyorum

Sadece ben değil buradaki hemen herkes ilgisinin özel bir ilgi olmadığını söylüyor okuduğunuz gibi, aksine inanan sadece siz varsınız. İstediğinize de inanırsınız, benim haddim değil ama belli ki naif-tatlı bir kadınsınız, o size bakmaz demiyorum ayrıca, kendinizi ezik görmeyin, o kimmiş asıl siz onun gibi birine bakmazsınız diyorum. üzülün istemem ondan yazdım. Kalbiniz kırıldıysa affola.

Yok hayır aksine inansaydım kesinlikle konu açıp yorum istemezdim. dediğim gibi arkadaşlar böyle böyle bir şeyler var böyle de gelişmeler oluyor şeklinde yazıp yorum istiyorum sadece.hem konu açıp hem hayır o benden hoşlanıyor demem çok saçma olmaz mıydı sizce de :KK51: sadece anlayamadığım eğer şu şöyleyse diye düşündüğümde mantıklı gelmeyen noktalar var onlar hakkında yorum istiyorum.
güzel düşünceleriniz için de teşekkür edeirm, lütfen başka fikirleriniz de varsa çekinmeden yazmanızı rica ederim. kesinlikle kırılmıyorum :KK51:

Bende yazayım o halde hani siz ilk onu arkadaşlarınızla buluşmaya çağırmıştıniz gelmişti ya oda aynı jesti yapmak istedi bence dostane yani başı tutmuş beyzadenin cagiramadi eve gidincede mesaj attınız ya ben vardım diye o onuda gördü bilerek ertesi gün 12 ye kadar bekledi evin yakinmis demesinden belli kendi evi madem uzaktı mesajı görüp uyudu bu halde

adamın ciddi niyeti yok. öyle birkaç zarflayıp düşen var mı bakmış. bence takılmalık bir şey olarak görüyor. para konusunda o kadar zengin olanlar zaten yabancı ülkelerde dil okullarına gidiyor daha çocukken.

Bende yazayım o halde hani siz ilk onu arkadaşlarınızla buluşmaya çağırmıştıniz gelmişti ya oda aynı jesti yapmak istedi bence dostane yani başı tutmuş beyzadenin cagiramadi eve gidincede mesaj attınız ya ben vardım diye o onuda gördü bilerek ertesi gün 12 ye kadar bekledi evin yakinmis demesinden belli kendi evi madem uzaktı mesajı görüp uyudu bu halde

o eve gidince mesaj atma olayları falan başlarda oldu.
aman karışmasın kronolojik sıra :KK66: bu çağıracaktım ama başım ağrıyor muhabbeti daha yeni oldu, o gün eve gidince de falan zaten bişey yazmadım.
yazdıklarınız mantıklı ama, benim jestime karşılık o da jest yapmak istemiş olabilir özel bir anlam aramamak gerekir belki de.sonra da başı tutmuştur. fakat "kıyamaamm bu gariban bir teklif bekliyor sanırım dur şuna bişey diyim" diye acıdıysa demek :-)
zaten burada bana olumlu da yazılsa açıkça hislerini söylemeden ben bir şeyden emin olmam, acabalarla yaşarım. burada gelip gelip anlatıp yorum isterim sadece :KK53::KK53:

adamın ciddi niyeti yok. öyle birkaç zarflayıp düşen var mı bakmış. bence takılmalık bir şey olarak görüyor. para konusunda o kadar zengin olanlar zaten yabancı ülkelerde dil okullarına gidiyor daha çocukken.

teşekkür ederim, takılmalık görülecek herhangi bir hissiyat yaratmadığımı düşünüyorum aslında.genelde yanında ciddi ve usturuplu duruyorum arkadaşça konuşuyorum. görüşmemizden sonra ilgimi belli edecek bazı ufak hamlelerim oldu ve bu son olayda da kanat takmış salak bir kelebek gibi görünmüşümdür büyük ihtimalle.:KK51:
ama takılmalık deyince daha farklı anlamlar çıkıyor, onu da öyle düşündürecek bir yaklaşımım olmadı.

teşekkür ederim, takılmalık görülecek herhangi bir hissiyat yaratmadığımı düşünüyorum aslında.genelde yanında ciddi ve usturuplu duruyorum arkadaşça konuşuyorum. görüşmemizden sonra ilgimi belli edecek bazı ufak hamlelerim oldu ve bu son olayda da kanat takmış salak bir kelebek gibi görünmüşümdür büyük ihtimalle.:KK51:
ama takılmalık deyince daha farklı anlamlar çıkıyor, onu da öyle düşündürecek bir yaklaşımım olmadı.

