• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Sene Dikiş Kursuna Başlayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar neredesiniz?Ben eteğimi bitirdim,aynı kumaştan oğluma pantolonda diktim,fena olmadı.İnşallah yarın sabah giyicez.Şİmdiden hepinizin bayramını kutluyorm...

yok anam bu dikis özel yetenek heral hevesledim makina aldim makinanin basina gecince bunalima giriyorum ya ya egri gidiyor ya zik zak oluyor
demekki allah özel insanlara bu yetenegi vermis ben benden umudu kestim :37::37:tam böyle oluyorum makinanin basinda

Kızlar vakti olan gittsin cok faydalı hele ben gibi baseni olanlar ve kendine ugun bisey bulup giyemeyenler icin cok süper

bu topik cansız kalmış yeniden renklendirelim :)
şimdiye kadar yaptıklarımız ; 2 etek 1 pantolon ve şimdi gömlek dikiyoruz
valla baya yol katettiğimi düşünüyorum :) eteklere bakıp bakıp bunları ben mi diktim diyorum :53::53:
sizler neler yaptınız ?

ben de bu sene halk egıtım kursuna gıtmeyı dusunuyorum,kurslar yeterlı oluyormu ogrenmek ıcın yoksa yetenek ısımı dıkıs dıkmek?

bu topik cansız kalmış yeniden renklendirelim :)
şimdiye kadar yaptıklarımız ; 2 etek 1 pantolon ve şimdi gömlek dikiyoruz
valla baya yol katettiğimi düşünüyorum :) eteklere bakıp bakıp bunları ben mi diktim diyorum :53::53:
sizler neler yaptınız ?

Baya yol katetmişsin tebrikler:)

Resimlerini de koysadın keşke benimde makinam var ama dikiş dikmeyi bildiğim halde kumaş biçmeyi bilmiyorum :D En önemlisi kumaşı biçebilmek kalıp vs...dikmek sorun değil beni için bu yüzden kursa gitmek istiyorum.Umraım bende senin gibi etekler pantolonla dikebilirim :))

sevgili arkadaşlar, İstanbul'da ve İSMEK dışında dikiş kursları veren kurumları biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

kızlar bende hanımlar lokaline yazıldım 3 haftadır gidiyorum tek kötü yanı haftada 1 gün oolması aslında benim için iyi derslerimide aksatmadan yürütebiliyorum
ne kadar dikiş bilsekte sıfırddan başladık ilk hafta sanayi makinesini overlok makinesini ve sanayi ütüsünü öğrendik prova mankenini ve kalıpları atölye kurallarını gördük bide
ikinci hafta makinede egzersiz yapıp çiçek iğnedenlik yaptık ve fırın eldiveni
bu hafta yarım kalanları bitirip bolca makinede egzersiz yaptık ve etek kalıbını sıfırdan kendi bedenimize göre çıkarmayı, ölçü almayı öğrendik haftayada etek dikimine geçiyoruz
evet biraz zor geliyo ilk başta ama zevkli sadece biraz dikkat ve konsantre gerekiyo hatunlar

sevgili arkadaşlar, İstanbul'da ve İSMEK dışında dikiş kursları veren kurumları biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

evet var halk eğitim merkezlerinde dikiş kursu veriliyor ama ismekteki hocalar daha güzel öğretiyor

Back