Bu tanışıklık arkadaşlıkta mı kalır aşka evrilir mi?Kızlar yardım

Bir film var, erkekler ne soyler kadinlar ne anlar. Onu izlesene, belki de izledin tekrar izle.

sıradan mı? emin misiniz yani benim normal erkek arkadaşlarım da var hiçbirisi tanıştığımızda böyle davranmamıştı bana. sıradan diyemem gibi ama haklı da olabilirsiniz teşekkürler
Belki yuz yuzeyken daha farklidir.Bana yazilanlardan ilgisi yokmus siz onu adim atmaya zorluyomussunuz gibi geldi.Gerci o kadar adim atmissiniz ama o biraz ilgisiz kalmis.
Boyle seylerin kadini erkegi olmaz tabi
Ama bence bundan sonra biraz bekleyin.
Bir sey olacaksa da teklif ondan gelsin.
Herhalde heyecanlandiniz uzun zamandir birisi yoksa hayatinizda.

Başta o adım atmış ama siz ona resmen koşmuşsunuz.bu da ters tepmiş.erkekler zoru sever,o hiç zorlanmamış.haaa bir de yaşınızı görüp geri adım atmış ta olabilir.sonuç olarak şuan size ilgisi olduğunu düşünmüyprum

konu biraz uzun ama akıcı yazmışsınız. Uzun süreli yalnızlık ve acılardan sonra bir şeylere tutunmaya çabalayan insanlar beni duygulandırıyor.
ben hiçbir şey olmasa bile başta bir dikkatini çekmiş olabileceğinizi düşündüm, sonrasını zaman gösterir.
ben açıkçası onu davet ettiğinizde hemen "evet" demesine şaşırdım, yaptığı işi sorduğunuzda anlatıp sohbet yaratmak varken kartvizit vermesine şaşırdım (komik geldi biraz bana bu, halil pazarlama gibi :)), laf sokma amaçlı da olsa sizi bıraktığında haber ver demesine de şaşırdım gerçi orada yaptığı daha bir tuhaf.. yani biraz arafta gibi bir durum.
pek çok olasılık var;
*çok kibar demişsiniz belki kibar ve nezaket sahibi bir insan olduğu için ona göre samimice davranıyor ama fazlasını düşünmüyor.
*hayatında çok yeni başlayan henüz duyurmadığı bir flörtü ya da başka ilgi duyduğu birisi var
*yeni bitirdiği bir ilişkisi var ve kafası dağınık, karışık
*başta ilgilendiyse bile hareketlerinizden dolayı rahatlamış ya da ilgisini kaybetmiş olabilir
* ...
*... uzar gider. Herkes demiş zaten biraz çekin kendinizi.. bırayım mı dediğinde kabul etmeyin her seferinde. bir bahane bulun, bazen bilerek yanına oturmayın.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Bir film var, erkekler ne soyler kadinlar ne anlar. Onu izlesene, belki de izledin tekrar izle.

Bu akşam izleyeyim ben en iyisi

evet uzun zamandır birisi yok hayatımda
ama ben istemediğim için yok, yoksa görüştüğüm bir kaç kişi oldu. olmuyor, ittiler beni kimi çok bencil geldi kiminin derdi başka şeyler..yaştan mıdır bilmiyorum eskisi kadar kolay da begenip bir şeyler hissedemiyorum.
peki soğuk mu davranayım, tamam arabasına binmeyeceğim ama bir şey sorunca surat mı asayım.. şu an biraz salak gibi hissettim kendimi

sizce 2 yaş büyük bir fark mı yaşımı göstermediğimi söylerler ay bilmiyorum

çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok mantıklı geldi bakınca.
yani kendimi biliyorum ben inanın ki, bir şeyler olabilir gibi gelmiş olmasa ben bu kadar adım atmam. doğal olarak insanlar beni tanımıyor sadece yazılanlara göre yazıyorsunuz o yüzden de epeyce uzattım farkındayım.
ama bilmiyorum kafama cok takıldı bu mevzu

Bence o da senden etkilendi ve üzerine fazla geliyo modeli cizmek istemiyo senin niyetini anlamaya çalışıyo yoksa neden instagramdan bulup eklesinki

işte beni düşündüren noktalardan biri. yani hiç merak etmese beni neden instagramdan eklesin. ben mesela merakımı cezbetmeyen kimseyi sosyal medyadan eklemem.
ama mesaj olayı tam bir felaket yani kısa ve öz sohbet ilerletmeyen tarzda yazıyor. mesaj atmayı da hep ben bşlattım zaten, uyuz oluyorum

