• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu son raddeydi cidden..

Her benzeri konuda söylediğim gibi şiddetin asla ve asla bahanesi yoktur. Sonu kesinlikle boşanmayla bitmelidir. Hatta darp raporu alıp boşanmalısınız şuan ben buraya bile yazamazdım o halde biri olsaydım. İkincisi size de okurken çok kızdım ergenler gibi abartmışsınız olayları. Onun size saygısı yok fakat sizinde ona saygısı yok bana eşim gerizekalı dese anında soğurum.

Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses
gibi olue ıznrıındaaskaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
M
Kavga esnasında eşlerden biri mutlaka susmalı sonuç yaşadıklarınız gibi olur ama eşinizi hemen af etmeyin süründürün

Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
İkiniz de tedavi görmelisiniz. Şiddete eğimlisiniz.. Çocuğünuzda yoksa sakın denemeyin yazık olur yavruya.

Her benzeri konuda söylediğim gibi şiddetin asla ve asla bahanesi yoktur. Sonu kesinlikle boşanmayla bitmelidir. Hatta darp raporu alıp boşanmalısınız şuan ben buraya bile yazamazdım o halde biri olsaydım. İkincisi size de okurken çok kızdım ergenler gibi abartmışsınız olayları. Onun size saygısı yok fakat sizinde ona saygısı yok bana eşim gerizekalı dese anında soğurum.
Şiddete gelene kadar zaten çok tuhaf bir ilişkileri varmış. Şiddet de belki ilk değildir, onu da bilemeyiz.

Benim kocam beni sütyenle görüp ıyy diyecek, boğmaya kalkacak ve gece ben bu adamla aynı yatağa gireceğim... Kanım dondu gerçekten, nasıl ilişkiler var! Gerçekten böyle ezeli düşman gibi yaşayıp, sonra barışıp tekrar aynı noktaya gelen çiftler var, böyle bir hayatı benim aklım almıyor şahsen.

Geçmişin de eski kocanla çektiğin,anlaşamadığın ve onda da sen de de akıl yetisi olmayan hareketler yaşadığın için kendi yaptığın salaklığı tanımadığın birine bunu söylemen ne kadar doğru acaba. Şuan da da zor durumdasın zaten, böyle yorum yapacağına kendi işini çöz.
Geçmiş eski koca vs. Olmadı hiçbiri uymadı. Yine iddia ediyorum akıl irade muhakeme gücü gerçekten bir nimet.

Boşanın siz evlilik size yaramamış.

Geçmiş eski koca vs. Olmadı hiçbiri uymadı. Yine iddia ediyorum akıl irade muhakeme gücü gerçekten bir nimet.
Nasıl yani tamamen kafadan mı atmış 🙄 "Şu anda da zor durumdasın zaten" diyor sanki tanıyormuş gibi? İkisi de normal değil cidden. O yorumdan bile anlaşılıyor.

Nasıl yani tamamen kafadan mı atmış 🙄 "Şu anda da zor durumdasın zaten" diyor sanki tanıyormuş gibi? İkisi de normal değil cidden. O yorumdan bile anlaşılıyor.
Evet. Tamamen kafadan attı. Ya karıştırdı birileriyle yada ciddi sorunları var.

Ortamın içinde olduğunuzdan objektif olarak göremiyorsunuz ama size yöneltilen tek taraflı ciddi anlamda şiddet mevcut malesef. Boğma ve yumruk, bunlar çok ciddi.. Tartışma, kavga elbette ki olur, siz %100 hatalı bile olsanız bu davranışlar çok ağır; o da size sözlü olarak cevap vermeliydi. Bu tür davranışların malesef devamı gelir ve ciddi tehdit etmeler de eklenebilir. Şiddetin açıklaması olamaz böyle bir durumda, siz onun yerinde olsaydınız eşinize bunu yapmazdınız; tükenmeyin, yılmayın, kendinizi toparlayın ve kendinize maddi/manevi yatırım yapmaya acilen başlayın, paranızı biriktirin ve her durumu düşünerek kendiniz için acil durum planı oluşturun. Aklınızın bir köşesinde her zaman dursun, bu durumda yapılacak şey net olarak belli aslında.. Ve kesinlikle psikolojik destek alın. Kendinizi iyi hissettirecek bir aktiviteye başlayın. Sizin de boynunuz kırılabilirdi, buzunu kendisi alsın.. Kendinizden ödün vermeyin

Her ne olursa olsun fiziksel şiddet uygulamamalıydı...Sizde hakaret etmemeliydiniz ama yine de karşılığı şiddet olmamalıydı...

