Bu son aptallığımdı

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Kızlar geçen açtığım duyuruda tanıştığım 40 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, buluşmamızdaki rahatsızlık verici taşkın tavırlarını anlatmıştım siz de bana güzel fikirler vermiştiniz saolun. Ben burdan aldığım fikirlerle evlilik meraklısı bir kız gibi davranmaya başladım, gelinlik fotoları filan attım, düğünden nikahtan bahsetmeye başladım. İlk buluşmada evlilik lafı açan adam şaşırdı aa erken değil mi tanımıyoruz filan dedi. Ben de güle güle sana dedim. Oh dedim kurtuldum. Ama bu bana yazmaya devam etti, "tamam evlilik güzel, senden iyisini mi bulucam, ama tanıyalım birbirimizi seni tanımak istiyorum" diye yazdı devamlı aradı.

Ben de bir aptallık yaptım son bir şans olsun diye düşündüm kızlar ve buluştum. Yalnızım sadece gönül işi olarak değil, evli-sevgilisi olan arkadaşlar da kopuyor ya zamanla. Biz buluştuk ve aynı taşkınca davranışlarını bir adım ileri götürerek devam ettirdi, hatta sözleindeki filtreyi de büsbütün kaldırdı. Benimle doğru düzgün sohbet etmiyo mesela ama yakınlaşma çabaları gırla. zorla öpmeye çalıştı dokunmaya çalıştı. Neyse rahatsız oldum kalktım eve doğru yürüyorum bu da yanımda yürüyor. Evime gelmek için ne diller döküyor bilemezseniz. İyice terbiyesizleşti hatta, açık açık yapmayı istediği şeyleri anlatıyor ! Dedim ki "senin de bacın var bacına böyle yapılsa hoşuna gider mi" Dedi ki ben bacımın hayatına karışmam, bacım mutlu olacaksa istediğini yapabilir. Ve bir de ne diyor kızlar biliyor musunuz, "biz belli yaşa gelmiş insanlarız sen 31 yaşındasın ben kaç yaşına gelmişim tabi ki cinsellik konuşucaz bunlar çooook doğal şeyler. sen hiç yapmıyor musun nasıl günlük hayata adapte oluyorsun peki cinselliği düzenli yapmamak insanın psikolojisini bozar".

Neyse bu son aptallığımdı dediğim gibi artık buluşmuyorum bu herifle 1 hafta oluyor. Şimdi ben bu adamdan çalıştığım işyeri, mevki ve maaş olarak üstteyim kendi ayakları üzeinde duran bayanım bana böyle yapması değersiz hissettirdi biraz. İkincisi de ben 31 yaşındayım yaşım kemale erdi, karşıma hep önce seks önce ten uyumuna bakalım diyen adamlar mı çıkacak artık ? Cinsellik yaşansa sevdiğin biiyle yaşanır benim mantığımca ve ben zamana ihtiyaç duyarım bunun için ama bu devirdeki adamlar geldim 30 küsüre diyor cumburlop yatağa girmek istiyor. Moralim çok bozuk kızlar.

Son düzenleme:
Hepsi öyle olacak diye birşey yok tabiki
Ama bu bildiğin sapıkmış uzak dur!
Hepsi öyle olacak diye birşey yok tabiki
Ama bu bildiğin sapıkmış uzak dur!

Yok uzak duruyorum zaten.

Ama öyle bir konuşuyo ki sanki o normal ben anormalim. 40 yaşındaymış ben 30'a gelmişim cinsellik doğalmış yapılması lazımmış.

Evime gelmek için nasıl yalvarıyo. Bana zarar vermeden sevişecekmiş bir de böyle diyo ! Ben seni sokar mıyım evime hiç !

Son düzenleme:

yooo ben uzaklaştımak için yaptım o fikri burdan almıştım. evlilik heveslisi kezban gibi davranınca şaşırdı ezberi bozuldu geri çekildi.

sona tekrar aramaya üstüme düşmeye başladı.

bir de ben niye hevesli olayım pardon ? benim maaşım onunkinin 4 katı, benim mevkim onunkinden yüksekte. zaten kendisi diyordu senden iyisini bulamam diye.

yooo ben uzaklaştımak için yaptım o fikri burdan almıştım. evlilik heveslisi kezban gibi davranınca şaşırdı ezberi bozuldu geri çekildi.

sona tekrar aramaya üstüme düşmeye başladı.
Uzaklaştırmak için yapmanız ne farkeder daha da saçma. Açıkça neden söylemiyorsunuz istemediğinizi de adam uzaklaşsın diye saçma şeyler yapıyosunuz? Gerçekten anlamıyorum, adam bu şekilde sizden uzaklaşınca gururunuza dokunmuyo mu? Adam sizi kendisiyle evlenmek istedi sanıyor sonuçta?

adam değil mesela daha büyük şansızlığma üzülüyorum. daha önce hoşlandığım 37 yaşındaki adam da seks imaları yapıp duruyordu. doğru düzgün biri karşıma çıkmıyor ona üzülüyorum.

