Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

:)) teşekkür ederim, eşek kadar oldum bir şeyi de elime yüzüme bulaştırmadan yapayım diye uğraşıyorum. :)
ya ne bileyim buraya yazana kadar hiçbir şey olmasa da dikkatini çektim gibi gelmişti.
açıkçası konum ilgi çekerse bir şey oldugunda hemen yetiştirmeyi düşünüyorum :KK45:ama aşk ama arkadaşlık olsa da :KK22:
sizin konunuzu da okudum, çok tatlı ve heyecanlı umarım sizinki de güzel sonuçlanır :KK36:

Çok teşekkürler, ikimiz içinde hayırlısı, en güzeli olsun o zaman..:KK36:

Ya farklı hayat canım imkansiz diyemem tabiki hayatta ne olacaği belli olmaz ama çok ümitlenme bunlar işin maddi boyutu aslina bakarsan bir erkek sevince yapmayacaği şey yok ama işte dikkat etmek gerekir karşi taraftan işin açigi çok bişe göremedim ben

teşekkür ederim yorumunuz için. yani iyi gelirli bir işim olsa şu an yine o kadar ezilmeyeceğim bir şekilde toparlarım ben kendimi ama.. hal böyle olunca. duygularımın artmasından da korkuyorum

Yaaaa ne guzel heyecanlar bunlar, bekarligi ozledim...saka bir yana hosandigini cok belli etmissin biraz kendini geri cek, donerse senindir, donmezse ( yani sana adim atmazsa) hic senin olmamistir derim

Böyle mesajlasmayi bilmeyen yazdığın mesaja 24 saat sonra cevap veren adamlara ayar oluyorum.bence cok yüz verme kendini bisey sanıyor.sen çok samimi içten geldin bana daha iyisinide bulabilirsin.

Böyle mesajlasmayi bilmeyen yazdığın mesaja 24 saat sonra cevap veren adamlara ayar oluyorum.bence cok yüz verme kendini bisey sanıyor.sen çok samimi içten geldin bana daha iyisinide bulabilirsin.

ya sormayın o yaptığı o kadar aptalca geldi ki bana. tamam gider gitmez uyumuş olabilirsin anlarım, ama insan ertesi gün daha acıklayıcı, ufak bir özürlü cevap vermez mi? holgeldin ne saçma cevaptır.. sanki ben erkencisin diye yazıp devam ettirmesem, uyudugunu yazmayacaktı bile..
çok teşekkür ederim, kendimi ifade edebildiysem ne mutlu :KK51:

Çok belli etmissiniz bence daha 2.haftadan hemen arabayla bırakılmayı kabul etmeniz arkadaşınızın yanına götürmeniz falan hep eksi puan.Adam daha sizi tanımıyor arkadaşınızı napsın bari başbaşa bi şeyler yapsaydınız.

Erkeklerin büyük çoğunluğu bağımlı ve hazır kadınlardan hoşlanmıyor bence.Su an en ufan hareketinde hemen ona koşacak izlenimi var kafasında bu durumda sizin için uğraşmaz ki.Kendinizi geri çekin biraz hepten adama tavırlı davranın demiyorum ama uzak davranın arabasına falan binmeyin.

Maddi durumu iyi kadınlar genelde maddiyata bakıyor haklı olarak ama erkekler o kadar değil.Yani sizden hoslandıysa bunu sorun yapacagını sanmam tabi önce hoşlanmış olması lazım

Yine de güzel heyecanlar bunlar dilerim sonu güzel olur azıcık taktik şart :)

Arkadaş listesine baktım,kız arkadaşlarının büyük çoğunluğu aşağı yukarı şu popülasyonda;
ingilizce profil yazılı. profiline ya yaptığı havalı mesleği ya da okudugu havalı okulları yazan, çeşitli yurtiçi yurtdışı meşhur tatil beldelerinden yanık tenli havalı pozlar paylaşan, "haberim yokmuş gibi çek cınıms" tadında poz vermemişken bile havalı ve seksi fotoğrafları olan, zengin blogger görünümlü lüks semtlerde lüks mekanlarda şık kıyafetlerle sürekli durum ve foto paylaşan hatunlar..

Siz ayri dunyalarin insanlarisiniz. :KK53:

Bence bunlar onemli degil, onemli olan cocugun karakteri. Belki oyle siradan iliskilerden hoslanan bir cocuk. Sen de onu goremedi ve cekildi.Belki de tam tersi...