Fiziken güçlü olduğunun farkında ve sizde farkındasınız zaten hatta hepimiz farkındayız...Zaten "ADAMLIK" denilen şeyde böyle zamanlarda ortaya çıkıyor..

Benim nazarımda bir erkek eski kız arkadası ıcın dahi kötü konusmamalı...Onunla yaşadığı özel durumları sevgilisiyle/karısıyla paylaşmamalı ve evliliğinde de en en çekilmez ya da en derin,büyük kavgalarda sakinliğini,dinginliğini koruyup asla pisleşmemeli....

Her iki taraf için söylüyorum biz kadınlar için ve erkekler için evlendik diye "SAYGI" çercevesinden asla çıkılmamalı...O kavga da bile "ıyy" diyebilecek kadar yüz vermemeliydiniz..Bunlar önceki yatırımlar, normal iyi zamanda aklınca yaptıgı bel altı şakalara verilen az tepkilerin gücü diye düşünüyorum...

Herşeyi geçtim...Hayatınızı sizin çok büyük tehlikeye attı...Bundan sonra ona güvenmek zorunda değilsiniz...Yarın birgün yan yana yatarken boğazınıza sarılmayacağının garantisini verebilir mi? Allah korusun...

Şuan yaşadığınız belki de evliliklerde yaşanabilecek en basit tartışmalardan biriyken ya da öyle gözükürken hayat bu ne getireceği belli olmaz farklı ve daha ciddi tartışmalarda ya da anlaşmazlıklarda nefesinizi kesecek yani...Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler...

Kendinizi kurtarın..

Bugün evlilik yıldönümümüzdü daha doğrusu dün 18 haziran.. eşim telefonunu satmıştı benimkini istedi ben de yeni bi kitaba başlamıştım sarmadı,alayım mı telefonu dedi ben de suratımı ekşiterek al dedim. Bunun nedeni kitap sıkmıştı baya sonra düşündüm dedim ki adamın telefonu yok kendine telefon bakınsın dedim verdim. Bu da almıyom ya! Diyerek trip atmaya başladı neyse bi yarım gün küs kaldık. Ertesi sabah bişi olmamış gibi uyandık canımlı cicimli,sonra hava almak için balkonlu odaya geçip uzandı yanına gittim al telefonumu bişiler bakın diye telefonumu ona uzattım,yine yook istemiyorum dedi. Canıma tak etti benim de almıyosan alma ya bu ne trip dedim senin triplerini mi çekcem dedim. Neyse yine konuşmadık. Ev de o bi oda da ben bi odada. Bekliyorum gelsin yanıma diye sonuçta evlilik yıldönümümüz ve bi sürü plan yapmıştık şunu bunu yapalım yok birbirimize şunu alalım alışveriş diye hatta ondan öncesi hediyeleştik bile. Dedim ki yanıma gelir belki. Gelmedi. Bana göre o hatalıydı o yüzden gelip özür dilemesini bekledim açıkcası,sonra neyse dün sabah saat 10-11 gibi sert bi şekilde hadi kalk dedi en azından dışarıya bişiler yemeye gidelim,sana saygımdan da demiyorum bunu sırf evliliğe saygımdan dedi. Öyle mi dedim bana saygın yok yani dedim, keyfin bilir ister gel ister gelme dedi bana. Ben de sinirlenip gerizekalı dedim. Bsna bir daha böyle söyleme dedi,ben yine dedim sonrs yine geldi yanıma sinirli şekilde son kez uyarıyorum dedi .Al bu parayı bugün annenlere git dedi. Ver dedim giderim, ama aşırı sinirlendim ve çık şurdan defol dedim üstümü değiştirip dışarı annemlere gidedektim,kimi kimin evinden kovuyorsun dedi,oh dedim ait de görmemeye başladın bu eve beni dedim. Üstümü çıkardım sütyenle kaldım,arkamdan "ıyy" demesini duydum yine gerizekalı dedim bi bağırdı sen kime gerizekalı diyon derken boğazımı koluyla boğmaya çalıştı nefessiz kaldım ve tırnaklarımla bıraksın diye çizgim kolunu bırakmayınca elim nereye denk gelirse tokat yapıştırdım bu da bana yumruk attı. Sıkıldım icdden. Şuan kafam şişti belli bi süre uyumadım beyin kanamasından diye çok kötüydüm şu an kendime yeni geliyorum. Sizce de ben çok mu fevri davrandım? Davransam bile onun böyle bişey yapmaya hakkı yoktu. Parmağı kırıldı bana vururken. Gittim buz alayım derken yanıma koştu geldi özür diliyor sarılıyor falan allah belamı versin naptım ben diyor aynı haberler de gördüğümüz o pislik heriflere döndüm diyor. Ben sustum bana,konuşmaya zaten halim yok,mal mal dimdik şekilde duvarı seyrettim yaşadığım şokla,konuşuyor konuşma diyorum ses kaldıramıyorum. Yani bu nasıl lanet bir evliliktir ya aklım almıyor cidden kimseyle de bu konuyu paylaşmıyorum. Tükendim,yıldım...
Evlilik mi vardı ortada ikinizde daha büyümemişsiniz şiddete cabası