Tabi ki salak gibi hissedecek bir durum yok.Iyi yonunden bakarsak kendinize guveniniz oldugunu dusunmustur.
Siz gene gundelik konusmalariniza devam eden sadece arkadasliginizda bir seviye atlayacaksaniz da ondan gelsin teklif.Yani surat falan asmayn bence.
Valla ben bile heyecanlandim

Burda kimse size aynen böyle devam et harikasın demez sanırım. Hemen hemen hepimiz sizinle aynı şeyleri en az bir kez yaşamışızdır aslında ama akıl vermeye gelince hepimiz müthiş mantıklıyız :) Arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Bence de hoşlandığınızı biraz fazla belli etmişsiniz. Kendinizi biraz geri çekin. Mesaj yazmazsa yazmayın. Karşılaştığınızda merhaba diyin tabi ama sohbeti başlatmayın, surat asmadan da ilgisiz kalabilirsiniz gayet. Olacağı varsa olur ama çok kaptırmayın bence kendinizi.

Mesaj konusuna takilma çünkü bazi erkekler mesaj yazmaktan hoşlanmaz eşimden oglumdan biliyorum ergen bir oğlum var hoşlandığı kiza bile kisa kisa cevaplar yazmis

arkadaşlar, şimdi sizlere asıl daha içten kafama takılan şeyi sormak istiyorum.
sizce beni kendine maddi anlamda yakıştıramıyor olabilir mi? yani zengin bir erkek orta halli ya da düşük maddi gelirli birinden sadece dizilerde mi hoşlanır?
yanlış anlaşılmasın,asla acıtasyon değil amacım.sadece haddimi yerimi bilirim.belki en baştan beni de zengin biri sanıp ilgilenmiş olabilir sonra cv'mde adresimi görünce birden beğenmez olmuş olabilir mi?
dediğim gibi orta halli bir ailenin kızıyım, nispeten lüks olmasa da suç oranının düşük oldugu kendi halinde bir semtte yaşıyoruz.her istediğimizi alamasak da, babamın maaşı karnımızı doyurup evi geçindirmeye ,beni ve erkek kardeşimi üniv.de okutmaya yetecek düzeydeydi.onun dışında ufak tefek 1-2 yerden de kira gelirimiz var.ama hiçbir zaman bir tık daha üste çıkmak istediğim bir şeyi, ailemin maddi desteği yeterli olmadığı için yapamadım.mesela yüksek lisans, mesela yurtdışına gitmek mesela farklı farklı dil kurslarına kayıt olmak.. arkadaşlarım gibi tatil beldelerinde yazları takılmak..
O ise, yani sosyal medyadan ekleyene kadar farkında değildim ama bize göre epeyce bir zenginler.Açıkçası bunu görünce kendimi ezik hissedip uzak durmayı da düşündüm. lüks bir semtte kendi başına yaşadığı bir evi var. özel üniv.mezunu ve yüksek lisans yapıyor aynı yerde.aile evlerinin fotoğraflarını gördüm,çok başarılı. Annesiyle annemi yanyana düşünemiyorum.. ablasının düğününü sanırım meşhur saraylardan birinde yapmışlar..
Arkadaş listesine baktım,kız arkadaşlarının büyük çoğunluğu aşağı yukarı şu popülasyonda;
ingilizce profil yazılı. profiline ya yaptığı havalı mesleği ya da okudugu havalı okulları yazan, çeşitli yurtiçi yurtdışı meşhur tatil beldelerinden yanık tenli havalı pozlar paylaşan, "haberim yokmuş gibi çek cınıms" tadında poz vermemişken bile havalı ve seksi fotoğrafları olan, zengin blogger görünümlü lüks semtlerde lüks mekanlarda şık kıyafetlerle sürekli durum ve foto paylaşan hatunlar..
şimdi profilleri biraz daha tayin etmişsinizdir. lütfen kırmamak için diye çekinmeden dürüstçe fikrinizi belirtmenizi istiyorum. bakacağı varsa bile bu bir kıstas mıdır bütün bunlar engel midir?...

Ya farklı hayat canım imkansiz diyemem tabiki hayatta ne olacaği belli olmaz ama çok ümitlenme bunlar işin maddi boyutu aslina bakarsan bir erkek sevince yapmayacaği şey yok ama işte dikkat etmek gerekir karşi taraftan işin açigi çok bişe göremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…