Bence siz sevgiye açsınız bu ara. O yüzden bu adamla görüşüyorsunuz ama bence biraz sakinleşin sizi sevecek biri çıkar karşınıza

uzunca bir zamandır açım sevgiye evet. ama artık görüşmüyorum bu adamla son buluşmadaki hali tavrı korkunçtu.

bir dizi vardı eskiden öpüşelim mi dye soran bi karakter vardı onun gibi öpüşelim deyip durdu ve zorla öptü hatta korkunçtu asla buluşmam tabi ki böyle saygısız biriyle. ben şanssızlığıma üzülüyoum

Bağırsaydınız?

Biraz nefes alın mecburmusunuz hayatınızda biri olmasına? ? İşinize odaklanın, gezin ,arkadaşlarınızla vakit geçirin .. zaten doğru zamanda doğru kişi elbet çıkar karşınıza ve çıktığı anda ilk görüşmenizde anlatır belirtirsiniz isteklerinizi fakat biraz ara verin .. 34 yaşındayım ölmüyorum hayatımda kimse yok diye. .

Yani böyle bir adama tekrar şans verdiniz ya pes diyorum ondan sonra tabi değersiz hissedersiniz. Adam neredeyse taciz edicek. Ki taciz yani istemediğinizi belli ettiğiniz halde yakınlaşmaya çalışmak. Gururu olan adam yapmaz yani. Hem cinsellik pazarlıkla olmaz ki.

Ama şu var o davranışlarına rağmen buluşunca adam istiyor ama naz yapıyor diye düşünmüş olabilir.

Alemsiniz yani hem hoşunuza gitmediği halde buluşun yeterince sert tepki göstermeyin, sonra ana bacı çekin.

öyle yapıyorum zaten ama yalnızlık hissi de boğuyor. arkadaşlarım çoğu evli, çocuğuna kocasına ayırıyo vaktini. sevgilisi olanlar sevgilisine konsantre. yalnızlık zor gerçekten.

Senin tabuların, adamın ısrarı kadar itici.

Helal olsun, kardeşi için çok güzel konuşmuş.
Umarım ciddidir onda

Konu sahibinin tabuları yok ki anladığım kadarıyla. Seversem biraz daha tanıyınca olur demiş.
Adamın kardeşi hakkında söyledikleri benim de hoşuma gitti. Şaşırttı beklemezdim abaza bir adamdan.

Bu adam sizi gene arayacak bence şimdiden engelleyin hatta numaranızı değiştirin

öyle yapıyorum zaten ama yalnızlık hissi de boğuyor. arkadaşlarım çoğu evli, çocuğuna kocasına ayırıyo vaktini. sevgilisi olanlar sevgilisine konsantre. yalnızlık zor gerçekten.
Yooo valla zor değil. . Calisiyormussunuz gun içerisinde kafa dağıtmak daha kolay olur odaklandiginiz bişi var çünkü .. hafta sonları ise kendinize zaman ayırın gezin alisveris yapin sinemaya gidin sizi mutlu eden şeylere yönelin..

Konu sahibinin tabuları yok ki anladığım kadarıyla. Seversem biraz daha tanıyınca olur demiş.
Adamın kardeşi hakkında söyledikleri benim de hoşuma gitti. Şaşırttı beklemezdim abaza bir adamdan.

ben ciddi olduğunu düşünmüyorum sonuçta türk erkeği değil mi? orada amaç tartışmada üste çıkmaktı. evime gelmek için beni ikna etmeye çalıştı, sana zarar vermeden sevişcem falan dedi. sizce ciddi olabilir mi ?

onu söylediği anda evimde kalmak için beni ikna etmeye çalışıyordu.

Ne ayıp ne çirkin bir konuşma ne biçim bir adam bu sapık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…