- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım
nedense ben sitres yapamdım bu sefer hereğinden fazla bir rahatlık var. eksiklerim var tabi matematikden eksiğim çok. hem çocuklar hem ev hem gelen giden vsvs benim için oldukça zor geçti bu sefer.wallahi olduğu kadar ne yapıyım.Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım
Merhaba ,
Forumun Kpss sınavı kısmına bakabilirsiniz. Şimdiden sınavda başarılar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kamu-personel-seçme-sınavı-kpss.524/
nedense ben sitres yapamdım bu sefer hereğinden fazla bir rahatlık var. eksiklerim var tabi matematikden eksiğim çok. hem çocuklar hem ev hem gelen giden vsvs benim için oldukça zor geçti bu sefer.wallahi olduğu kadar ne yapıyım.
Şems ne demiş; oldu kadar olmadığı kader.
Ben de giriyorum sinava..hangi bolumden giriyosun alımlari nasil?Kpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım
sanada cnm kısmet diyelim gönlümüzdekini rabbim hakkımızda hayrlısı kılsın diyelim )))Ben ilk kez çalıştım bu sınava sanırım ondan.. çok haklısın biraz da kısmet. Allah yardımcımız olsun.. başarılar dilerim
Bence fazla stres yapma sana en çok stres Engel olur. bende giricem sınava ve 11 ekimde de dügünüm var üst üste yaniKpss ye önlisanstan girecek arkadaslar sınava 16 gün kala ne durumdayız ? Netleriniz nasıl, eksikleriniz var mı ? Dertleşelimm tam stres modundayım
Ben de giriyorum sinava..hangi bolumden giriyosun alımlari nasil?
Bence fazla stres yapma sana en çok stres Engel olur. bende giricem sınava ve 11 ekimde de dügünüm var üst üste yani
Lise ve önlisans için değilmi bu sınav
Evet canim. Ben önlisans tan giricem o yuzden önlisans yazdim sadece
Aynen canm ben daha öncede girdim sinava stres Engel o yüzden şimdi rahatımUuu cifte stres : ) mutluluklar dilerim. Haklısın stresli hallerden kurtulmam gerek
Birdaha ne zaman olacak bu sınav. Çokmu gec kaldım acaba yaş olarak
Aynen canm ben daha öncede girdim sinava stres Engel o yüzden şimdi rahatım
Agiz diş sagliginda okuyorum yani diş hekimi asistanligi alimlari iyi sayilir 65gibi bi puandan basliyo[/QUOTE]Aciz ve TE="yalanckarnca, post: 36863125, member: 511269"]Benim gıda Teknolojisi ama alım az 3001.yim yani sen hangi bolum?