- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu nasıl bir evlilik? Siz adamı tahrik etmişsiniz ayrıca onun evlilik yıldönümü ise dizinde evlilik yıldönümünüz bekleyeceğinize siz gitseydiniz. Tabi bütün bunlar adama şiddet gösterme hakkı vermez o zaten bambaşka bir konu.Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
aynı fikirdeyim ...Eşinizin şiddeti sizin ise çekilmezliğiniz korkunç. Şiddetle mukayese edilemez asla Ancak sizin eşinizden kurtulmanız gerektiği kadar oda sizden mutlaka kurtulmalı.
Canınızı kurtarmak için daha ne olmasını bekliyorsunuz!!!!Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
Acil boşan...Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
Saygının bittiği yerde maalesef böyle çirkin şeyler yaşanıyor.Hep derim :Tüm duygular bir tarafa saygı bir tarafa.Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...