Cok fazla dusunuyorsun, dusundukce hata yaparsin. Sen dedigim filmi izle de bir kendine gel. :KK66:

Çok belli etmissiniz bence daha 2.haftadan hemen arabayla bırakılmayı kabul etmeniz arkadaşınızın yanına götürmeniz falan hep eksi puan.Adam daha sizi tanımıyor arkadaşınızı napsın bari başbaşa bi şeyler yapsaydınız.

Erkeklerin büyük çoğunluğu bağımlı ve hazır kadınlardan hoşlanmıyor bence.Su an en ufan hareketinde hemen ona koşacak izlenimi var kafasında bu durumda sizin için uğraşmaz ki.Kendinizi geri çekin biraz hepten adama tavırlı davranın demiyorum ama uzak davranın arabasına falan binmeyin.

Maddi durumu iyi kadınlar genelde maddiyata bakıyor haklı olarak ama erkekler o kadar değil.Yani sizden hoslandıysa bunu sorun yapacagını sanmam tabi önce hoşlanmış olması lazım

Yine de güzel heyecanlar bunlar dilerim sonu güzel olur azıcık taktik şart :)

onunla ilgileniyor olduğumu belli ettiğimi kabul ediyorum ama nasıl biliyor musunuz eve dönüp mesaj olayına girdiğim durumlarda.. zaten ağzımın payını aldım ya neyse :KK17: ama yanyana geldiğimizde inanın dakilarca sustuğumuz ya da sadece kurs ve dersten bahsettiğimiz anlar oluyor.arabaya yürürken ya da bindiğimizde çok az konuşuyoruz.
ne bileyim bağımlı ve hazır görünen kadın sanki daha çok konuşmaya çalışan sürekli ona bir şeyler sorup söyleyen bir imaj çizmez mi?benim mesela tereddüt ve korkularım çok fazla aslında.. hazır mıyım emin değilim :KK43:
ah ah taktik maktik unuttum hepsini içim geçti ya:bicak:
tesekkür ederim yorumunuz için :KK45:

Siz ayri dunyalarin insanlarisiniz. :KK53:

Bence bunlar onemli degil, onemli olan cocugun karakteri. Belki oyle siradan iliskilerden hoslanan bir cocuk. Sen de onu goremedi ve cekildi.Belki de tam tersi...

Cok fazla dusunuyorsun, dusundukce hata yaparsin. Sen dedigim filmi izle de bir kendine gel. :KK66:

ilk tepkilerimi vermeye başladım, insta hikayelerini izlemiyorum :rapci:
ya ama kendisini görseniz nasıl mütevazi, nasıl kibar.yani öyle bir hayatı olan birisinin çok daha havalı ve burnu büyük olmasını beklerdim, şaşırdım. o yüzden de bir parça rahatladım
ama bilemiyorum.. filmi şu anda yüklüyorum.kesinlikle izlicem teşekkür ederim :KK51:

Uzundu ama okudum :sampiyon:

Maddi durum ile alakali olacagini sanmiyorum sizde okumuş etmişsiniz kultur farki yok ki aranizda.. Ama size karsi bir hoşlantisi var mi emin olamadim acikcasi.. Ya cok cool biri kendini agirdan satiyor. Ya da sadece arkadaşca yaklasiyor siz farkli yorumladiniz .. Bilemedim

Hepsini okuyamadım ama ben zenginim o fakir diye düşünen bi adamsa tavrından halinden belli eder.
Bence de arabasına sık binmeyin sonraaaa çok mesaj atmayın
Ben olsam hoşlandığını bu kadar çok belli eden birinden kaçabilirdim

Bence biraz daha ağırdan davranmanız iyi olur erkeler genellikle peşinden koşturan bayanlardan daha çok hoşlanıyor.Size olan davranışı ilgi duymuş olabilir belki yada sosyal bir insandır konuşmayı seviyor arkadaşça yaklaşmıştır.

