Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yarın ismek te başlayacağım. aslında bugün başladılar ama ben gidemedim eşim hastaydı yarın sabah başlıyorum burdan yazışırız :)
bende bugün gittim ilk olarak bizde yarım mt patiskadan etekk dikicez,bugün etek için ölçü almayı ve kalıp çıkarmayı öğrendik,inşallah bayrama bir eteğimiz olur:)))
canım öncelikle iyi dikişler diliyorum :)Ben bu sene halk eğitimin kursuna başlıyorum evet paylaşmamız süper olur belki aklımıza takılanları sorarız
slm arkadaşlar perembe ve cuma günü kurstaydım patiskadan 25*50 cmlik beze çeşitli dikiş örnekleri uyguladık.
tunayekta canm ilk günden etek mi çalıştınız? bize hocamız sadece her çeşit dikişten birer sıra örenke yaptırdı. 2 yada 3 haftaya kadar etek çalışmasına başlayacağız. kenar dikişi , teğel , düz dikiş, makina dikişi , ankara yolu dikişi diye ve adını hatırlamdığım bi kaç örnek yaptık. hocamız ödev bile verdi :18::18: herkes öğrendiği dikiş türlerini kullanarak kendi tercihine göre nakış işlesin dedi. ne yapacağımı bilmiyorum etamin olsa onu işlerdim ama bu patiskaya öğrendiklerimizi kullanarak nasıl yapıcam bilmiyorum. sizce ne yapabiirim?
Merhabalar Arkadaşlar;
İstanbul Çengelköy İsmek'te dikiş kursuna başladım.(Giyim diye geçiyor) Becerebilecek miyim bilmiyorum tabii. Şimdilik iyi gidiyor. Hocamız Zeynep Hanım çok iyi. Yalnız kurs çok kalabalık 25 kişiyiz. Ayrıca makinaların başında sıra oluyor resmen. Benim de makinam yok almayı düşünüyorum. Şöyle basit birşey. Dikiş tekniklerini ve ilik açmayı öğrendik. Bakalım daha neler yapacağız. Buradan yazışalım.