Bu son raddeydi cidden..

Hiç bir koşulda eşinizin yaptığı kabul edilemez ama siz de resmen olay çıkartmak için elinizden geleni yapmışsınız.

Esinizin yaptigi yanlis ama sizde cok yanlis ve tahammul edileyecek sekilde davranmissiniz yani savunmuyorum ama kiskirtmissiniz adami.

eşinize çalış dediğinizde sinirlenen üyesiniz sanırım siz. Bence artık ayrılma vaktiniz gelmiş geçiyor.

Ya bu nasıl bir evlilik? Siz adamı tahrik etmişsiniz ayrıca onun evlilik yıldönümü ise dizinde evlilik yıldönümünüz bekleyeceğinize siz gitseydiniz. Tabi bütün bunlar adama şiddet gösterme hakkı vermez o zaten bambaşka bir konu.

Ama bazı kadınlar da gerçekten abartıyor. Gerizekalı demeyin bacım adam demek ki hoşlanmıyor o sözden bu ısrar niye. Biriniz alttan alsanız evlilik süresince bu evlilik yürürdu belki ama sen ağa ben ağa olmuş sizinki. Gitti güzelim evlilik yıldönümü kutlaması. Neyse umarım bundan sonra ikinizde tedavi olursunuz. Mutluluklar dilerim

Canınızı kurtarmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz!!!!

Acil boşan...

Saygının bittiği yerde maalesef böyle çirkin şeyler yaşanıyor.Hep derim :Tüm duygular bir tarafa saygı bir tarafa.

Şiddete kesinlikle karşıyım ama sizde az değilsiniz.Ortada bir haklı göremiyorum ki zaten konudan bence de kimseye bahsetmeyin gülünç duruma düşersiniz.

Siz sözlü şiddet uygulamışsınız eşiniz fiziksel şiddet. Asla şiddetin bahanesi olmaz ortada evlilik kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…