- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
Hepsi öyle olacak diye birşey yok tabiki
Ama bu bildiğin sapıkmış uzak dur!
Hepsi öyle olacak diye birşey yok tabiki
Ama bu bildiğin sapıkmış uzak dur!
Adama ikinci şansı neden veriyorsunuz? Bu kadar hevesli olduğunuzdan kaybediyosyunuz işte bile bile. Ayrıca evlilik meraklısı gibi davranıp adamı ölçmeler... off neden kendinizi böyle aşağılıyorsunuz? Kaç yaşında kadınsınız bu yaşadıklarınız ne ya?
Uzaklaştırmak için yapmanız ne farkeder daha da saçma. Açıkça neden söylemiyorsunuz istemediğinizi de adam uzaklaşsın diye saçma şeyler yapıyosunuz? Gerçekten anlamıyorum, adam bu şekilde sizden uzaklaşınca gururunuza dokunmuyo mu? Adam sizi kendisiyle evlenmek istedi sanıyor sonuçta?yooo ben uzaklaştımak için yaptım o fikri burdan almıştım. evlilik heveslisi kezban gibi davranınca şaşırdı ezberi bozuldu geri çekildi.
sona tekrar aramaya üstüme düşmeye başladı.
Of kurtulduğuna Sevin bide dert edip konu acmissin.. tanımadığın bilmediğin emin olmadığın adamla bukadar fütursuzca konuşmak ve izin vermek niye?? Konuşması geçtiği anda masadan kalkıp yolunuza tek devam edicektiniz ...
Bence siz sevgiye açsınız bu ara. O yüzden bu adamla görüşüyorsunuz ama bence biraz sakinleşin sizi sevecek biri çıkar karşınıza
Bağırsaydınız?uzunca bir zamandır açım sevgiye evet. ama artık görüşmüyorum bu adamla son buluşmadaki hali tavrı korkunçtu.
bir dizi vardı eskiden öpüşelim mi dye soran bi karakter vardı onun gibi öpüşelim deyip durdu ve zorla öptü hatta korkunçtu asla buluşmam tabi ki böyle saygısız biriyle. ben şanssızlığıma üzülüyoum
Biraz nefes alın mecburmusunuz hayatınızda biri olmasına? ? İşinize odaklanın, gezin ,arkadaşlarınızla vakit geçirin .. zaten doğru zamanda doğru kişi elbet çıkar karşınıza ve çıktığı anda ilk görüşmenizde anlatır belirtirsiniz isteklerinizi fakat biraz ara verin .. 34 yaşındayım ölmüyorum hayatımda kimse yok diye. .adam değil mesela daha büyük şansızlığma üzülüyorum. daha önce hoşlandığım 37 yaşındaki adam da seks imaları yapıp duruyordu. doğru düzgün biri karşıma çıkmıyor ona üzülüyorum.
Biraz nefes alın mecburmusunuz hayatınızda biri olmasına? ? İşinize odaklanın, gezin ,arkadaşlarınızla vakit geçirin .. zaten doğru zamanda doğru kişi elbet çıkar karşınıza ve çıktığı anda ilk görüşmenizde anlatır belirtirsiniz isteklerinizi fakat biraz ara verin .. 34 yaşındayım ölmüyorum hayatımda kimse yok diye. .
Senin tabuların, adamın ısrarı kadar itici.
Helal olsun, kardeşi için çok güzel konuşmuş.
Umarım ciddidir onda
Yooo valla zor değil. . Calisiyormussunuz gun içerisinde kafa dağıtmak daha kolay olur odaklandiginiz bişi var çünkü .. hafta sonları ise kendinize zaman ayırın gezin alisveris yapin sinemaya gidin sizi mutlu eden şeylere yönelin..öyle yapıyorum zaten ama yalnızlık hissi de boğuyor. arkadaşlarım çoğu evli, çocuğuna kocasına ayırıyo vaktini. sevgilisi olanlar sevgilisine konsantre. yalnızlık zor gerçekten.
Konu sahibinin tabuları yok ki anladığım kadarıyla. Seversem biraz daha tanıyınca olur demiş.
Adamın kardeşi hakkında söyledikleri benim de hoşuma gitti. Şaşırttı beklemezdim abaza bir adamdan.
Ne ayıp ne çirkin bir konuşma ne biçim bir adam bu sapık gibiben ciddi olduğunu düşünmüyorum sonuçta türk erkeği değil mi? orada amaç tartışmada üste çıkmaktı. evime gelmek için beni ikna etmeye çalıştı, sana zarar vermeden sevişcem falan dedi. sizce ciddi olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?