Yani benim gördüğüm, tanımadığınız bir adamın arabayla bırakma teklifine direk atlamışsınız. ilk mekana daveti siz yapmışsınız adam sorup ilgilenmediği halde eve vardım diye mesaj atmışsınız. Hatta şarap içme teklifi dahi yapmışsınız. Adamın herhangi bir çaba sarf etmesine gerek kalmadan armut piş ağzıma düş. Muhtemelen canı sıkılınca size yazıyordur ya da boşta kalırsam kolay bir alternatif diye bakıyordur.

Adam ilgileniyor olsa zaten o da adım atardı. Adım atmıuor. Bağlantıyı koparmaması nedeni yedekte tutması. Yani boşta kalırsam ya da fırsat olursa hesabı.

Yani benim gördüğüm, tanımadığınız bir adamın arabayla bırakma teklifine direk atlamışsınız. ilk mekana daveti siz yapmışsınız adam sorup ilgilenmediği halde eve vardım diye mesaj atmışsınız. Hatta şarap içme teklifi dahi yapmışsınız. Adamın herhangi bir çaba sarf etmesine gerek kalmadan armut piş ağzıma düş. Muhtemelen canı sıkılınca size yazıyordur ya da boşta kalırsam kolay bir alternatif diye bakıyordur.

Adam ilgileniyor olsa zaten o da adım atardı. Adım atmıuor. Bağlantıyı koparmaması nedeni yedekte tutması. Yani boşta kalırsam ya da fırsat olursa hesabı.

ben bunlarda bir sorun görmüyorum, evime bırakmadı sonuçta metrobüs durağına bıraktı.tip olarak gözüm tuttu, öyle binmem etmem gibi takıntılarım yoktur gayet normal bence bu. hemen takılmalık algılanacak bir anlama geldiğini düşünmüyorum. benim için arkadaş olma potansiyeli olan birilerini bir yerlere davet etmek de bir tabu değil.Takılmalık olarak görse bir şeylerden faydalanmak için bu kolaylığı görünce direk atlaması lazımdı o zaman değil mi? aramızda tanımladığınız tarzda bir ilişki yok, yanlış anlamışsınız.
kusura bakmayın yazdıklarınız benim ve onun durumunu tarif etmiyor, biraz ağır yazmışsınız. yine de teşekkür ederim.

ben bunlarda bir sorun görmüyorum, evime bırakmadı sonuçta metrobüs durağına bıraktı.tip olarak gözüm tuttu, öyle binmem etmem gibi takıntılarım yoktur gayet normal bence bu. hemen takılmalık algılanacak bir anlama geldiğini düşünmüyorum. benim için arkadaş olma potansiyeli olan birilerini bir yerlere davet etmek de bir tabu değil.Takılmalık olarak görse bir şeylerden faydalanmak için bu kolaylığı görünce direk atlaması lazımdı o zaman değil mi? aramızda tanımladığınız tarzda bir ilişki yok, yanlış anlamışsınız.
kusura bakmayın yazdıklarınız benim ve onun durumunu tarif etmiyor, biraz ağır yazmışsınız. yine de teşekkür ederim.

Tabiiki arabaya binebilirsiniz ve ya davet edebilirsiniz. Ama o son attığınız mesaj zaten niyetinizi belli etmiş. Adamda istek olsa adım atardı.

Faydalanmak için direk üstüne atlamadı demeye ya da adamın her hareketini sorgulamaya gerek yok. Hoşlanmış olsa siz onu bir yere davet etmişsiniz o da sizi eder. ya da mesaj atmışsınız, o da atar. Konuşmayı uzatır, dersi ya da saçma bir şeyleri bahane edip mesaj atar. Ve bunları ilk hafta içinde yapar. Ağırdan alıyorsa başka bir hesabı vardır.

Ben açıkçası size karşı aşırı bir ilgi hissedemedim. Tamamen boş diyemem belki sizden hoşlandı ama maddiyattan ziyade yaşa takılmış olabilir. Eminim cv ye bakmadan yaşınızı anlamamıştir. Belki rakamlara takılıyor olabiliR:KK64:İnşallah aranızda duygusal bir şeyler olur.

Ben açıkçası size karşı aşırı bir ilgi hissedemedim. Tamamen boş diyemem belki sizden hoşlandı ama maddiyattan ziyade yaşa takılmış olabilir. Eminim cv ye bakmadan yaşınızı anlamamıştir. Belki rakamlara takılıyor olabiliR:KK64:İnşallah aranızda duygusal bir şeyler olur.

yaş olayını bazıları takıyor evet :olamaz::olamaz: inanın yaşımı göstermediğimi söylüyorlar hep ama.. ama işte :):KK14:

X