Anlatıyorum hazır mısınız
Beni aradı ve o gün resmen benim üstüme geldi ya beni seviyorsan böyle de seversin diye. herif beni suçlamak için aramış resmen…
Arkadaşlarına sordum bu adam nasıl birisi çocuğu varmış niye söylemiyorsunuz diye arkadaşları da kuyruğu dik tuttular.
Bunun 2 teyzesi vardı 6 da kuzeni. Onlarla baya tartıştılar miras meselesi yüzünden nefret ediyorlardı birbirlerinden. Ben hiçbirini tanımıyorum da anlatıyordu işte isim olarak biliyorum. Onlara ulaştım dediler ki bu adam karısını aldattı, kadın hamileydi affetti sonra bir daha aldattı doğumdan sonra 2 ay çocuğunu görmeye bile gelmedi Batum’da kumar oynadı, battı sonra parası kalmadı karısının da gidecek yeri yoktu bir şekilde ikna etti 1 sene boyunca müthiş koca rolü yaptı düğünde takılanlarla geçindiler sonra kadın kendi ailesiyle barıştı onlardan güç alarak davayı açtı ve o süreçte birsürü olay oldu ama hemen boşandılar, kadın da İzmir’e kaçtı dediler…..
Son 1 yıldır çocuğu gösteriyormuş, görüşüyorlarmış yani çünkü çocuk babasını soruyormuş. Ara sıra İzmir’e gidiyormuş çocuğu görmeye çocuk da tatiller de bunun yanına geliyormuş.