• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sınav bana dert oldu!

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım:KK17::KK17:

Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım:KK17::KK17:
nedense ben sitres yapamdım bu sefer hereğinden fazla bir rahatlık var. eksiklerim var tabi matematikden eksiğim çok. hem çocuklar hem ev hem gelen giden vsvs benim için oldukça zor geçti bu sefer.wallahi olduğu kadar ne yapıyım.
Şems ne demiş; oldu kadar olmadığı kader.

nedense ben sitres yapamdım bu sefer hereğinden fazla bir rahatlık var. eksiklerim var tabi matematikden eksiğim çok. hem çocuklar hem ev hem gelen giden vsvs benim için oldukça zor geçti bu sefer.wallahi olduğu kadar ne yapıyım.
Şems ne demiş; oldu kadar olmadığı kader.

Ben ilk kez çalıştım bu sınava sanırım ondan.. çok haklısın biraz da kısmet. Allah yardımcımız olsun.. başarılar dilerim

Aciz ve TE="yalanckarnca, post: 36863125, member: 511269"]Benim gıda Teknolojisi ama alım az 3001.yim yani sen hangi bolum?[/QUOTE]
Agiz diş sagliginda okuyorum yani diş hekimi asistanligi alimlari iyi sayilir 65gibi bi puandan basliyo

Back