Başta okurken kaç yaşındalar acaba dedim yani cok uzamış gereksiz yere ve çok basit konular.....Ama eşinizin şiddeti kirmızi çizgi. Olmamalıydı.Sakın o adamın yanında durmayın bir kere vuran hep vurur alışır. Ailenize gidin kendinizi güvene alın. Boşanmak icin darp raporunuzu temin edin. Ne diyim cidden cok üzüldüm... 😔

Kimse kusura bakmasın bu kadına şiddet falan değil, çünkü tek şiddet gösteren erkek değil. Bu kaşınmak ve şiddete davetiye çıkarmak. Kedinin kuyruğuyla oyna sonra kedi beni tırmaladı diye serzenişte bulun yok öyle bir dünya. "Bana bir daha gerizekalı deme" diyen eşine ısrarla "gerizekalı" demeye devam edip tahrik edersen işi böyle çirkin boyuta taşırsın. Evliliğinden önce kendini sorgula bence.

Kimse kusura bakmasın bu kadına şiddet falan değil, çünkü tek şiddet gösteren erkek değil. Bu kaşınmak ve şiddete davetiye çıkarmak. Kedinin kuyruğuyla oyna sonra kedi beni tırmaladı diye serzenişte bulun yok öyle bir dünya. "Bana bir daha gerizekalı deme" diyen eşine ısrarla "gerizekalı" demeye devam edip tahrik edersen işi böyle çirkin boyuta taşırsın. Evliliğinden önce kendini sorgula bence.
Şiddet biraz hassas bir konu. Kadın ne derse desin şiddet uygulamamalıydı. Karşılıklı sözlü atışma olsaydı en azından denk bir konumda olurlardı fakat adamın bariz fiziksel üstünlüğü var ve bunu işin içine katmış. Adam daha suçlu bu olayda ama kadının tavırları da normal değil.

ikinizde de evlilik olgunluğu göremedim maalesef. Yani en başından “canım kitabı beğenmedim yüzüm ondan düştü” deseydiniz sağlıklı iletişimle yürüyen bir evlilik olabilirmiş. Bir bardak suda fırtına kopmuş. Eşiniz şiddet eğilimli kolayca düzelmez hatta düzeleceğine ihtimal vermiyorum. Sizde de iletişim kurma özrü var biraz.

Şiddet biraz hassas bir konu. Kadın ne derse desin şiddet uygulamamalıydı. Karşılıklı sözlü atışma olsaydı en azından denk bir konumda olurlardı fakat adamın bariz fiziksel üstünlüğü var ve bunu işin içine katmış. Adam daha suçlu bu olayda ama kadının tavırları da normal değil.

Şiddeti asla onaylamıyorum, her türlüsüne de karşıyım ama her insanın bir bam teli var. Adam iki kere "bana gerizekalı deme" diye uyarıyor. Israrla demeye devam ediyor. Zaten eşi şiddet uygularken onun da eli armut toplamamış, parmağını kırmış. Yani konuda mağdur bir kadın yok. Şiddeti çağıran bir kadın var.

Tencere kapak gibisiniz maşallah bence ayrılmayın tam bulmuşsunuz birbirinizi 😑

Back