arkadaşlar, şimdi sizlere asıl daha içten kafama takılan şeyi sormak istiyorum.
sizce beni kendine maddi anlamda yakıştıramıyor olabilir mi? yani zengin bir erkek orta halli ya da düşük maddi gelirli birinden sadece dizilerde mi hoşlanır?
yanlış anlaşılmasın,asla acıtasyon değil amacım.sadece haddimi yerimi bilirim.belki en baştan beni de zengin biri sanıp ilgilenmiş olabilir sonra cv'mde adresimi görünce birden beğenmez olmuş olabilir mi?
dediğim gibi orta halli bir ailenin kızıyım, nispeten lüks olmasa da suç oranının düşük oldugu kendi halinde bir semtte yaşıyoruz.her istediğimizi alamasak da, babamın maaşı karnımızı doyurup evi geçindirmeye ,beni ve erkek kardeşimi üniv.de okutmaya yetecek düzeydeydi.onun dışında ufak tefek 1-2 yerden de kira gelirimiz var.ama hiçbir zaman bir tık daha üste çıkmak istediğim bir şeyi, ailemin maddi desteği yeterli olmadığı için yapamadım.mesela yüksek lisans, mesela yurtdışına gitmek mesela farklı farklı dil kurslarına kayıt olmak.. arkadaşlarım gibi tatil beldelerinde yazları takılmak..
O ise, yani sosyal medyadan ekleyene kadar farkında değildim ama bize göre epeyce bir zenginler.Açıkçası bunu görünce kendimi ezik hissedip uzak durmayı da düşündüm. lüks bir semtte kendi başına yaşadığı bir evi var. özel üniv.mezunu ve yüksek lisans yapıyor aynı yerde.aile evlerinin fotoğraflarını gördüm,çok başarılı. Annesiyle annemi yanyana düşünemiyorum.. ablasının düğününü sanırım meşhur saraylardan birinde yapmışlar..
Arkadaş listesine baktım,kız arkadaşlarının büyük çoğunluğu aşağı yukarı şu popülasyonda;
ingilizce profil yazılı. profiline ya yaptığı havalı mesleği ya da okudugu havalı okulları yazan, çeşitli yurtiçi yurtdışı meşhur tatil beldelerinden yanık tenli havalı pozlar paylaşan, "haberim yokmuş gibi çek cınıms" tadında poz vermemişken bile havalı ve seksi fotoğrafları olan, zengin blogger görünümlü lüks semtlerde lüks mekanlarda şık kıyafetlerle sürekli durum ve foto paylaşan hatunlar..
şimdi profilleri biraz daha tayin etmişsinizdir. lütfen kırmamak için diye çekinmeden dürüstçe fikrinizi belirtmenizi istiyorum. bakacağı varsa bile bu bir kıstas mıdır bütün bunlar engel midir?...