- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi toscanatoscana
Hic isi bilmiyorsun. Bosuna mi yazdik burada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama Aklın Yolucum yani çocuk kendisi gelip bir şeyler söyledi, yani söylemeyedebilirdi. Kendisi sorup muhabbet açıp sonra da böyle söyledi.
Ne yapsaydım
Ama tatlim bu cocuk tam bir oyuncu. Davet edecektim ama basim agriyor. Bir erkegin basinin agrimasi bir bahane olabilir mi. Bu yolla senin niyetini ogrenmek istemis. Sen de baliklama atlamissin.
Demissin ya hap vereyim ic, agrin devam
Ederse kalkariz diye. Olmamis orasi :)
Gecmis olsun Benim bugüne dair bir planim var fln gibi takilsaydin.
Yani gizemli olmalisin, kontrol sende olmali. Ipler suan Hep onun elinde
Ah ah duygular ortaya çıkınca mantık gidiyor derler ne kadar doğru bir söz. Son konuşma hiç olmamış resmen tepkini merak etmiş , sen arkadaşınla buluşmayacak mıydın ? Hangi ara adamla gidip birşeyler içmeyi düşündün.
Teklif etmemiş ki . Çağıracaktim ama başım ağrıyor demiş. Bundan sonra zor toparlarsin. çocuk ona ilgini farketmis kivrandiriyor seni. Ben yazıyorum bi tek begenemediysen yazmayayim:)valla buraya bu konuyu taktik almak için açtım. 28 yasındayım, erkekler konusunda hiçbir halt bilmiyorum.
yeterince ilgi görmedi konum
bir tek sen yazıyorsun, Allah senden razı olsun. Off peki ne yapabilirim, bundan sonra nasıl toparlarım?yani atlamamın sebebi ben de görüşmek istiyorum ve de zaten teklif bekliyordum
Harbiden yapma be
Ya biraz kırıldı en azından bu davranışa da kendini öyle ağırdan sat da demiycem sevmiyorum bu lafı :))
Tek ihtiyacın cool olmak daha önce de dedim.
Üstüne tuz biber olmuş . Erkekler ilgiden hoşlanır kaç kişi demiş bunu cool görünmeye çalışınbir hamle yapmayacaksa beni istemiyorsa ne yapacak tepkimi
arkadaşımla buluşacaktım ama ulaşamıyorum dedim açmıyor telefonu. ondan sonra öyle söyledi işte.. ben de gitsek güzel olurdu aslında ailemden izin almıştım bu akşam hehe falan diye espri de yaptım üstüne
Teklif etmemiş ki . Çağıracaktim ama başım ağrıyor demiş. Bundan sonra zor toparlarsin. çocuk ona ilgini farketmis kivrandiriyor seni. Ben yazıyorum bi tek begenemediysen yazmayayim:)
Ya biraz bu olanlardan dolayı ona kinlenmen gerekiyor.belmiyumcum derslerde paso coolum biliyo musun az konuşup derse odaklanıyorum, hatta salı günü gıcıklığına başka yere oturdum.o günün çıkışında da hemen kaçtım.
ama perşembe böyle deyince ben açıldım ya çünkü görüşmek istiyorum.
ne yapayım hayır mı demem gerekiyor peki nasıl teklif yaparsa ben de kabule derek hala coolluğumu sağlamış olacağım ki peki?
Sen sarı ışığı görünce daliyorsun sorun orada. onerilerim olabilir ama şimdi çıkmam gerekiyor . Iyi geceler.hayır yahu yanlış anladın konum ilgi görmedi zaten ne yapacagımı bilmiyorum bodoslama altıma yaptım demek istedim aslında. kırdıysam özür dilerim.
yani daha herşeyin en başında bana başım ağrıyor yaptı ya hayır bir şey demesin, iyi akşamalr desin defolsun gitsin di mi..
ne yapayım peki şimdi ben? gene salı günkü gibi bay bay deyip kaçayım mı. ay yakın arkadaşlarıma anlatmıyorum mevzuyu biraz anlattım onlar yıllardır yalnızsın ışık görürsen yürü diyorlar valla uyuz ettiler
tek çare burası
Ay Pardon ben oraya öyle gülmekten ölen bir Emoji koymayacaktim, elim dokunmus, sanki dalga gecer gibi olmus. Sorry.
Sen baya abayi yakmissin, davranislarini kontrol edemiyorsunolsun Cok güzel duygular bunlar tadini cikar Ama onu istiyorsan biraz bu ara kendini geri cek. Ne bileyim o da isterse gelir zaten. Yok basim agriyo fln tripler, eee agriyorda madem yalandan ne söylüyorsun bir yere giderdik fln diye.
Merhaba arkadaşlar bu hafta şöyle bir şey oldu,
perşembe günü kurstan çıktık cümbür cemaat. ben kadıköye geçecektim arkadaşıma ulaşmaya çalışıyordum, herkes gittikten sonra tam motora binerken bana dönüp "ee sen ne yapacaksın tosca?" dedi." arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum kadıköye gidicem ama açmıyor" dedim.
kısa bir muhabbet ettik, sonra bana "aslında ben de sana bir şeyler içelim diyecektim ama inanılmaz başım ağrıyor" dedi.
"istersen çantamda hap var vereyim iç kötü olursan kalkarız" dedim.
"yok gerçekten gidip yatmam lazım, yoksa bir yerlere gidelim diyecektim" dedi.
peki dedim ben de. ama salaklığıma doymamayım ki "istersen yine de vereyim hapı iç kötü olursan yolda" diye geveledim. yok saol dedi. sussana kızım sus işte di mi
sonra da "hadi salı günü görüşürüz dedi. peki dedim ben de ,güldü motora bindi.
sizce bundan bir anlam çıkartmalı mıyım arkadaşlar?ne olur yorum yapın bana.
Yani salı günü görüşmek istemiş midir benimle??
pek üzerine düşmemiştim 2 gün boyunca. hatta salı günü direk iyi akşamlar deyip gitmiştim.
Sen sarı ışığı görünce daliyorsun sorun orada. onerilerim olabilir ama şimdi çıkmam gerekiyor . Iyi geceler.
Ya bana kızmayın ama tüm bu olanlardan gerçekten HİÇ anlam çıkarmamalısınız salı günü kurs varsa tabii ki salı görüşürüz diyecek adam, ne desin? :) bence bir de siz hikayeye tav olup adamı biraz abartıyorsunuz (mesela çok çok zengin insanlar kursa gitmez, evlerine gelen özel hocaları olur ya da daha ilk arabasına bindiğinizde anlardınız markasından stalka gerek kalmadan vs vs), sakin olun kendinizi küçük görmeyin. Bir de "he is not just into you" diye bir film var, aşırı tavsiye ediyorum izleyin.