Uzundu ama okudum :sampiyon:

Maddi durum ile alakali olacagini sanmiyorum sizde okumuş etmişsiniz kultur farki yok ki aranizda.. Ama size karsi bir hoşlantisi var mi emin olamadim acikcasi.. Ya cok cool biri kendini agirdan satiyor. Ya da sadece arkadaşca yaklasiyor siz farkli yorumladiniz .. Bilemedim

Hepsini okuyamadım ama ben zenginim o fakir diye düşünen bi adamsa tavrından halinden belli eder.
Bence de arabasına sık binmeyin sonraaaa çok mesaj atmayın
Ben olsam hoşlandığını bu kadar çok belli eden birinden kaçabilirdim

Bence biraz daha ağırdan davranmanız iyi olur erkeler genellikle peşinden koşturan bayanlardan daha çok hoşlanıyor.Size olan davranışı ilgi duymuş olabilir belki yada sosyal bir insandır konuşmayı seviyor arkadaşça yaklaşmıştır.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için hanımlar,
yaparken o kadar fazla değil gibiydi ama buraya yazınca anladım kendimi fazlasıyla ele verdiğimi ya uff :kızgın:
önümüzdeki hafta arabasına kesinlikle binmicem bakayım geri çekeyim kendimi

çok teşekkür ederim yorumlarınız için hanımlar,
yaparken o kadar fazla değil gibiydi ama buraya yazınca anladım kendimi fazlasıyla ele verdiğimi ya uff :kızgın:
önümüzdeki hafta arabasına kesinlikle binmicem bakayım geri çekeyim kendimi

Ilk defa birinin konusunu merak ediyorum . Zengin erkek , fakir kiz sonlari ne olacak bakalim. :KK8:

Merhaba arkadaşlar bu hafta şöyle bir şey oldu,
perşembe günü kurstan çıktık cümbür cemaat. ben kadıköye geçecektim arkadaşıma ulaşmaya çalışıyordum, herkes gittikten sonra tam motora binerken bana dönüp "ee sen ne yapacaksın tosca?" dedi." arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum kadıköye gidicem ama açmıyor" dedim.
kısa bir muhabbet ettik, sonra bana "aslında ben de sana bir şeyler içelim diyecektim ama inanılmaz başım ağrıyor" dedi.
"istersen çantamda hap var vereyim iç kötü olursan kalkarız" dedim.
"yok gerçekten gidip yatmam lazım, yoksa bir yerlere gidelim diyecektim" dedi.
peki dedim ben de. ama salaklığıma doymamayım ki "istersen yine de vereyim hapı iç kötü olursan yolda" diye geveledim. :KK53::KK53: yok saol dedi. sussana kızım sus işte di mi :kızgın::kızgın:
sonra da "hadi salı günü görüşürüz dedi. peki dedim ben de ,güldü motora bindi. :KK45:

sizce bundan bir anlam çıkartmalı mıyım arkadaşlar?ne olur yorum yapın bana.
Yani salı günü görüşmek istemiş midir benimle??
pek üzerine düşmemiştim 2 gün boyunca. hatta salı günü direk iyi akşamlar deyip gitmiştim.:KK51:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bu hafta şöyle bir şey oldu,
perşembe günü kurstan çıktık cümbür cemaat. ben kadıköye geçecektim arkadaşıma ulaşmaya çalışıyordum, herkes gittikten sonra tam motora binerken bana dönüp "ee sen ne yapacaksın tosca?" dedi." arkadaşıma ulaşmaya çalışıyorum kadıköye gidicem ama açmıyor" dedim.
kısa bir muhabbet ettik, sonra bana "aslında ben de sana bir şeyler içelim diyecektim ama inanılmaz başım ağrıyor" dedi.
"istersen çantamda hap var vereyim iç kötü olursan kalkarız" dedim.
"yok gerçekten gidip yatmam lazım, yoksa bir yerlere gidelim diyecektim" dedi.
peki dedim ben de. ama salaklığıma doymamayım ki "istersen yine de vereyim hapı iç kötü olursan yolda" diye geveledim. :KK53::KK53: yok saol dedi.
sussana kızım sus işte di mi :kızgın::kızgın:
sonra da "hadi salı günü görüşürüz dedi. peki dedim ben de ,güldü motora bindi. :KK45:

sizce bundan bir anlam çıkartmalı mıyım arkadaşlar?ne olur yorum yapın bana. pek üzerine düşmemiştim 2 gün boyunca. hatta salı günü direk iyi akşamlar deyip gitmiştim.:KK51:
:olamaz:

X